Výzdoba stolu, svatební kytice

Ahoj, prosím doporučte mi květinářství kde nenechám majlant, Ostrava nebo nejlépe okolí (Klimkovice,Polanka a podob.)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja zatim kvetinarstvi nemam vybrano ale urcite budu uvazovat nad Atlasem v Polance. Chodim tam ze vseho nejradeji a vzdycky mi splnili vsechna moje prani takze si myslim ze svatebni vyzdoba pro ne nebude problem
Odpovědět
@sladoch Ahoj, děkuji, zítra si tam jedu pro koláčky tak hned mrknu i do květinářství a zkusím se domluvit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca20 pak dej vedet co jsi pozjistovala. A odkad mas kolacky?
Odpovědět
@sladoch Ahoj, nakonec jsem květinářství nestihla protože syn dostal teploty. Koláčky nakonec beru od paní z Polanky, jsou tam dvě a teda ta jedna zvítězila na plné čáře. Nadýchané, vláčné a polité máslem, prostě luxus a že jsme toho zkusili,. Jestli chceš, napíšu ti kontakt do zpráv. Byli jsme v Bočkovi, v Krmelíně, v Porubě a ještě od pár lidí co pečou ale tyhle jsou pro nás nej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, ja som mala kytky od p.Novackovej z kvetinarstva Metamorphosy v Starej Belej. Ci to bol majlant nevim, inde som si ani nedavala robit kalkulacie lebo pani Novackova ma uchvatila :) za moju kyticu som dala 1700 kc a dokopy som platila 5300 kc a boli v tom este 3 kytice pre maminky, 4 korsaze -zenich,svedok,otcovia, pak 4 naramky pre druzicky a svedkynu a 6 kyticiek na stoly. Jo a bolo to ted v lednu, takze myslim ze zimne ceny kvetov tiez spravia svoje :) kazdopadne ja som z nej bola nadsena a to som hodne narocna. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verca20 budeš moc hodná když mi pošleš kontakt. Pocházím právě z Polanky a moje mamka už začíná shánět kde nám upečou koláčky, tak jí aspoň ulehčím hledání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?