O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatebni-razitka.cz
Ahoj, nemáte někdo, prosím, reálnou fotku razítka z těchto stránek? Mám na mysli jak fotku razítka …
noterka
Před 8 lety
6
Co myslíte mám ještě hledat?
Objednala jsem si šaty a chtěla bych slyšet Váš názor? Potřebujou trošku zúžit ještě v pase....co m…
kristynkag
Před 8 lety
7
Levné a krásné svatební oznámení?
Ahoj , prosím o odkazy,kde jste si nechali dělat krásné a zároveň za příznivou cenu svatební oznám…
market119
Před 8 lety
6
Off-day koordinátor Praha, lehká pomoc s vyzdobou
Nemá někdo tip na dobrého off-day koordinátora, který mluví i (stačí basic) anglicky či německy? Po…
eventista
Před 8 lety
2
Poděkování rodině
Ahoj holky , mám prosbu mohla by jste my některá zaslal ve wordu poděkování rodině?Zkouším to tady …
klaraja11
Před 8 lety
2
Zámek Kamenice nad Lipou - obřad a hostina
Ahoj všem :-) . Prosím nemáte některá zkušenosti se svatbou v Kamenici nad Lipou? Vím, že obřad n…
vendy94
Před 8 lety
1
Vizáž a účes
Dobrý den, shanim vizazistku a kadernici v okolí Ostravy, Karviné... Svatba 1.7. Bohumin. Děkuji 🙂
kacac91
Před 8 lety
1
Svatební oznámení (Olomouc, Prostějov)
Kde jste si nechali udělat svatebni oznámení, děkuji za rady ;-)
market119
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Odkud má jit nevěsta z rozvedené rodiny?
Dobrý den, prosím o radu. Prosim o radu ohledně přípravy nevěsty. Nevím, respektyve nedokážu se r…
knedlinka
Před 8 lety
3
DJ 16.9.2017 Západočeský kraj
Ahoj, sháním DJ na svatební afterparty ve měste Nepomuk cca od 18:00. Bohužel máme omezený rozpočet…
djliborek123
Před 8 lety
4
Partner má nevhodné příjmení k vybraným jménům dětí. Vzít mé?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak u vás vzala rodina změnu příjmení v případě, že si muž vzal jméno ž…
luuula
Před 8 lety
1
2
36
Kolik čeho na raut/stačí pro 45 lidí?
Ahoj holky, prosím o radu;vůbec netuším, co se na rautu jí, resp. kolik se toho sní..Ráda bych měla…
m0naa
Před 8 lety
13
Fotograf Brno 21.4. Jen obřad a par spolecnych fotek ...rozumna cena
Shanim fotograka/ku na 21.4.2017 Brno..foceni obřadu a par společných foto..rozumna cena
amaka_cz
Před 8 lety
6
Malá svatba s hostinou později
Vidím tu všude velké přípravy a královské svatby. Snila jsem o tom, jako malá holka, ale po vícero …
emamaira
Před 8 lety
4
Modrobílá svatební kytice?
Zdravím všechny, chci moc poprosit o radu se svatební kyticí. Mám svatbu v prvním týdnu v červenci …
zdenka83zdenka83
Před 8 lety
14
Neformální oblečení na svatbu
Ahoj, nevím si rady co s oblečením na svatbu. Celkově bych měla ráda svatbu v uvolněnější a pohodov…
monculais
Před 8 lety
2
Stále čekám a nic
Zdravím, chci se zeptat, jak dlouho jste čekaly na žádost o ruku? Je mi 23, jsme spolu 8 let, př…
leniiis
Před 8 lety
1
2
...
3
80
Video před svatbou (předsvatební video)
Děvčata, dělali jste některá předsvatební video nebo prezentaci? Mám představu, že bych chtěla z na…
petrnoxnovak
Před 8 lety
2
KPZ pro nevěsty aneb kam to všechno dáte?
Zdravím nevěsty, kam si dáte všechny své potřebné věci v den svatby? Máte nějaký kufřík, kabelku, b…
bassetlady
Před 8 lety
21
Dárek pro družičky se svědkyní
Jsme kamarádky a všechny (kdo nemá vlastně) toho máme teď hodně, tak jsem si říkala, že jim jako dá…
carolyncassady
Před 8 lety
4
Krejčovství - švadlena Olomouc
Prosím máte někdo doporučení na dobrou švadlenu v Olomouci?Šaty jsou na svatbu, plesy apodobně. Mám…
miren13
Před 8 lety
1
Švadlenka Brno spěchá
Ahojky, prosím je tady nebo doporuči někdo švadlenku ktera by stihla ušít šaty do půlky května? Šat…
karlicka55
Před 8 lety
4
Svatební fotograf Opavsko
Ahoj, docela nutně sháníme svatebního fotografa, okolí Opavy, termín 24.6.2017, chtěli bychom celod…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
12
Chtělo by to kapelu
Ahoj, svatbu mámě v červenci v Karlových Varech a chtěli bychom nějakou kapelu , která bude nejlépe…
nkurucov
Před 8 lety
1
Kadeřnice 22.07.2017 Uh. Hradiště?
Ahoj, máte prosím někdo tip na šikovnou a nijak drahou kadeřnici v okolí UH nebo Zlína? Díky :)
lenatko91
Před 8 lety
1
Jak to udělat?
Mám snad tisíc otázek.... Svatbu máme až v září... obřad bude ve 13:00 pak bude oběd pro 30 lidí..…
lulu_84
Před 8 lety
8
Matrika nevyšla, najde se oddávající pro nevěřící? Praha,Mělník, Kralupy...
Bohužel nám nevyšla matrika vstříc, tak přemýšlíme nad církevním obřadem. Nejsme věřící, takže byc…
nevestapodcepcem
Před 2 lety
11
Né tradiční hudba na svatbu
Dobrý den všem, hledáme kapelu nebo dj na svatbu, co ma v repertoáru především rock (60.,70. let…
djliborek123
Před 8 lety
7
Ne přiliš drahá půjčovna šatů - střední čechy, Praha?
Ahoj nevěsty :-) Poraďte nějakou ne moc drahou půjčovnu šatů ve středočeském kraji nebo v Praze. …
87petule87
Před 8 lety
1
DJ Tomáš Fulka - reference
Ahoj holky, jednám s tímto DJem a ráda bych se zeptala na Vaše osobní hodnocení, pokud jej již někd…
lencanovo
Před 1 rokem
3
1
2
…
641
642
643
644
645
…