O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vydržet o svatebním dnu fit?
Ahoj holčiny, chci se zeptat, jak vydržet o svatebním dnu fit, abych se nemusela dopovat redbull…
sierral
Před 8 lety
13
Svatba a oslava narozenin
Ahoj holky, mam trosku dilema. Vzdycky jsem chtela velkou svatbu, bohuzel, pritel si to nepreje. Ne…
gabous91
Před 8 lety
7
Hudba ?
Ahojte všichni, nemáte prosím někdo typ na skupinu nebo DJ na 5.8. Jižní Morava?? Máme to poněkud z…
djhenry
Před 8 lety
7
Vizážistka + účes 19.8. Praha
Dobrý den, hledám vizážistku, co by mě i učesala, svatba je 19.8. v Praze :-)
sheenny1
Před 8 lety
10
Dolce Villa
Ahoj, chtela bych se zeptat, nemela jste nektera svatbu v Dolce Villa, P6, Nebusice? Jde mi o mi…
mishmaa
Před 8 lety
1
Dobrý nápad nebo hloupost?
Ahoj dámy, přemýšlela jsem nad tím, že bych ráda "věnovala kousek svatby" těm LGBT lidem, kteří ne…
janska_a_ruze
Před 8 lety
1
2
39
DJ 2/9
Ahoj, sháním hudbu na 2/9 hraní cca 17-? (předpoklad cca 3-4) okres Česká Lípa Cenově se chceme ve…
kjlb
Před 8 lety
5
Pivní sety nebo židle?
Ahoj,potřebuju poradit. Budeme mit hostinu u nás na zahradě pod stanem. Máme možnost zapůjčení pivn…
galikl
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Šaty Agnes - máte podobné?
Zdravím, chtěla bych se zaptat, jeslti náhodou někdo nemáte reálné foto těchto nebo podobných šatů,…
renata_svobodova
Před 8 lety
2
Šaty pro FM a okolí
Milé spolunevěsty, můžete mi prosím říct, kde ve FM a okolí si půjčujete šaty? Prosím doporučte …
belatrix90
Před 8 lety
11
Svatební oznámení (Prostějov, Olomouc)
Prosím, kde se v Prostějově či Olomouci dělají svatební oznámení, abych si mohla nabídku prohlédn…
merryelen
Před 8 lety
1
Dlouhodobá předpoved počasí - vliv na vyber termínu svatby
Dnes jsem vicemene nahodou narazila na strance Treking tecka ce zet na dlouhodobou predpoved pocasi…
martina_1987
Před 8 lety
18
Zpívající kytarista - České Budějovice, jih
Zdravím, hledáme na svatbu v Trhových Svinech zpívajícího kytaristu, který zahraje a zazpívá jak st…
djhenry
Před 8 lety
2
Hrůza z prvního tance
Dobrý den. Mohl by mi někdo poradit, třeba z vlastní zkušenosti, jak řešit, když má ženich stres z …
verap33
Před 8 lety
14
Dělat či nedělat
Ahojky holky chce se optat zda si děláte svatební tabuli sami? V restauraci mám možnost si jen půjč…
kamilka76
Před 8 lety
6
Obřad Brno a okolí
Prosím už začínám být zoufalá :-| hledám v Brně a okolí nějaké krásné místo pro obřad... Má to b…
carolyncassady
Před 8 lety
8
Dj na svatbu - last minute 14.7. Bruntál
Dobrý den, včera nám odřekl svatbu náš DJ. Najde se ještě svatební DJ na pátek 14.7. cca 16:00 - 2…
kv_production
Před 8 lety
8
Kadeřnice, vyzazistka 2.9.
Dobrý den. Sháním kadernici, vyzazistku na 2.9., která by byla ochotná přijet ve svatební den ke mn…
vendy16
Před 8 lety
1
Kolik pití a jidla na svatbu??
Ahoj hostinu budeme mít na zahradě bude nás 35 dospělich a 7dětí. Vůbec netušíme kolik čeho. Jak t…
monysek1989
Před 8 lety
3
Závoj z Ali...:)?
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat. Kupovala jste některá závoj z Ali? Případně co vám přišlo a j…
izarea
Před 8 lety
5
Kameraman Jeseník-Javorník 18.8.2017
Dobrý den, chtěla bych nějakého schopného kameramana, který by nám udělal svatební videoklip. Děkuj…
wwwfotofilipcz
Před 8 lety
11
Poptávám levanduli
ahoj, Poptávám větší množství sušených květů levandule i se stonkem ( klásky) předem děkuji za na…
rozkvetla_dilna
Před 8 lety
3
Nákupy oblečení v Polsku pro svatební maminky
Dobrý den, prosím o radu, hledám tip kde nakoupit oblečení pro svatební maminky. Většina "butiků"…
galos
Před 8 lety
10
Šiková floristka - Mikulov
Poradíte, kam v Mikulově pro svatební kytku? Padl mi do oka Eden. Máte zkušenost? Děkuji :)
princezna_julie
Před 8 lety
1
Svatební účes a líčení 2.6.2017 v Mikulově
Hledám šikovné ruce, které ze mě vykouzlí krásnou nevěstu v pátek 2. června v Mikulově. Děkuji za…
kbmua
Před 8 lety
3
DJ na svatební party 29.4.2017 Domažlice
Dobrý den, sháníme na svatbu DJ, jednalo by se o zajištění hudby poté, co skončí kapela (cca od 2…
svatebnidj
Před 8 lety
3
Kadeřnice a vizážistka najednou - Příbramsko
Ráda bych se zeptala na někoho velice šikovného, kdo mi na Příbramsku připraví účes a zároveň nama…
ladekor
Před 8 lety
3
Upozornění
Mohl by mi někdo, prosím, vysvětlit, jak funguje záložka upozornění v pravém horním rohu? Svítí mi …
viky90
Před 8 lety
1
Svatební hostina v sále Belcredi Brno - Líšeň
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli měl někdo z vás svatební hostinu v sále hotelu Belcredi v Brně …
cool_catering
Před 8 lety
2
Minimalistická svatba - vnímáte to podobně?
Ahoj holky (a kluci?), svatbu planujeme na podzim 2017 a ted jsem se zacetla do mistni fora a jse…
bloesty
Před 8 lety
11
1
2
…
642
643
644
645
646
…