Odkud má jit nevěsta z rozvedené rodiny?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o radu. Prosim o radu ohledně přípravy nevěsty. Nevím, respektyve nedokážu se rozhodount z kama jit?! Vím že by nevěsta měla jit z domu rodičů ale.. Když mi bylo devět rodiče se rozvedli, tatka zustal v rodiném domě kde jsme bydleli a ja s mamkou se několikrát stěhovala.. V současné době žiji s partnerem v rodiném domě..v místě konání obřadu. Moje dilema je jesi mám jit z nynějšího bydliště nebo z bydliště kde od 9let nežiju.. Vím ¨že bych se měla rozhodout podle citu jak to citím ale nevim :-( :-S a vdávam se jen jednou tak se nechci rozhodnou špatně.
Odpovědět
@zuzanatomanova je to úplně jedno.. Ale jak to píšeš, pokud bydlíte s partnerem v místě svatby a v domečku, pak by neměl být problém, abyste se na přípravy oddělili a zbytečně si to nekomplikovali. Myslím, že se taky budeš lépe cítit ve svém, než v cizím, kde už tolik let nežiješ..
Odpovědět
Profilova fotka
My sice rodice nemame daleko, ale pojedeme oba dva z naseho bytu, prijde mi to zbytecne komplikovane, aby kazdy jel z rodneho domu. :-) Pro vas bude urcite taky lepsi kdyz pojedete od vas, jeste kdyz bydlite v miste konani obradu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?