O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatba ve čtyřech a vše kolem ní - poradíte?
ahoj, jsem tu nová a rovnou bych měla dotaz, tedy resp. více dotazů.. Přemýšlím, čím vůbec začít. …
vevu89
Před 8 lety
6
Hostina okolí Litoměřic?
Ahojky :-) v červnu máme svatbu. Obřad máme v Budyni nad Ohří, ale nevíme, kde udělat hostinu. Ch…
papayaa
Před 8 lety
3
Rozvoz hostů ze svatební hostiny
Holky prosím poraďte jak zorganizovat rozvoz hostů ze svatební hostiny domů. Na obřad pojede každý …
terinka2017
Před 8 lety
12
Ahoj holky, nemáte některá tip na šikovnou vizážistku z okolí Olomouce? Svatba bude v srpnu. Děkuji!
Olomouc, vizážistka
sarkavizaz
Před 8 lety
5
KDO u Vás rozváží svatební koláčky?
Holky, prosím o zkušenosti, kdo u Vás rozváží svatební koláčky? Máme doma spor kvůli tomu, neboť př…
ladywinter
Před 8 lety
10
Prosím prosím poraďte..Jaký závoj??
Ahoj holky, paní..... Prosím poradíte mi jaký závoj??? Měřím 155cm + podpatky budou vysoké jaká dé…
kristynkag
Před 8 lety
4
Najdu na 3.6. 2017 nějakého fotografa na svatbu za rozumnou cenu?
Svatba se bude konat nedaleko Litoměřic.
fotomaslo
Před 8 lety
11
"DJ" na svatbu Jižní Čechy, 29.7. 2017
Ahoj všichni, znáte někdo, prosím Vás, nějakého "DJ" nebo někoho, kdo má zkušenosti s pouštěním hu…
svatebnidj
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Květinová výzdoba, vybouchla nám floristka :-(
Ahoj všem. Stala se nemilá věc a ze dne na den nám vybouchla floristka. :-( Nejhořsí na tom vní…
lenka_kyticeradotin
Před 8 lety
7
Název přírodního papíru na svatební oznámení
Mám prosím dotaz holky, nevíte, jak se jmenuje ten přirodní papír- spíše tvrdší. Nemůžu nikde v kam…
printia
Před 8 lety
5
Dj na svatbu 7.7.2017 Most
Dobrý den,mohl by nám někdo doporučit dj na svatbu z Mostu a okoli za rozumný peníz?děkuji Iveta
jaromiro123
Před 8 lety
9
Rotunda sv.Víta v Dobřanech
Dobrý den,chtěla jsem zeptat,jestli jste měl někdo na tomto místě obřad?Nás čeká 19.8.2017 a tak by…
verunka016
Před 8 lety
1
Výzdoba zdí v sálu
Milé nevěsty, potřebovala bych radu. Máme pronajatý menší sál v kulturáku a výzdobu si budu s pomo…
dennyna
Před 8 lety
4
Košíčky na výslužky - jaký papír?
Ahoj. Z jakého papíru jste měly košíčky na výslužky? Rozhodujeme se mezi klasickým pohlednicovým a…
verca_h
Před 8 lety
1
Líčit se sama??
Ahoj holky, která z vás ze bude líčit sama? Nemůžu prostě nikoho sehnat a docela se bojím, aby mi …
lenousek89
Před 8 lety
21
Věneček živý nebo umělý?
Ahoj holky! :-) Minule jste mi moc poradily, požádám vás tedy ještě jednou :-) Šaty vybrané - viz…
a_heidenreichova
Před 8 lety
22
Předělání sv.šatů a úprava
Chtěla bych poprosit o radu na zvětšení a výměny zadní části šatů a výměnu na korzet.Zda to jde a j…
dominikanovotna
Před 8 lety
1
Kameraman 24.6.2017 (svatba nedaleko Budyně nad Ohří) ideálně s dronem
Hledáme kameramana na naši svatbu v sobotu 24.6.2017 nedaleko Budyně nad Ohří (okres Ústí nad Labem…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
6
Objednávky ze svatbadekor.cz
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, na vaše zkušenosti z posledních týdnů ze stránek svatbadekor.cz.…
ellabel
Před 8 lety
3
Koordinator pro svatbu ve dvou?
Dobry den, chcem svatbu jen se svedky,spojili by jsme s dovolenou. Hledam koordinatorku, ktera by m…
eventista
Před 8 lety
3
Hledám podobné šaty
chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde sehnat tyto či podobné šaty? Děkuji za odpověď
mikulinda
Před 8 lety
5
Zmrzlina na hostine
Dobrý den všem, rozhodli jsme se ke svatebnímu rautu jestě připojit takový malý zmrzlinový "bar" a…
katkavojta
Před 8 lety
1
Balerínky na svatbu
Ahoj nevěsty, chtěla bych si na svatbu pořídit pouze balerínky. Zatím všichni kroutí hlavou, proč…
dd44
Před 8 lety
22
Hudba/DJ západní Čechy
Prosím nevěsty o zkušenosti s DJ nebo kapelami ze západních Čech. Koho doporučujete, koho vůbec ne?…
pavel_gruda
Před 4 lety
9
Svatba vse v jednom okoli Prahy srpen 2017
Holky prosim poradte, kde usporadat svatbu max pro 50-60lidi v okoli prahy, vse v jednom (kde muzou…
dolcevilla
Před 8 lety
16
Fotoalbum na fotky z foto-budky
Ahoj holky, vím, že to podobná témata jsou, ale zastaralá a nikde jsem nenašla konkrétní web neb…
kaaaciii
Před 8 lety
1
Svatební fotograf 29.7. Olomoucký kraj, do 10 000 + kameraman
Dobrý den, hledám svatebního fotografa na svatbu na Svatém Kopečku, který by se vešel do 10 000 …
mooo86
Před 8 lety
1
DJ 26.8. okolí Třince?
Dobrý den, sháníme DJ na svatbu,která se bude konat 26.8. v Gutech. Uvítám jakoukoli nabídku. P…
hudbaostrava
Před 8 lety
7
Fotograf a kameraman 18.8.2017 Středočeský kraj
Dobrý den, sháníme fotografa a kameramana na naší svatbu v Nesuchyni. Nejlépe od ranních příprav po…
fotomaslo
Před 8 lety
15
Kytka z kaly
Chtěla bych kytku z tmavých kal-jen z kal a nevím kolik jich nechat uvázat a jak uvázat. Prosím o r…
kultbizuterie
Před 8 lety
5
1
2
…
639
640
641
642
643
…