O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
BOHO stavba vše na jednom místě Severní Morava červen 2018
Krásný den, Prosím o zkušenost a doporučení na místa svatby v odlehčeném BOHO stylu vše na jednom m…
winsorka
Před 8 lety
2
Začátek vztahu kolem 30 - za jak dlouho přišla žádost o ruku a svatba?
Ahoj holky, je tady spousta diskuzí ohledně délky vztahu před zásnubami, ale zajímalo by mě, jak js…
mikinkacs
Před 8 lety
19
Fotograf/ka 19.5.2018 Újezd u Uničova
Hezký den, sháním kamarádce na svatbu 19.5.2018 fotografa/fotografku :-) Je to to kousek od Olomouc…
fotomaslo
Před 7 lety
26
Tipy na DJ nebo kapelu ze Severní Moravy? Termín svatby 21.7.2018
Dobrý den, doporučíte mi prosím DJe či kapelu ze Severní Moravy? Zatím nejsme rozhodnutí zda to neb…
yvon34
Před 7 lety
17
Květinářství Rosebud Brno - máte zkušenosti?
Ahoj, máte někdo jakékoliv zkušenosti s květinářstvím Rosebud? Dělali vám někomu kytici či výzdobu …
kralkag
Před 7 lety
9
DJ Děčín
Sháním DJ na svatbu ve Staré Olešce, okolí Děčína, termín 16.6. 2018. Nazvučení obřadu , tlumená hu…
miradance
Před 3 lety
11
Hledame fotografa, kameramana a DJje na svatbu v Opave 7.7.2018. Muzete doporucit?
Dobry den, hledame fotografa, kameramana a DJje na svatbu 7.7.2018 v Opave. kontaktovala jsem neko…
michalpleva
Před 8 lety
10
Šaty ze zahraničí Čina, USA...
Milé nevěsty objednávala jste si některá šaty z ciziny např přes wish nebo alliexpres? Jak je to se…
terezamartinkova
Před 8 lety
11
sponzor fóra
Výzdoba stolu - svatební raut
Ahoj nevěsty a ženichové 🙂 plánujeme mít svatební veselí bez hostiny. Pouze raut, žádný zasedací…
ppawlusha
Před 8 lety
4
Nákup prstýnků
Ahoj, v současnosti pracuji na zlepšení zážitku z nákupu snubních a zásnubních prstýnků a hrozně b…
avalemoon7
Před 8 lety
1
Svatební hostina Slavkov u Brna pro 70 lidí. Máte nějakou zkušenost?
Nejlepe se zahrádkou a možností, kde by se vyblbli malé děti.
misanemi
Před 8 lety
1
Kadeřnice/vizážistka 16.6., Praha
Dobrý den, poptávám někoho, kdo by si poradil s mými vlasy a líčením na svatbu dne 16.6. v Praz…
ladekor
Před 8 lety
2
Bazárek s oblečením Praha
Srdečně Vás zvu na 1. bazárek s dámským a dětským oblečením. Přijďte si dát dobrou kávu a doplnit …
madgede
Před 8 lety
1
Hudební skupiny
Dobrý den , Překvapilo mně tady na Beremese že je tady mnoho hudebních skupin a Djů a taky názorů…
svatebniotec
Před 8 lety
18
Dvěvená oznámení
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás má zkušenosti s dřevěným svatebním oznámením. Nas…
romikkeiko
Před 8 lety
2
Briliantový prstýnek, jaký pánský k němu?
Ahoj, nemáte nebo neviděla jste některá z Vás podobný dámský prstýnek (jako ty první 2), ke kterému…
duckie
Před 8 lety
7
Místo pro svatební hostinu okolí Dvora Králové nad Labem
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás neznáte místo pro svatební hostinu v okolí…
peta2505
Před 8 lety
1
Fotograf na červen 2018
Dobrý den, pomalu se začínáme poohlížet po fotografovi na náš svatební den, zatím çekáme na schv…
filipmensikfojtik
Před 7 lety
27
Hudební skupina na - svatbu - listopad 2018 - Frýdecko - Místecko
Dobrý den , sháním menší hudební skupinu - duo , trio - na svatbu své dcery, která se bude konat v…
duojans
Před 8 lety
6
Statek Samsara Blansko
Ahojky, máte některá zkušenost s tímto místem? :)
lucousek1
Před 8 lety
4
Svatba nebo hostina statek Samsara Blansko
Zdravím :) Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost za poslední cca 2 roky se svatbou na …
lucousek1
Před 8 lety
3
Svatba/hostina statek Samsara Blansko
Zdravím :) Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost za poslední cca 2 roky se svatbou na …
katerinabarvirova
Před 8 lety
2
Kameraman svatba listopad 2018 - Frýdecko Místecko
Dobrý den , poptávám kameramana na svatbu, listopad 2018 časově od 12 hod do 24. 00 hod , cen…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
13
Svatební hostina pro více než 80 osob - hotely, sály - Frýdecko-Místecko
Dobrý den, hledám vhodné prostory pro konání svatební hostiny. Počet hostů bude určitě nad 80. Znát…
svatebniotec
Před 8 lety
1
Živá hudba -kapela,Eremy, Kolorez Brno
Máte někdo zkušenosti s kapelou Eremy anebo Kolorez? Jakožto zpěvačce se mi líbí, ale ne vždy jsou …
sprint
Před 8 lety
3
Svatební obřad sedlčansko ( zajimava mista o kterych se nepise na internetu, pro auta dostupné
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o tipy na svatební obřad v okolí Sedlčan. Na internetu pro inspi…
blana1159
Před 8 lety
7
Svatba na statku/mlýně/pensionu - Východní Čechy, Vysočina
Ahoj holky, tak jdu za vámi taky pro radu :). Hledám místo pro svatbu, vše na jednom místě. Ideá…
radushka89
Před 7 lety
27
Vizážistka 5.5.2018, Praha
Zdravím všechny! Našla by se vizážistka a kadeřnice v jednom, která má volno 5.5.2018? Případně dop…
svatbaspribehem
Před 8 lety
7
Fotograf 14.7.2018 - registrované partnerství, Brno
Taak už se nám to taky všechno *ere. :D Kamarád, který nám měl dělat svatební fotky, odjíždí na r…
mophotography
Před 7 lety
21
Vizáž nevesty, vlasy a líčenie termín 29.09.2018
Šikovná vizážistka, vlasy a líčenie nevesty 29.09.2018. Orlová, Karviná, Ostrava a okolie.
gladys1
Před 8 lety
2
1
2
…
535
536
537
538
539
…