O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Místo na svatbu v okolí LIBERCE
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké místo v okolí Liberce byste doporučili na svatbu. Nejlépe něja…
standamat
Před 8 lety
3
Ranní přípravy na místě hostiny nebo doma?
Ahoj nevěsty. Mám takový malý problém. Včera jsme si byli vyřizovat hostinu a paní provozní v hotel…
petaamisa
Před 8 lety
6
Akční svatba
Ahoj, je tu někdo z vás kdo měl akční svatbu? Jak jste pak řešili natáčení, jsou na to speciální fo…
video
Před 7 lety
18
Rozpočet na svatební hostinu - co myslíte?
Ahoj, svatbu plánujeme na červenec 2018 a jsme dost nerozhodní s rozpočtem. Máme se rozhodnout do t…
rebe
Před 8 lety
21
Palfrig nebo Třebovický mlýn
Ahoj nevěsty, na poslední chvíli jsme změnili rozhodnutí ohledně místa svatby, nebo spis města 😄 …
jurasova84
Před 8 lety
4
EET - Dj a hudební skupiny - březen 2018 - jak se tohle bude řešit
Dobrý den,byl bych rád kdyby mi tady někdo s hudebníků, Dj nebo agentůry odpověděl jak se bude řeš…
stistko_music
Před 8 lety
11
DJ 2019
Ahoj hledám kvalitního DJ Brno a okolí. Sice až na rok 2019, ale věřím, že pokud je někdo dobrý, ta…
jaromiro123
Před 8 lety
7
Anglicky hovořící Dj 19.5.2018 okolí Pardubic
Dobrý den, nedoporučil by mi někdo ověřeného DJ na toto datum, bude se jednat sice o českou svat…
jaromiro123
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Fotokoutek levně - západní čechy, ostrov a okolí
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda netušíte o někom kdo poskytuje levně pouze fotokoutek. Přibliž…
standamat
Před 8 lety
2
Poraďte ohledně doprovodu hosta
Ahoj holky, jsem zvědavá na váš názor. :-) Snoubenec má bratrance, který měl asi rok přítelkyn…
stastnevdana
Před 8 lety
13
Fotograf Praha 8 - 3.3.2018
Dobrý den, hledám fotografa na naši malou svatbu. Nemáme moc rádi klasickou formu fotek (skupinové,…
rozmanitosti
Před 7 lety
14
Svatba okolí Přeštic,Plzeň JIH
ahojky budoucí něvěsty. Poradí mi někdo hezké místo pro hostinu okolí Přeštic nebo Plzeň JIH? bude…
happymarcelka
Před 8 lety
2
Fotograf/ka a kameraman/ka na svatbu 31.8.2018 Rakovnicko
Dobrý den, sháníme fotografa a kameramana na svatbu, která se bude konat na farmě/zámku Skřiváň k…
fotomaslo
Před 8 lety
16
Chaos v zasedacím pořádku - prosím o pomoc
Ahoj, prosím o pomoc se zasedacím pořádkem. Tvar stolu bude T a v čele budeme jen já a partner. Na …
joy89
Před 8 lety
3
Živá hudba k obřadu - Ostrava, Opava
Hezký večer, nemáte prosím nějakou zkušenost nebo tip na smyčcové duo, trio, kvarteto nebo i ko…
haniczkak
Před 8 lety
2
Nechali jste si někdo šít šaty u českých módních návrhářů?
Ahoj, čím dál víc přemýšlím, že si šaty nechám ušít u návrháře, protože chci šaty z kvalitního mate…
michal_marek_atelier
Před 8 lety
3
Svatba Vršovický zámeček - spousta otázek
Zdravím, vdávala se některá v poslední době ve Vršovickém zámečku? Na stránkách jsem našla ceny z…
joy89
Před 8 lety
1
Lehké svatební dorty - Kyjov a okolí
Ahojte, doporučili byste mi prosím ze zkušenosti cukráře/cukrárnu pro svatební dort, který by mě…
muraky
Před 7 lety
4
Nemate prosim nektera playlist hudby vhodne na vecerni tancovacku?
Takove na co si zatancuji v podstatě vsichni, cizi i české pisnicky,dekuji za ochotu:)
chanelka18
Před 8 lety
3
Jak je to s chlapci (druzbami) na svatbe
Ahoj holky, prosím o radu. Budeme mít na svatbě našeho 7mi letého syna, a pak taky 7 a 10 letého sy…
alyss2
Před 8 lety
6
DJ na svatbu 7.7.2018 v Havířově
Dobrý den, sháníme DJ na naší svatbu, která se bude konat dne 7.7.2018 v Havířově u Žermanické přeh…
jaromiro123
Před 8 lety
10
DJ na svatbu 13.4.2018 jihomoravský kraj
Dobrý den, sháním DJ na svatbu Břeclav a okolí na příští rok 13.4. Děkuji za odpovědi. :-)
jaromiro123
Před 8 lety
9
16.6. zivá hudba + djs
Sháním na svatbu do okresu Příbram či Písek nejprve Zivou hudbu a následně Dj na večer, nabídne něk…
jaromiro123
Před 8 lety
10
Svatba okres Příbram či Písek 16.6.
Dobrý den, mate prosím nějaké tipy kde uspořad svatbu, obřad a hostinu najednou případně menší přej…
farmaheroutice
Před 8 lety
5
Cukrárna Ježkovi (Pivín)
Kvalitu práce posuďte sami podle fotky. https://imgur.com/a/wHGdu?
mybakery
Před 8 lety
3
Na jeden den modely pro svatební salon
S partnerem jsme se shodli, že bychom si rádi vyzkoušeli svatební a třeba i společenské oblečení, n…
lamice
Před 8 lety
1
Nápisy na dřevěné svatební cedule
Ahoj holky, tak už jsem sehnala veškerá potřebná dřevěná prkénka a bedýnky, které použiji jako sva…
ppawlusha
Před 8 lety
3
Je možné mít sňatek s Američankou na ostrově Bora Bora nebo na ostrově Mauricius?
Zajímalo by mě,jestli je možně mít sňatek s Američankou na ostrově Bora Bora nebo na ostrově Mauric…
tamaraad
Před 8 lety
2
DJ na svatbě?
Ahojky, sháním DJ na svatbu v srpnu 2018 :) Nejlépe poblíž Jihlavy. Děkuji za odpovědi :)
djhenry
Před 8 lety
7
Tabu téma
Zamilovaná do ženicha? Ale né svého ... řešili jste někdo? Můžete i do zpráv...
mikinkacs
Před 8 lety
5
1
2
…
534
535
536
537
538
…