O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Místo na svatbu Boží oko
Ahoj nevěsty, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Proběhla tam změna vedení hotelu. Je to tam krá…
lucikici21
Před 8 lety
1
Fotoobrazy ze svatebních fotografií
Skoro půl roku po svatbě jsme se konečně rozhoupali k tisku fotografií do alba a zaujaly mě i fotoo…
shigella
Před 8 lety
6
18.8.2018 fotograf Moravskoslezský kraj 😉
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je tady nějaký dobry fotograf který má volno 18.8.2018. ;-)
radek_zachytto_cz
Před 7 lety
22
Rozvod rok po svatbě
Ahoj holky,bohužel vážně uvažuji,že podám žádost o rozvod.Jsme spolu tři a půl roku,rok manželé a m…
zikisek
Před 8 lety
25
Vizážistka 16. 12. 2017 Most
Ahoj, sháním slečnu, která by byla ochotna upravit mi vlasy a namalovat mě :-) Děkuji za nabídky.
ladekor
Před 8 lety
3
Vizážistka, kadeřnice, kosmetička, kraj Vysočina ?
Dobrý den, hledám kadeřnici, vizážistku nebo kosmetičku na svatbu, která se koná 28.07.2018 v Sobí…
hankagrimova
Před 8 lety
1
Penzion Na Bělisku
Dobrý den, mela tu nektera svatbu?dekuji za pripadne info:)
riseee
Před 8 lety
1
Téma veverky - lesní svatba
Ahoj holky. Naše hlavní téma bude veverky, takže jsem si říkala, že ideální bude ladit to do lesa, …
lorrothina
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Svatební korzet
Ahojte holky, sice se vdávám až příští rok, ale když se nudím tak už pomalu sleduji ty šaty atd :…
lenkahk
Před 8 lety
2
Fantasy music - skusenosti
Ahojte, uvazujeme o skupine Fantasy music na svadbu, ale nikdy sme ich nepoculi hrat nazivo. Nemate…
katya03
Před 8 lety
1
Aliexpress - zkušenosti + clo
Ahojky, Moc prosím o radu, jak to chodí, když si objednám zboží z Aliexpressu? Jde mi o to, kdy …
renykoused
Před 8 lety
3
Svatební kytice Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek,..Beskydy za rozumnou cenu
Ahoj, Máme svatbu 7.7.2018 ve Frýdlantu nad Ostravicí (Hospoda pod Borovou), samotný obřad bude…
svatbaspribehem
Před 8 lety
7
Hostina a raut 18.8.2018 Mníšek pod Brdy
Prosím o doporučení restaurace v blízkém okolí Mníšku pod Brdy (nechceme daleko přejíždět). Také po…
jaersy
Před 8 lety
1
Dokumenty
Dobry den, prosim Vas, nevi nekdo na koho se obratit (agentura, matrikar,tlumocnik....) kdyz potre…
ac2018
Před 8 lety
3
Fotografka Kateřina Zvolánková - termín 2.6.2018, chce někdo?
Ahoj nabízím možnost focení svatby s Katkou Zvolánkovou v termínu 2.6.2018 místo nás. Bohužel jsme …
luckadob
Před 8 lety
1
Kde seženu smaltované džbány?
Ahoj :) Nevíte nahodou kde by se dali sehnat někde v okolí Ostravy (klidně celý Moravskoslezský i O…
nejkrasnejsisvatba
Před 8 lety
4
Tipy na fotoknihu ze svatebních fotek
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o tip, kde jste si nechávaly zhotovit fotoknihu ze svatebních fotek…
lacerta89
Před 7 lety
26
Kameraman Plzeň-Letkov 21.7.2018
Zdravím, sháním šikovného kameramana na celý svatební den - 21.7.2018 ve Sportpenzionu Pohoda v P…
radek_zachytto_cz
Před 8 lety
8
Zrušit svatbu kvůli zdraví?
Zdravím, jsem na prášky, moje pravidelná kontrola na gynekologii dopadla špatně a já za tři měsíc…
verap33
Před 8 lety
4
Svatba 16.6.2018 příbram - foceni
Mate prosím tip na nějakého super fotografa/fotografku na celý den na svatbu. Případně s více schop…
fotomaslo
Před 7 lety
15
Fotograf 7.7.2018
Dobry den, prosim Vas nasel by se jeste nejaky volny fotograf/ka na termin 7.7.2018. Svatba by b…
jensik
Před 7 lety
22
Živá hudba na obřad Náměšť nad Oslavou
Dobrý den, Sháním hudební doprovod na svatbu na zámku v Náměšti nad Oslavou.Hledam smyčcovy sbor …
chanelka18
Před 8 lety
2
Agentury v Brne
Dobry den, prosim vas ma nekdo zkusenost s agenturou Kouzelna svatba nebo Yourday? Dekuji
ac2018
Před 8 lety
1
Ústecký kraj. Prostor k pronájmu na svatbu
Dobrý den. Neví někdo kde se dá pronajmout nemovitost či prostor s pěkným okolím na víkend a uspořá…
lukyno21
Před 8 lety
1
Svatba dvou introvertů :) bez tance
Ahoj, jdu si k vám pro radu. Mám úžasného teď už snoubence :) , milujeme se a pomalu začínáme uvažo…
danus13
Před 7 lety
29
Dj Kuncice p.O
Tak teď už konkrétně: Naše představa je taková, že máme zajištěnou kapelu do 22hodin a následně b…
djhenry
Před 8 lety
8
Svatba s anglicanem (okres Blansko, Brno)
Dobry den, mel nekdo z vas v nedavne dobe svatbu s nekym z Anglie? Nevite odhadem kolik stoji vyri…
ac2018
Před 8 lety
1
Originální levná dárek pro hosty na stůl
holkyy, viděla jsem na fb nádherné sněhové pusinky pro svatební hosty, přidávám fotku, jenže podkla…
market119
Před 8 lety
6
Článek o svatbě do farních novin
Ráda bych se s Vámi poradila. V červenci jsme měli svatbu a náš farář nás požádal, zda bychom o ní …
kajisss27
Před 8 lety
1
Fotograf na 11.8.2018 - Odry, Fulnek, Nový Jičín, Hranice
Ahoj, sháním fotografa na 11.8.2017, svatbu máme ve Fulneku a obřad v Jakubčovicích nad Odrou. Hled…
michalpleva
Před 8 lety
7
1
2
…
537
538
539
540
541
…