Květinářství Rosebud Brno - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo jakékoliv zkušenosti s květinářstvím Rosebud? Dělali vám někomu kytici či výzdobu na svatbu? Budu moc vděčná za zkušenosti, fotky, ceny...klidně i jiných než svatebních kytic.
Odpovědět
Já osobně mám zkušenosti s nesvatebními kyticemi, ale měla jsem možnost zhlédnout expedování svatební kytice, korzáže a výzdoby .... za mě v Brně jasně nejlepší volba :-) https://www.instagram.com/p/BVr0mZwAs...
Odpovědět
Profilova fotka
Kupuju tam kytky svojí slečně, můžu jednoznačně doporučit ♥ ;-)
Odpovědět
Dobrý den! :)) Lepší fotku než z mobilu té kytky nemám .... tak to prosím omluvte. Byla jsem, ale opravdu nadšená protože jsem dlouho nedstala tak hezky hravou, barevnou a přitom vskusnou :) Víc myslím může taky říct @petrnoxnovak, kterej mi ji zařizoval :))
Odpovědět
Profilova fotka
Rosebud je nejlepší květinářství, co jsem viděla a vyzkoušela. Každá kytice je naprostý originál a pro mě to bude naprosto jasná volba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Není Rosebud v porovnání s jinými květinářstvými moc drahý? Kolik vás stály květiny? A měl jste od nich někdo na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @illienel :) kontaktovala jsem snad všechny květinářství v Brně a okolí :) Rosebud byl jeden z těch sakra drahých, což já na květinách zas tak nelpím, ale našla jsem květinářství Kytice s příběhem, ceny poloviční a nádherné! A paní měla úžasný přístup, radila nám se vším :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kralkag Děkuji moc za tip. Mohla bych se zeptat, co vše jste od nich měla, z jakých květin a za jaké ceny? A byli z Brna?
Odpovědět
Profilova fotka
@illienel - teprve budu mít, ale měla jsem super pozitivní recenze od náročné kamrádky :D... budu mít kytice mě, 5x menší kytice mamky a družičky, náramky s živých květin pro svědkyně, korsáž ženich a tatkové a vycházelo to pod 6 tisíc v kalkulaci, kdež to v Rosebud chtěli za stejnou věc přes 11 tisíc :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?