O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Karikaturista na svatbě - tipy a zkušenosti
Ahoj, najde se zde někdo, kdo měl na svatbě karikaturistu? Napadlo mě to jako super zábava pro host…
musai
Před 4 lety
9
Svatba pod Burkem - zkušenosti se svatbou
Je tady někdo, kdo má z poslední doby zkušenost se svatbou Pod Burkem? Ať už jste tam svatbu měli, …
pettynkaa001
Před 6 lety
1
Tančírna v Račím údolí - zkušenosti se svatbou
Zdravím, vybíráme místo svatby a Tančírna nás zaujala. Proto se ptám, je tady někdo kdo tam v nedá…
katherinebright
Před 6 lety
2
Spolehlivý svatební fotograf, 5.10.2019
Už po druhé nám vypadl domluvený fotograf a už z toho začínám být pomalu nervózní. Tak se ptám je t…
kadrapro
Před 6 lety
24
Začínající kameraman i fotograf, Kroměříž, 21.9.2019
Hezký den, na den 21.9.2019 hledáme začínajícího kameramana, ale také fotografa z okolí Kroměříže, …
monika_tomas
Před 6 lety
2
Fotograf na svatbu, Lednice, 7.9.2019
Dobrý den, najde se nějaký volný fotograf na 1 hodinku? 7.9.2019 v zámecké zahradě Lednice. Bude…
pvatelier
Před 6 lety
4
Žádost o ruku přítele - jak na to?
Dobrý den, mam prosbičku, jen pro vysvětlení: S přítelem jsme spolu měli 1,5 roku pauzu a před tím…
alisa_
Před 5 lety
8
DJ na svatbu, Ostrava a Opava, 9.5.2020
Dobrý den, sháníme DJ (Ostrava, Opava) na naší svatbu dne 9.5.2020, který by měl čas a byl by ochot…
djhenry
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Místo pro svatební hostinu, Hodonín a okolí
Ahojky, Můžu poprosit tipy na místo cca pro 70 lidí. Někde kolem hodonina. Hezké vinařství nebo pr…
mrs_tau
Před 6 lety
1
DJ, 29.8.2020, Sedlčansko, máme vlastní aparaturu
Dobrý den, sháníme DJ nebo i pouze člověka, kterého to baví(případně chce získat zkušenosti), ale…
djhenry
Před 6 lety
4
Kameraman, 12.10.2019, Mirošov
Zdravím všechny, rád bych zde poptal šikovného kameramana na svatbu dne 12.10.2019 v okrese Rokyca…
petr1987
Před 6 lety
5
Nespokojena s účesem - najít si jinou kadeřnici?
Holky mám 3 týdny před svatbou a byla jsem na zkoušce účesu. Slečna mě učesala no jako podle fotky …
janadufkova
Před 6 lety
1
2
36
Fotograf na svatbu, 16.5.2020
Zdravím, sháníme... nebo vlastně nabízíme možnost fotografovi, který nemá zkušenosti s focením sva…
debra9
Před 6 lety
11
Fotograf, 31.8.2019, jižní Čechy
Dobrý den, jelikož nám na poslední chvíli vypadl fotograf, sháním někoho, kdo by byl ochotný nafoti…
originalfoto
Před 6 lety
8
Svatba na statku - jižní Čechy
Ahoj, poradíte někdo místo na svatbu v Jižních Čechách (statek, farma či stodola) s ubytováním cca …
katka_7d
Před 6 lety
4
Řešili někteří na svatbách, že nebyla výslužka?
Ahoj holky, je tu některá, která nebude dělat výslužky a před svatbou rozvážet koláčky s oznameni…
petamira
Před 6 lety
15
Svatba v únoru 2020, Pardubice
Ahoj všem, prosím, je tu někdo, kdo s vdával také v únoru v Pardubicích , nebo okolí? Moc bych chtě…
anetaany
Před 6 lety
1
Prsteny do 10 000 - nejlépe okolí Brno
Zdravím všechny nevěsty! :-D Pustila jsem se do hledání snubních prstenů, a chtěla bych poprosit o …
93venda93
Před 6 lety
6
Jméno v mužském tvaru a rodné příjmení
Dobrý den, je tu někdo, kdo si nechával manželovo jméno + rodné příjmení? Důvodů pro toto rozhodnut…
armvdd
Před 6 lety
16
Viniční Usedlost Kotlářka - zkušenosti se svatbou
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá z vás neměla letos, případně minulý rok svatební…
enninka92
Před 6 lety
1
Svatba v okolí Brna a Vyškova - tipy
Dobrý den, koukáme po prostorech pro naši svatbu na léto 2020. Ideálně stodola, statek nebo něco po…
iveete
Před 6 lety
4
Svatba není o nás dvou - názory
Tak jsem se teď dozvěděla, že svatba vlastně není o nás dvou, ale o tom pohostit druhé. Jsem už z t…
mikinkacs
Před 6 lety
9
Květiny na svatbu - kalkulace
Ahoj nevěsty, zajímalo by mě, jak jste řešily výběr floristky. Nechávaly jste si zpracovávat ceno…
vyzdobanaklic
Před 6 lety
6
Názor na svatební doplňky
Ahoj nevěsty, za necelý měsíc už i já budu nevestou. Saty(přiložim foto) si myslím,že nejsou úpln…
iveete
Před 6 lety
5
DJ na svatbu - Vysočina
Zdravím, na příští rok 2020, hledám DJe na svatbu. Prosím o nějaké doporučení a nabídky. Děkuji…
djhenry
Před 6 lety
5
Potahy na židle - Lednicko-Valtický areál
Dobrý den, chtěla bych si zapůjčit potahy na židle. Pomozte prosím. Lednicko-valtický areál Děku…
vyzdobanaklic
Před 6 lety
3
Svatba v Praze či v blízkém okolí - zima 2020
Ahoj všichni. :-) Plánujeme na příští rok (přelom únor/březen) svatbu. Rádi bychom ji z důvodu by…
globodecristal
Před 6 lety
1
Kam posadit na svatbě DJ a fotografa?
Ahoj, kam máme posadit DJ a fotografa u svatebního stolu? Očekává se, ze budou mit svoje míisto? Ce…
nikca92
Před 6 lety
8
Vizážistka a kadeřnice, 20.6.2020, Nesuchyně
Dobrý den, sháním vizážistku a kadeřnici na 20.6.2020. Ranní přípravy se budou konat přímo v mís…
marketd88
Před 6 lety
2
DJ na svatbu, 27.6.2020, okolí Benešova
Dobrý den, sháním DJ na svatbu 27.6.2020 v okolí Benešova. Předem děkuji za tipy :-).
djhenry
Před 6 lety
10
1
2
…
264
265
266
267
268
…