Kam posadit na svatbě DJ a fotografa?

Ahoj, kam máme posadit DJ a fotografa u svatebního stolu? Očekává se, ze budou mit svoje míisto? Celá svatba je v odpolednich odinách, takže bude jen večere. Máme jeden dlouhý stůl, kde bude zasedaci pořádek. Místo klasicke svíčkove bude bufet, takže hned po příipitku se společnost trochu roztrousí. O hladu určitě nezůstanou, ale nerada bych je urazila, když jim nepřichystáme místo. Díky za rady, K.
Odpovědět
Profilova fotka
Za fotografa bych snad jen poradil ať na vás prostě dobře vidí a není v úplně jiné místnosti ;) Jestli bude na konci stolu, nebo někde třeba u baru apod. to už je vlastně skoro jedno... i když místo u hlavního stolu jednoduše udělá radost a dostane fotografa víc mezi lidi, což můžu i fotkám maličko pomoci ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@klepnepepka Ahojky , toto jsem nedávno také řešila :-D nakonec pan fotograf bude sedět na konci stolu , aby mohl zachytit všechny bryndálisty :-D :-D tvar stolu máme do T .
Odpovědět
U nas si primo do pozadavku dal fotograf aby mel, misto kde je zasuvka, aby si pres obed dobil cajky. Tak jsme udelali zvlastni stul, kde sedel jeste s kameramanem, koordinatorkou, a kapelou. Prece o fotky jak se nekdo cpe nikdo nestoji.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také vyhrává menší stůl někde vedle ale tak aby fotograf viděl a něco neprosvihnul. A to i proto, ze fotografovi nemusíte zajišťovat 5 chodu jídla, stačí to hlavní. A tím je lepší když nesedí u hlavní tabule.
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme posadit fotografku a DJ normálně k našemu stolu. Bude tabule do U a budou sedět na konci stolu. DJ je známý kamarádky, takže bude sedět u ní a fotografka mladá slečna, tak ta tam taky zapadne a hlavně jde jen o oběd. Pak se všichni přemísti, bude se tančit, takže pak už je to jedno. :-)
Odpovědět
My měli pana fotografa na kraji na konci stolu (měli jsme stoly do U), takže dobře na všechny viděl. Stíhal fotit i během jídla a podařily se mu skvělé úlovky 🙂
Odpovědět
My měli kulaté stoly a fotograf seděl u jednoho s mýma kamarádkama, které jsou v podobném věku jako on :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?