Fotograf na svatbu, 16.5.2020

Zdravím, sháníme... nebo vlastně nabízíme možnost fotografovi, který nemá zkušenosti s focením svateb a chtěl by si rozšířit portfolio právě o svatební fotografie, nafotit naši svatbu. Každý někde musí začít a načerpat zkušenosti, proto tuto možnost nabízíme i začínajícím fotografům. Pojali bychom to primárně jako praxi, ale jistě se dokážeme dohodnout i na nějaké odměně. Děkujeme za nabídky či kontakty :)
Odpovědět
Omlouvám se, zapomněla jsem napsat lokalitu. Jedná se o Statek Blaník nedaleko Vlašimi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@debra9 Na portáli nájdeš iba profesionálnych fotografov, ktorí sú tu registrovaní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Debra. Skupina TFP focení na Facebooku. Dostanete pár hejtů, ale někdo se vám jistojistě ozve
Odpovědět
Aha, tak já jsem se asi špatně vyžvejkla. My budeme samozřejmě mít i "normálního" fotografa, jen jsem chtěla někomu nabídnout někomu, kdo třeba nemá nafocených moc svateb a kvůli tomu nemůže sehnat job, nebo právě chce se svatbami začít, že by mohl dělat "doplňkového" fotografa a že to bude mít jako praxi do portfolia. Úplně zadarmo by to nebylo. No ale jestli to někoho urazilo, tak to pardon, radši už mlčim.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že neurazilo. Jen je to informace pro Vás, že zde nejspíš zájem moc nebude. Ledaže by to měla být výjimečná a pro fotografy atraktivní svatba - například večerní obřad při západu slunce u lesa na louce - na to bych třeba slyšela :)
Odpovědět
Hlavně se zeptejte dopředu svého fotografa, myslím, že pokud už máte domluveného nějakého profesionála, není toto vůči němu příliš fér a spíš by měl dát šanci nějakému kolegovi on, pokud by měl zájem o člověka, který se mu může (ale samozřejmě nemusí) "plést pod nohy".
Odpovědět
@veronika_tvrda Rozumím, díky ;) Jen mě zamrzely ty hejty, myslela jsem to dobře.
Odpovědět
@debra9 Určitě doporučuji to probrat s vaším profi fotografem. Ať ten který se zaučuje se nezaučuje na úkor vašeho placeného fotografa. Zvláště pokud nejsou dopředu domluvení. Jinak přeji ať se vše vydaří :)
Odpovědět
Profilova fotka
@debra9 Přesně jak píše @kasingr , určitě doporučuji Váš nápad probrat s Vaším hlavním fotografem. Nemusí a pravděpodobně ani nebude nadšený. Pokud fotograf potřebuje asistenta, téměř vždy si ho zajistí sám. Je to zvláštní, no..
Odpovědět
Já nevím, znám spoustu svateb, kde byli dva fotografové nezávisle na sobě, prostě jen proto, aby to každý nafotil "jinak" a co vím, tak s tím nikdo problém neměl, věděli o tom dopředu. Ach jo, chybí mi tady nějaké tlačítko na uzavírání diskuze. Já měla jen takový nápad, ale nejspíš se stejně zařídíme jinak, tak bych to ukončila. Díky za názory.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?