O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Palfrig Ostrava
Měl tady někdo svatbu, zkušenosti , ceny jak to tam je??
zuzankaoo
Před 4 lety
4
Platba předem za celou svatbu
Ahoj nevěsty, nevím si s tímto moc rady, tak se ptám tady, jestli se s tím taky někdo z vás nesetka…
jollburr
Před 4 lety
9
Účes a líčení svatba 2.10.2021 okolí Turnova
Dobrý den, sháním někoho na svatební účes a líčení. Datum svatby je 2.10.2021. Prosím o rady, typy…
zuzikn
Před 4 lety
1
Nevím, co chci
Ahoj holky, jak už říká název diskuse, nevím, co chci. Respektive bohužel vím, ale neumím vyřešit. …
zoufalaaa
Před 4 lety
8
Uložení svatebních šatů
Zdravím, Chci se zeptat měli jste někdo doma do svatby šaty úložené, tak že byli poskládane? Nemám…
lacikam_komarom
Před 4 lety
8
Plánování a organizování svatby
Milé nevěsty, já už mám svůj velký den sice za sebou, ale byla bych moc ráda, kdybyste se se mnou p…
terezaniem
Před 4 lety
14
Kapela Vysočina SOS 14.8.
Zdravím všechny, neměli byste prosím tip na nějakou fajn kapelu na Vysočině v termínu 14.8. na naší…
theblack
Před 4 lety
4
Svatební dort + sladkosti do sweetbaru Olomouc 28.8.2021
Dobrý den, sháním šikovnou cukrářku z Olomoucka nebo okolí, která by nám udělala svatební dort + sl…
capleska
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Ostrava a okolí- místo na svatbu
Dobrý den, Sháním místo na svatbu , bez ubytování pro cca 50hostů Nějakou hezkou restauraci se zah…
zanet92
Před 4 lety
4
Živá hudba na obřad Ostrava
Zdravím máte někdo tipy ? Prosím o kontakt, ráda bych někoho pouze na obřad - housle, flétna ... ně…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Fotograf na 4-5hodin ostrava
Dobrý den, Ráda bych poptala fotografa jen na pár hodin (půl den, 4-5hodin) máme již zaplacenou fo…
komarekphoto
Před 4 lety
9
Videokameraman na svatbu v Kasperkach 17.7.21
Dobry den, hledame videokameramana na svatbu 17.7 v Kasperskych Horach. Kameraman nejlepe z okoli…
furst
Před 4 lety
7
Fotograf 17.7 Kasperske Hory
Dobry den, shanime fotografa na svatbu 17.7.21 v Kasperskych Horach (Sumava). Moc dekuji za tipy …
fotomaslo
Před 4 lety
16
DJ na svatbu 26.6.2021 Kladno
Dobrý den, poptaváme DJ na svatbu, která se koná 26.6.2021 v Kladně. Za nabídky předem děkuji
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
3
Catering, jídlo na svatbu Dub nad Moravou
Zdravím nevěsty! 14.srpna máme v Dubu nad Moravou svatbu. Sháníme nějaký cenově přijatelný catering…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Patrový stojan na dort s cupcaky
Ahoj holky, poptávám patrový stojan na dort (vrchní klasický dort + cupcakes) na půjčení, popř. pro…
doskynab
Před 4 lety
1
Poptávám kadeřnici na jednoduchý účes Opava
Dobrý den, sháním kadeřnici na vytvoření jednoduchého svatebního účesu u nevěsty doma. Termín svatb…
viktorie_smiejova
Před 4 lety
1
Svatba Hotel Zátiší Špindlerův Mlýn
Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v Hotelu Zátiší ve Špindlerově Mlýně, ať už se jednalo o vaš…
rododendron7
Před 4 lety
1
Pozvánky na afterparty
Ahoj holky, mám na vás dotaz ohledně pozvanek. Na svatbe budeme mít dvě skupiny lidi: 1) lidi (rod…
rheb
Před 4 lety
3
Předkrm
Zdravím, potřebuju poradit co na předkrm 😓. Hledala jsem na internetu a nic moc nás nezaujalo. Měli…
aliczechx
Před 4 lety
7
Cimbálová muzika - Jeseník
Zdravím 🙋🏻♀️ poptávám cimbálovou muziku na svatbu dne 28.8.2021, která se koná v Jeseníkách. Hra…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Kde jste měly svatbu ? moravskoslezský kraj
Ahoj, Hledám restauraci kde udělat svatbu. Nechci typickou hospodu, hezké místo v moderním stylu a…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Svatební logo a tiskoviny
Holky, prosím, nějaké tipy, co se týče svatebního loga? Kde jste si nechávali dělat popř. kam všude…
klaruna0701
Před 4 lety
1
Pudrová růžová s bílou
Holky, sháním jakoukoli výzdobu v růžové a bílé - ne pastel, spíš pudr. Dále štafle na sweet bar, b…
luccane
Před 4 lety
4
Jutové mašle
Dobrý den, neprodává někdo jutové mašle na židle? Případně existuje nějaká půjčovna v Moravskoslezs…
ppawlusha
Před 4 lety
2
Lodičky
Prosím, nemáte některá k prodeji takovéhle lodičky?Velikost 36/37 ,délka stélky 23cm. Foto vypůjčené
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Moravskoslezský kraj výzdoba hostiny+obřad
dobrý den, Hledám někoho se zkušeností s výzdobou do 15tis.
zanet92
Před 4 lety
1
Živá hudba Chlumec nad Cidlinou
Je tu někdo, kdo měl svatbu na zámku Karlova Koruna a měl živou hudbu na obřad zařízenou přes matri…
sarka_medunova
Před 4 lety
1
Natočení pouze svatebního obřadu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na natočení svatebního obřadu. Na svatbu mám fotografku, ale na o…
zuzikn
Před 4 lety
4
Účes a líčení v jednom u České lípy (Český ranč) 4.9.2021
Dobrý den, sháním šikovnou paní, která by mě nalíčila a učesala na mou svatbu na České ranči 4.9.20…
leny83
Před 4 lety
4
1
2
…
135
136
137
138
139
…