Jídlo vlastní silou - rozpočet

Ahojte, mám otázky na ty z vás, kdo jste si chystali jídlo sami. Plánujeme v létě netradiční svatbu - bude spíš tábor, posezení s lidma u ohně, se kterýma jsme neměli moc možností se v této době vidět. Jedná se o 4 dny na tábořišti s tím, že v jeden bude obřad v lese, kterému celkově nepřikláníme moc velký význam. Naštěstí máme okolo lidi, kteří jsou stejné povahy, jako my. 🙂 Jídlo budeme chystat svépomocí díky rodině a přátelům. Maso na opékání, guláš, zelenina na gril i syrová studená, studené jídla jako pomazánky, saláty, sýry, pečivo, vegan koutek, sladké, ovoce, věci na zobání (tyčinky, brambůrky,...) Nemám absolutně odhad, v gastru se neorientuju. Vy co máte zkušenost a chystali jste si jídlo sami, jak jste počítali rozpočet, na kolik vám to vyšlo? A kolik za co cca? A jaké množství? Máte nějaké tipy a zkušenosti v tomto ohledu? 🙂
Odpovědět
My jsme si na pohanskou svatbu nechali od cateringove firmy udelat nabidku pro 20 lidi a pak jsme podle toho nakoupili😀😀😀 Docela se da odhadnout i ten rozpocet
Odpovědět
@a_mysakovicova A jak jste poznali, kolik toho máte nakoupit? 🙂
Odpovědět
@consigliere Píšou to tam 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?