Jarní kytice - jaké květy do ní?

Holky, jak jste řešily, popřípadě budete řešit kytici na dubnovou svatbu? My budeme mít 27.4.2019 a líbí se mi tulipány, ale vůbec nevím, s čím je zkombinovat. Krom toho mě od toho spousta holek zrazuje, že tulipány nevydrží. Chtěla bych mít jarní kytici, z toho, co je zrovna dostupné. Pokud máte, můžete sem šoupnout nějakou inspiraci? 8-)
Odpovědět
Ahoj, plno inspirace najdreš na Pinterestu :-) taky řeším kytici na jarní svatbu, ale teda 11.5. kombinace bílé a růžové a zatím se mi nejvíc líbily taky nejvíc tulipány :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba z narcisů? Ty jsou krásné, mně se moc líbí bílé se žlutými středy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdybych se vdávala na jaře, volila bych jednoznačně anemonky :-) ( Anemone ), jsou v různých barvách a jsou prostě nádherné. Dále mrkněte třeba na ranunculus - taky krásná kytka a ne tak obvyklá. Tulipány za mně nejlépe vyniknou samotné, nebo s nějakým drobným kvítím - např. nevěstiným závojem (gypsophila ), bouvardia apod.Můžete i nakombinovat barvy. Mohou být problematické kdyby bylo velké teplo, ale šikovná floristka si poradí :-) Šťastný výběr přeji!
Odpovědět
Profilova fotka
@drabik Na narcisy pozor, otravují vodu ostatním květinám. Může se stát, že Vám kytice nevydrží tak dlouho jak by mohla...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych urcite brala tulipany, libi se mi v te kombinaci se serikem, jak uz tu nekdo daval. Na obrad a foceni vydrzi urcite a pak uz je to vicemene jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
Šeříky ve váze vydrží opravdu málo. Jestli budeš mít uvázanou kytici den předem a někam se třeba poveze, tak bych si na něj dala pozor.
Odpovědět
Profilova fotka
Něco z mých jarních svateb :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já se na jaře taky vdávala a jarní kytice vážu moc ráda - jak už tu bylo napsáno - z těch sezónních máte na výběr úžasné pryskyřníky, sasanky, tulipány, klidně i ty šeříky, kalinu....posílám několik svých jarních kytic. Přeji správný výběr ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna jarní kytice pro inspiraci od našich oblíbených floristů Natural Flowers.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?