Žluto - modro - bílá svatební kytice, jaké květiny?

Ahoj, nenapadá vás, jaké květiny by se hodily v této barevné kombinaci? Svatba bude v září, takže by se to asi mělo volit i podle toho. Chtěla bych spíše kulatou kytku a líbí se mi frézie. Kdyžtak moc děkuju za nápady a fotky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mateha Děkuju za příspěvek. Já jsem si říkala, že ta modrá by tam byla spíš jako doplňující. Hlavní by asi byla bílá. A ta žlutá by se asi hodila spíš jenom nějaká jemnější, spíš asi krémová než výrazně žlutá, že? Modrý by mohly být třeba i chrpy, jsou takový menší, takže by tu kytku spíš tak doplňovaly.
Odpovědět
Profilova fotka
@qwertyn ještě bych doplnila @mathea ;-) Jako modré květiny se do vazby mohou použít - delphinium (ostrožky) - sice mají květ velmi dlouhý, ale šikovná floristka jej umí do vazby velmi pěkně zakomponovat :-) a dále by to mohla být ještě Nigella damascena a ajuga. Krémové mohou být růže - velkokvěté, drobnokvěté nebo jiřinky, ty by i hezky korespondovaly s termínem zářijové svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S některými vazbami nebude v září sranda, ale šikovná floristka najde vždy nějakou náhradu. Posílám pár inspirací... ;-)
Odpovědět
@eleganceindetail krásný všechny!! Děkuju moc!
Odpovědět
@annamarieveronika Děkuju, už jsem si všechny ty květiny našla a myslím, že by se z toho určitě dalo něco stvořit. Snad se to v září bude dát sehnat, přece jenom je to hned první víkend, tak snad jo. A ty jiřinky by nebyly špatná volba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jarní kytičky mají svěží barvy v těchto tonech !! a u té druhé kytičky je možné místo některých žlutých minigerber použít bílé a tím vytvořit mix :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ta zelená by se dala nahradit žlutou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?