Svatební kytice, jaké květiny si mám vybrat?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jaké květiny vybrat? Chtěla jsem původně Oranžové nebo krémové růže v kombinaci s bílými gerberami. Floristka mě od toho trochu odrazovala, že to nebude moc výrazné v kontrastu s bílými šaty a gerbery se navíc hůře aranžují. tak nevím-syté oranžové růže a bílé frézie? Chci kulatou kytičku. Jak to budete mít vy?
Odpovědět
Profilova fotka
koikni na svatbyhavirov.cz v sekci galerie svatby-nase nevesty, je tam syte oranzova a bile frezie, moc krasna kombinace. Gerbery bych k ruzi nedavala.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, růže+frézie jsou super. Já budu mít bílé kaly a fialové frézie...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ano růže a frézie jsou super ale co byjste dali k červeným růžím ,když bílou frézii nechci a chytky by měla vypadat jemně?Jaká jiná barva frézie by se k těmto růžím hodila?
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít k červeným růžím bílé karafiáty nebo opačně k bílým karafiátům červené růže...moc pěkně vypadají a bílé růže s bílými karafiáty
Odpovědět
Tak to věřím karafiáty a růže do sebe zapadají jen bych si k té červené růži chtěla právě vyhnout bílé barvě a nevím si rady jakou kytku a hlavně jakou barvu k červeným růžím přidat.
Odpovědět
@rozalie7 a co třeba pastelově růžová k té červené? bude to jemnější... nebo oranžová (meruňková), případně smetanová... karafiáty, tulipány, růže, kopretiny, nějaké drobné kvítí... záleží v jaké sezóně a co bude v té barvě, ale viděla jsem kombinaci červených a růžových růží a vypadalo to dobře, i když jen jeden druh kytky...zkus google obrázky, s filtrem červená toho vyjede celkem dost, třeba tě něco zaujme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , nevim jak kdo .Ale co se týká oranžových růží (jsou výrazný) , bílá gerbera nevadí , pokud chcete aby dekorace byla výraznější je vhodné dekoraci doplnit zelení(ruskus) atd ..
Odpovědět
zooza.Ahoj děkuji za tip mě prostě červená a bílá příjde obyčejná a okoukaná no nad tou růžovou bych se celkem zamyslela pokud by to nevypadalo moc sladce proč ne :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-kyt...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?