Svatební kytice. Jaké kytky se teď dají sehnat?

Ahoj, holky, už to mám za pár a přemýšlím nad kytkou. Zrovna na kytce nijak vzvlášť nelpím, ale samozřejmě nesmí chybět. Nevíte jaké kytky se dají v tomhle období sehnat za rozumné ceny? Taky přemýšlím, že bych si ji udělala sama, ale nevím, jak by to dopadlo :-D máte zkušenost s vázáním? Potřebuju kytku pro sebe, pro maminky a asi jednu maličkou dám naší princezně, ale té dlouho nevydrží, tak jenom fakt pidi :-)
Odpovědět
A co třeba papírová květina, napříkld Kusudama?
Odpovědět
Musím vygooglit :-) Název mi nic neříká :-)
Odpovědět
@sarinka_nevesta už jsem na to kukla, to vypadá dost složitě :-( a navíc bych měla strach z papírové kytky, kdyby bylo nějak škaredě...spíš bych chtěla živou...
Odpovědět
hele, složitý to vůbec není, skládám si jí jako výzdobu a jsem úplně levá na ruce a jde to :-D
Odpovědět
:-D tak to seš šikulka. Ale přijde mi to blbé mít papírovou kytici...nevíš, jak se vážou svat. kytice, aby byly takové hezké? Přemýšlela jsem, že bych si koupila jen kytky v květinářství a uvázala si je sama. Protože když je něco "svatební", tak je to 5x dražší než "nesvatební" a to mě docela štve.
Odpovědět
@jirinkad Byla jsem teď na svatbě a nevěsta měla krásnou kytici z bílých a zelených chryzantém, z takových těch s drobnými kvítky. Celou zimu si chryzantémy kupuji do bytu, jsou levné, dlouho vydrží a máš na výběr strašně moc barev.
Odpovědět
Papírovou květinu jsem na živo viděla jednou a moc mě nenadchla :( ale nedávno jsem byla na svatbě kamarádce a ta měla krásné kytice i výzdobu, myslím, že od této slečny: http://www.facebook.com/modernikytice
Odpovědět
Děkuju za rady a připomínky, nakonec jsem koupila 3 kytice růži a jednu kytici lilií v Rakousku, k tomu trochu zelenýho, známá mi to uvázala a vyšlo mě to na nějakých 500Kč a kytky byly i pro maminky, i pro 2 děti. A krásné :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?