Dá se zvládnout 2 hodinová cesta na místo konání obřadu?

Profilova fotka
Ahojte, máte někdo podobný problém jako já a sice dlouhou cestu cca 2h na místo konání svatebního obřadu? řeším to jestli se to dá zvládnout, abych neměla zmuchlaný šaty nebo uvadlou kytku apod. Nebo nemáte některá podobnou zkušenost??? Místo nejde změnit, je to netradiční svatba a to místo je pro tu svatbu důležité...
Odpovědět
Profilova fotka
no jestlize nejde zmenit misto... tak jedine presunout nevestu blize k mistu konani svatby a to uz den predem. Pronajmout nejaky penzion na spani... ale zase zalezi, jak to uz mate domluveno predem... jestli rano svatebcane prijdou k vam, auta, samotny zenich atd... jestli i tohle je problem nebo zbytecne vyhozene penize za prespani nekde jinde.. bohuzel se trochu pomuchlanych satu asi dockas, ale to zas asi nezkazi tvuj svatebni den... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aika - no viděla bych to podobně, jde o to jak moc je to místo důležité - my taky měli vyhlídlé důležité místo pro nás - venku u Rozhledny prostě na místě kde sme přesně před 10 ti lety měli první rande - no nevyšlo to, jelikož se pokazilo pár věcí okolo, rozhlednu zavřeli, jelikož si město vzpomělo že musí revitalizovat vrch Háj, vykácely stromy a dělaj z toho pomalu dálnici :-p atpod.. takže smůla otvírá se až v dubnu příští rok, jenže to sme čekat nechtěli - teda spíš já kvůli malýmu, aby si zvyk na nový jméno než pude do školy - tak je místo úplně jinde a je taky hezký - pro nás ale stejně v srdcích zůstane Rozhledna a výročí budeme slavit 31.7. i když svatba bude ted´19.září :-D :-D jinak na místo obřadu pojedeme asi půl hodiny - je od nás vzdáleno cca 10-15 km, ale pojede se veteránkem - tak hezky pomalu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě řeším jestli tam nedojedu o den dřív a budu se chystat tam. Stejně hostina bude už tam i nocleh pro hosty bude zařízený. tak snad že já bych se chystala tam. Asi budu muset obětovat to, že se nebudu vypravovat doma... Kdyby to místo šlo nějak přehodit, ale nejde. Bude to truckerská svatba na srazu kamionů. Ženich je trucker a mě taky poveze kamion, proto místo konání sraz kamionů... Naštěstí nám s tím pomůže organizátor srazu, koneckonců byl to jeho nápad aby nás oddali tam :-) tak spoléhám i na jeho schopnosti. Psal že cukroví a kadeřnici aj., mi může zařídit on v místě. Leda že bych ještě, přespala u své svědkyně, která bydlí tak 20km od místa konání obřadu! A tam mě ženich vyzvedne. No to je taky možná řešení :-) !
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme neměli stejný případ, ale měli jsme taky parádně rozježděnou svatbu:) Máme rodinu roztahanou od Pardubic až do Třince, tak muselo být všem jasný, že budeme cestovat:) Já jsem ze Svitav a Míša od Olomouce a když už rozlítanou, tak jsme obřad měli v Lanškrouně (cca 30 km od Sy) a hostinu pak zase ve Svitavách. Takže já jako nevěsta jsem toho zase tak moc nenajezdila. Ale ženich přijel vymrzlý, protože celou cestu klimatizovali kvůli kytkám. Já jsem pak na cestu do kostela měla kytku omotanou v mokrým ubrousku (pro jistotu). A šaty? toho bych se moc nebála - když si sedneš opatrně - pak už je podle mě jedno, jestli někam jedeš 10 minut nebo 2 hodiny! Já jsem seděla se smuchlanou vlečkou a když jsem vylezla z auta, tak v poho. Dneska mají ty šaty asi kvalitní. A když si budeš vybírat šaty, tak na to mysli, že pojedeš autem. Ale já bych se toho moc nebála! Spíš to, že z už tak krátkýho dne (fakt hodně rychle uteče) strávíte 4 hodiny v autě. Ale teĎ čtu, že pojedeš kamionem - to je super - tam máš místa - o šaty bych se nebála!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak brácha se před 3mi roky ženil a cesta na svatbu trvala hodinu a půl! Nevěsta šaty zmačkané vůbec neměla, akorát jsem jí lehce přepudrovala nosánek, jinak byla ok a kytka byla úžasná! A já se za 6 týdnů vdávám na tom samém místě a z té cesty fakt nemám vůbec strach! Zvládnem to! Za to krásné místo nám to stojí. Jo, vlastně jednu obavu mám - jsem těhule a chodím každou hodinu na WC, tak se těším, až budeme zastavovat na Shellce a já se tam proběhnu mezi auty ve svatebních šatech - to bude dobré vzrůšo a hlavně - budou z toho hezké a ftipné fotky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
foogy přesně tak by to probíhalo u nás, samá benzina :-D a kdoví třeba do té doby budu taky těhulka... Zase si myslím, že srpen a říjen je maliinko jiné počasí, nevím. Snad se rozhodnu pro tu nej možnost pro mě vhodnou. Teď si mě tak nějak nabudila, že to jde jet z místa 2h za obřadem, tak kdoví ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si teda rikam, ze svatebni den uz tak utece jak voda, tak bych fakt nerada ztratila 2 hodiny sezenim v aute. Byt vami tak se presunu uz den predem a pripravim se tam ;-) v klidku. Nikdy nevis co se muze cestou stat?
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci poslední noc spát ještě u našich, chci si dojít ke své kadeřnici a vizážistce, chodím k nim 8 let, takže už mě znají a vědí a hlavně - my to máme dva dny, ve čtvrtek máme obřad a oběd pro 22 lidí a v sobotu pak máme afterparty pro příbuzné a známé. A fakt mi nevadí jet 1,5 hodiny v autě, ono to rychle uteče. Aspoň si ještě s našima hezky popovídám v autě, budu si moct v klidu rozjímat - já se i na tu cestu těším.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahojky nevěstinky nevím jak jste daleko s přípravami a jak jsem koukala tak některé to už mají za sebou.Ale snad se to tu bude ještě hodit. My máme daleko jak obřad tak hostinu. Ale jelikož v místě kde je obřad jsme se poznali tak jsme nic měnit nechtěli a o změně místa hostiny jsme uvažovali ale nakonec jsme vše nechali tak jak jsme si to vysnili. Já se spíš bála že se hosté budou nudit a že jim cesta bude připadat dlouhá. Ale co ono se to zvládne myslím že to docela uteče i když strávíme v autě asi 2,5 hodiny :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pechi. Také to máme trošku rozlítané. Já jsem z Olomouce, přítel z Ostravy, bydlíme v Bratislavě a obřad bude ve Valticích. Navíc někteří hosté pojedou od Karlových Varů. Taky se trošku bojím jestli nebudou všichni spíš utrmácení, ale asi to uděláme tak, že se domluvíme a dorazíme ještě den předem navečer, abych si všechno připravila a nebyla v den D moc nervózní :-) jak jste na tom s přípravami?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?