Chystá se k obřadu nějaká nevěsta na koni?

Profilova fotka
Ahoj, nenašla jsem žádné takové aktuální téma. Chystá se nějaká odvážná nevěsta na koni k oltáři? Nebo už to některá zkusila? Já si s touto myšlenkou hraju - z domu jet autem a u Hrádku by na mě čekal vypůjčený koník, nasedla bych a nechala se odvést k ostatním, kteří by zatím netušili proč nevěsta nepřijela v autě. Nemáte některá s tímto zkušenosti???
Odpovědět
Profilova fotka
@wena86 Já tedy vyloženě zkušenost nemám, ale pokud by se svatba konala na místě kde by byli i koně hodně o tomhle "příjezdu" nevěsty uvažuju. I když popravdě mě by se nejvíc líbilo přijet vyloženě na poníkovi ne na koni, protože je zbožňuju :-D Ale koukala jsem tady na nějaké holky co takhle docválali k oltáři a vždycky to vypadalo perfektně. Jen mě celkem děsí představa dámského sedla, protože vzhledem k šatům je to takové nejschůdnější řešení =-)
Odpovědět
Profilova fotka
nu já jsem si vyhledala stáje různě v okolí a rozeslala mejlíky, tak uvidím :) joo poník ten by mi taky stačil :) jenže já kdysi dala slib, že se to svatby naučím jezdit na koni a přijedu na něm. Slib už byl zapomenut, ale mě to stále láká právě jako překvapení. A co se týče sedla- četla jsem ,že je dobré si to párkrát vyzkoušet jen tak v sukni :)
Odpovědět
tak já se přiznám, že jsem o takové nevěstě neslyšela, nicméně představa je to moc krásná a romantická. Jen by to chtělo, abys uměla aspoň trochu jezdit, protože náhoda je blbec, tak kdyby se splašil kůň (z nějakého troubení klaksonů, řehtaček (by ses divila jaké blbosti sokáží lidé na svatbu přinést), tak abys nespadla! A nebo přijet v kočáře taženém koňmi, to by byla taková jistota před tím pádem ... ale obě varianty jsou schůdné samozřejmě jen za dobrého počasí, což se bohužel naplánovat dost dobře nedá. Takže určitě mít radši v záloze i nějakou variantu B, kdyby bylo v den svatby ;-) potřeba. Každopádně držím palce ;-) !
Odpovědět
Profilova fotka
tak jet na koni na svatbě jsem uvažovala. Ale spíš odjíždět z obřadu na koni spolu s přítelem, ale vzhledem k tomu že on neumí jezdit tak možná si nechám koníka dovézt jen na focení. Ještě ale stáje uvažuji jak to udělat protože tím zase zasekám známe co by mi kobču přivezly a zase ji vezly domů, ale my chcem aby přišly tak uvažuji jak to vše zkloubit. Jinak jezdit umím a jezdím normálně i v dámském sedle takže to pro mě není problém a koně mám taky svého. I když kamarádka jich má 20 a nemá problém s tím půjčit mi koho bych chtěla. Fotka z letošního soustředění pro představu jak to vypadá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky plánuji koně na svatbu. Ale nevím jaké šaty si vybrat??? Je to jedno?? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?