Dáváte na pozvánku na hostinu i místo, kde se koná?

Pomoc! Dáváte na pozvánku na hostinu i místo, kde se koná?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli pouze: Srdečně vás zveme ke svatebnímu stolu, protože jsme pozvánky ke stolu rozdávali společně s oznámením, takže všichni, kdo byli pozvaní na oběd, šli samozřejmě i na obřad a pak se předpokládal hromadný přesun. Čas a místo jsme však uváděli v pozvánce na večerní raut.
Odpovědět
Jako pozvani ke svatebnimu stolu mame vstupenku, kde misto napsane neni. K oznameni a pozvance ke stolu, ale jeste prikladame mapku mista konani a na ni je napsano kde obrad i hostina probehne. Pro inspiraci a lepsi pochopeni prikladam fotky :)
Odpovědět
My v pozvánce ke svatebnímu stolu ani na party místo neuváděli, jen jsme dali dolů na pozvánku odkaz na naše webové stránky a tam pak hosti najdou potřebný info.
Odpovědět
Ma máme taky jen - Srdečně Vás zveme ke svatebnímu stolu - stejně se tam budeme přesunovat po obřadu společně. Pak máme zvlášť pozvánky na raut a tam uvádíme čas i místo - Srdečně Vás zveme na přátelské posezení s rautem, které se bude konat od ... v areálu ...
Odpovědět
Profilova fotka
ne, my to stejně každýmu říkáme kde to je a budem jim stejně asi ještě posílat mail s mapou atd....
Odpovědět
Ke svatebnímu oznámení budeme osobně předávat i pozvánku ke svatebnímu stolu a pár přátel přijde až večer takže ještě pro ně spešl pozvánka na večer, jinak se všichni z obřadu budeme hromadně busem přesouvat na místo hostiny a těm večerním to řeknem při předání pozvánky......
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?