O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Svatba Nové Město nad Metují, Náchod a okolí
Milé nevěsty, plánujeme svatbu o velikosti 100 až 150 lidí a hledáme místo na obřad. Všude se mi …
magneta
Před 8 lety
1
Nutné prosím, místo svatební hostiny a večerní párty Brno a okolí(okolí přehrady atd.)
Zdravím , moc moc prosím, jsem bezradná a po dlouhé době hledání není nikde v okolí Brna - i v …
petulas87
Před 8 lety
3
Odsvěcené kostely a kapličky
Existuje nějaký seznam odsvěcených kapliček a kostelů? Marně hledám už několik dní, ale vždycky naj…
michaela2017
Před 8 lety
13
Hotel Růže Český Krumlov
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhled…
andrear94
Před 8 lety
1
Spa hotel Imperial Karlovy Vary - recenze
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na téma "Průzkum nejvyhled…
andrear94
Před 8 lety
1
Svatba na zámku Zbiroh. Kde jste co zařizovali?
zdravím všechny nevěstinky... Měla bych dotaz n aty které mají nebo užměli svatbu na Zbirohu.. Zaj…
andrear94
Před 8 lety
1
2
43
sponzor fóra
Hotel a Hrad Zvířetice
Zdravím, přemýšlíme o obřadu u zříceniny hradu Zvířetice u Bakova nad Jizerou. Možnost je mít obř…
andrear94
Před 8 lety
4
Hotel Aria Prague - recenze
Dobrý den, ráda bych Vás, snoubenci/novomanželé, poprosila o pomoc. Píši absolventskou práci na…
andrear94
Před 8 lety
1
Svatba na zámku Štiřín. Vlastní zkušenost
zdravím budoucí nevěsty a chci jen upozornit na tento zámek, nejen že je předražený -15.000,- kč ob…
andrear94
Před 8 lety
18
Chrudim a okolí - tipy na místo pro obřad i hostinu
Zdravím všechny zkušenější! Nevěděly byste o nějakém krásném místě v okolí Chrudimi? Kamarádka měla…
marenka_cz
Před 8 lety
3
Svatba v Českém ráji
Ahoj nevěsty, tak jsem se dočkala i já a budu se vdávat 😊 Bydlíme u Mladé Boleslavi a chtěli bychom…
standamat
Před 8 lety
2
Hotel Baroko Praha
Ahoj holky, vdavala jste se nektera v hotelu baroko ? Byli jsme se tam podivat, chceme vse na jedno…
nelca11
Před 8 lety
1
Svatba venku - okolí Chomutova, kde by se dala udělat?
Ahoj holky, neměla jste některá z vás svatbu venku v okolí Chomutova? Nebo nevíte o něčem, kde by s…
andyjirka
Před 8 lety
18
Obřad u Mumlavského vodopádu
Ahoj,vdávala se některá z vás u Mumlavského vodopádu v Harrachově?My to plánujeme letos v červnu,rá…
verien
Před 8 lety
12
Svatba na Sádku u Třebíče
Ahojte holky, mám takový dotaz, nevíte o někom, kdo se bral na Sádku? Jde o to, že si neumíme před…
monibu
Před 8 lety
1
Měli jste někdo obřad v zámecké kapli v Lednici?
Nevim jestli se tam konaji svatby casto nebo jen obcas.Nemam poneti kdy je ten spravny cas si jit z…
mmonac
Před 8 lety
4
Ahojte holky,prosím měl někdo z Vás svatbu na zámku ve Velké Bystřici??A jak to vychází cenově.Díky
;-)
silachuti
Před 8 lety
2
Kroměříž 17.6.2017 - volné místo hostiny - Hotel U Zlatého kohouta
Dobrý den, z důvodu zrušené svatby uvolňujeme lukrativní místo hostiny v Kroměříži v lukrativní…
mischka85
Před 8 lety
1
Poptávám místo pro svatební hostinu v Praze a okolí
Přeji hezký den, poptávám místo na svatební hostinu s tanečním prostorem pro 25 lidí. Obřad bude…
mmmarti
Před 8 lety
4
Statek, farma nebo malý penzion na Plzeňsku
Ahoj holky, nemáte tip na nějaká hezká místa na svatbu Plzeň a okolí? Budeme se brát až příští rok…
daniela_rez
Před 8 lety
6
Svatební hostina Trutnov a okolí
Ahoj holky, chci se zeptat, kde stě mneli svatební hostinu Trutnov a okolí za rozumnou cenu. Popříp…
nikisimon
Před 8 lety
3
Venkovní obřad v Liberci
Ahoj, všechny zdravím. Plánujeme svatbu na příští rok v létě, přesný termín ještě nemáme, ale vym…
eventino
Před 8 lety
6
Místo na svatební hostinu s noclehem v okolí přehrady, Medlánek...
Zdravím Vás, mám velikou prosbu, sháním na naši svatební hostinu místo i s ubytováním pro cca 20…
eventino
Před 8 lety
3
Pronájem prostor na svatbu v Praze v dostupnosti MHD s vlastním občerstvením, prostě podle nás:-)
Po dlouhých uvahách jsme dospěli k názoru, že chceme sdílet svůj den nejen s rodinou, ale i přáteli…
bloesty
Před 8 lety
13
Svatba v okolí Mělníka, sháníme hájenku,..
Zdravím. Sháníme v okolí Mělníka místo na svatbu - hájenka, statek, stodola. Chtěli bychom malou v…
standamat
Před 8 lety
2
Pronajem chalupy ,chaty ceskokamenicko
ahoj holky,jsem sice bydlici ve znojme,ale pochazim od ceske kamenice a chci svatbu tam,jen resim …
andelmarketka
Před 8 lety
1
Místo svatební hostiny a rautu Jihlava
Ahojte, jsem úplně vyřízená, nemůžu najít místo na svatební hostinu. Vše je obsazené. Svatbu máme 7…
galos
Před 8 lety
2
Venku?
Ahoj holky, jsem zasnoubená jen chvilku a už začínáme plánovat. Mám pár otázek, jestli se tu najde…
dolcevilla
Před 8 lety
12
Statek, chalupa, vila?
Milé nevěsty, hledám místo na svatbu a začínám propadat beznaději. Mám představu nějakého objekt…
svatbaspribehem
Před 8 lety
10
Statek Vletice
Ahoj, ma prosim nekdo zkusenosti se statkem Vletice?
thereeesss
Před 8 lety
2
1
2
…
103
104
105
106
107
…
262
263
1
…
104
105
106
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články