Obřad u Mumlavského vodopádu

Ahoj,vdávala se některá z vás u Mumlavského vodopádu v Harrachově?My to plánujeme letos v červnu,ráda bych viděla pár foteček z toho romantického místečka :-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer Verien...už jste mi myslím vloni psala, že? Pokud ne, mohu nějaké fotografie poskytnout, pokud ano, omlouvám se a držím palce, ať všechno klapne tak, jak má :-) Hezký večer PT
Odpovědět
Profilova fotka
@verien Dobrý den, doporučuji i videozáznam z Mumlavských vodopádů, info posílám v příloze.
Odpovědět
@trbolova Dobrý den, děkuji za odpověď,kdepak,já loni nepsala.Jen bych ráda viděla,jak stojí svatebčané na vyhlídce u vodopádu,tak se poptávám po nějakých fotografiích pro inspiraci. Děkuji,Verien
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my k Mumlavskym vodopadum chodime skoro kazdy rok, se svatbou tam teda zkusenost nemam, ale muzu doma vystrachat hromadu fotek odtamtud :-)
Odpovědět
@porubajda Ahoj, jojo,já to tam znám taky jako vlastní boty,miluju to tam a proto jsme se rozhodli pro obřad tam,fotek mám spoustu ;-) ,já jen chtěla vidět,jak jsou tam svatebčané poskládaní,jak se tam vešli a tak :-) Moc Ti děkuju ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@verien Dobrý den. Muhu se vás zeptat, na kolik vyjde svatba na Mumlavě? Nemám vůbec představu, kolik si za to město může říci... Děkuji :-)
Odpovědět
Dobrý den, poplatek byl jen 1000Kč.....starostka je velmi příjemná a milá paní...a vůbec,všichni jsou vstřícní a prima,ochotní,usměvaví.....ne jako u nás ve městě :-(.Pokud byste chtěli svatbu v Harrachově na úřadu,je to bez poplatku.Přeju hodně štěstí a mějte šťastnou svatbu,jako my ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@verien ahoj brali jste se tedy u vodopádů? My chceme příští rok a nevím co vše zařídit a plánovat :-) děkuji za info :-)
Odpovědět
Ahoj, ano,brali jsme se u vodopádu,museli jsme na tamní úřad vše sepsat,zaplatit 1000Kč,protože je to mimo obřadní síň,starostka a místostarostka jsou strašně příjemný a vstřícný,i u vodopádu se pořád usmívaly,jinak nic víc jsme nemuseli....neboj,není to žádný stres x-) .Přeju hodně štěstí a aby vše klaplo hladce,jako nám,tedy krom počasí,v červnu jsme chytli pěknou zimu,bylo 13st.a lilo.Přesně v minutu,kdy byl obřad,pršet přestalo a později dokonce vylezlo sluníčko,ale promáčený bylo všechno :-D ,i tak jsme si to náramně užili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@verien Dobrý den, mohla bych se Vás zeptat, jestli u Mumlavských vodopádů nebyl problém s velkým počtem lidí? Chtěli bychom svatbu v létě a tak se obávám aby tam kromě svatebčanů nebyla i spousta turistů. Předem díky za odpověď :-)
Odpovědět
Dobrý den,na místě,kde byl obřad,jsme byli pouze my a svatebčané,turisti sice tímto místem prochází,ale pouze,pokud tam není obřad,nebojte se,bude to tam jen pro vaší krásnou společnou chvíli :-) Mějte krásný večer a krásnou svatbu přeji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?