Svatba na zámku Zbiroh. Kde jste co zařizovali?

Profilova fotka
zdravím všechny nevěstinky... Měla bych dotaz n aty které mají nebo užměli svatbu na Zbirohu.. Zajímalo by mě jak jste na to šly a kde co zařizovali. Čas do svatby se krátí a nervozita narůstá-:.................. :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jani,já mám svatbu na konci srpna.Veškeré info ti dají přímo na zámku nebo se podívej na stránky zámku Zbiroh.Je tam tel.na pani která to vše zařizuje.Je opravdu milá.Ale opravdu bych už rezervovala termín co nejdříve.Já zamlouvala termín v únoru a už jsem si nemohla vybírat.Jen přes léto tam mají přes 60sát svateb.Ale je to tam úžasný....a o vše se tam postarají, i když tam nemáš hostinu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Lumírku, my jsme s přítelem rezervovali termín již minulý rok, takže máme 8.8. ... Což je hrozně fajn.. A máme tam jen oběd, ( ale i tak tam bude 70 lidí) :-) A ty tak zařizuješ všechno??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) svatbu máme taky v srpnu 29.8.08,je to pátek tak z toho půlka lidí neměla moc radost :-S ,komplikace v práci.. Obřad máme v kapli cca 90lidí,vůbec nevim jak se tam vejdou,prý ano :-) Dala jsem na radu pani......(vypadlo mi jméno,tak snad později) a fotografa.kytky,vizážistku mám na její doporučení:Bála jsem že když tam nebudem mít hostinu tak budou méně ochotný,ale vůbec.Jsem mile překvapena.Tak jen doufám,že nebudu muset po svatbě změnit názor..Jen jsem ještě chtěla hrdličky, ale prý už to v tento termín nejde zařídit,což mě mrzí.
Odpovědět
Profilova fotka
No s tou kaplí je to fakt, nám se tam taky musí vejít kolem 90 lidí, no prý je to až na 120 tak jsem na to zvědavá :o)) A hrajou vám taky na varhany?? A už jste dokázali vybrat písničky a nebo to necháte čistě na p. varhanici?? p.Páchová je velmi ochotná o tom žádná, jen jezdit tam moc často nejde, jelikož je to 88km a po emailech taky nejde vyřešit všechno, že?? Jak to řešíš ty?? Já jsem si taky dohodla paní Pavlíkovou ze zámku jako fotografku, asi je nejlepší, kžyž to tam ten fotograf dobře zná a ví kdy a kde je to nejlepší .o) A ty hrdličky jsou boží, já je chci taky.. Ale nakonec mi je zařizuje maminka jako překvapení (o kterým sice už vím, ale ona neví o tom že to vím) :-) Bude to skvělý.. :o) Takže vlastně nemusíš řešit výzdobu sálu a tak,.... to se máš, to je asi můj nehvětší problém.....
Odpovědět
Profilova fotka
Pani Pavlíková je opravdu příjemná :-) a fotky se mi taky líbí.Budeme tam mít naše 8měsíční miminko,tak to bude veselo :-) hostinu máme na Kařízku,je tam taky úžasná pani majitelka,svatby dělají a sami vše připraví podle našich představ.Tabuly máme taky pro 70sát :-) ,takže toto máme bez starostí. Stačí jen donést a oni se postarají.Máme tam chatu ,tak nemám problém,se kdekoli zastavit. A nevíš náhodou kde mamča sehnala ty hrdličky?A dortíky ,koláčky a tak máme s Berouna ,skvěla chutnají(vyzkoušeno) jsou levný a zavezou kam potřebuji.Tak vlastně už nic nezařizuju,jen to 14dní před svatbou vše obvolám a bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě jsem zapoměla ..hudbu vybranou nemám,nějak nestíhám si to poslechnout.Je to dlouhý seznam. Ale asi stejně skončim u Ave Maria :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé tak to gratuluju k vašemu drobečkovi :o) Taky bych si miminko strašně přála, tak snad se nám to brzy povede.. :o) A s těmi hrdličkami: v Praze je - .studiochic.cz - myslím, že to mají pod pojmem bílý anděle. A tam ti je pujčí asi za 800,- nebo tak nějak. My je tedy máme ze zámku,ale tohle byla druhá možnost ;-) Tak ať to klapne..
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíš,že se to povede a ani nebudeš vědět" jak" :-) .Janinko já koukala na to studio a nic jsem tam nenašla.Třeba koukám špatně ;-) Ale děkuju mooc..
Odpovědět
Profilova fotka
no taky jsem to tam hledala jak blbá, ale je tam nějaký ústřižek, jako z novin.. A nebo se zeptej přímo u nic, tam jsou fakt ochotný.. :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož se to pamalu blížíííííííííí, tak se včera kamarádka zželela a aby uklidnila mé vnitřní pocity, darovala mi knížku DENÍK ŠÍLENÉ NEVĚSTY, no musím uznat že za 7 hodin byla přečtená, má duše je trochu zklidněná. A můžu bděle pokračovat v přípravách. :o) Tak hodně štěstí i tobě..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
vasek1 • Dnes v 08:51 Zdravím všechny, prosím dejte si POZOR na svatební obřad na zámku ZBIROH (okres Rokycany). Jsou to šizuňkové. Nejen, že je to o řád dražší než jinde - chtějí 15 tisíc (v porovnání např. Mirošov 5000,- nebo Manětín 7140,-), ale společnost jedná neochotně, kamarádce dokonce pokáceli strom, u kterého chtěla mít svatbu (věděli to). Dále si účtují za jakoukoliv položku peníze navíc - např. nazdobení altánku - 2000,- navíc (předem nebylo řečeno), dále když chce člověk potahy na židličky - tak chtějí 150,- Kč za 1! potah !!! Tzn. svatba se 30 židlemi je rázem o 4,5 tisíce dražší.... Je to nehoráznost. Prosím dejte vědět všem na jiných fórech ať někdo nedopadne tak, že s těžkým srdcem se rozhodne pro tuto drahotu (např. když tlačí termín) a ještě mu to naskáče skrze jejich brutus příplatky. Ahoj, Vašek nuuna • Dnes v 11:01 To je asi na kazdem, aby si zjistil, za co vsechno se plati...to k planovani patri. deni.p • Dnes v 11:18 Mela jsem svatbu na zamku Zbiroh loni v lete a kdyz se vse dohodne dopredu tak nejsou zadna prekvapeni. zalezi uz jenom na lidech kolik chteji utratit a co vsechno chteji, ale byli jsme na hodne zamcich a nerekla bych ze tady to je horsi/ drazsi nez jinde (v porovnani s Jemnistem, Mcely.... ) at chceme nebo ne, svatba je business. my jsme meli vse podle domluvy, ve vsem nam vyhoveli a moc se nam tam libilo. alexx.t • Dnes v 11:42 Jééé.. tak už asi tuším odkud vítr vane, před časem tady na beremku (i jiných webech) jedna slečna psala v podobném duchu( že by budoucí manžel????) Já mám za 28 dni svatbu na Zbirohu a to co říkáž je pouze váš problém..Svatba není jen tak a nevěřím že o cenách s váma pí Páchová nejednala , na to je to moc velký profesionál. Doma na dvorečku by jste to měli asi levněší :) maky1986 • Dnes ve 12:04 Prostě to chce mít na všechno papír. Domluvit se, co chcete a vyžádat si podrobný rozpis cen abyste pak nebyli překvapeni. Rozhodně bych Vašku nepomlouvala někoho, kdo je prostě jen dražší, upřímně podnikat v takovém oboru?? Kdo by na tom nechtěl rejžovat?? A rejžuje se všude!! Jen se to pořád neřeší. Mimochodem potah na židle na jednom webu půjčují taky za 150Kč. A nám v restauraci řekli, že ho půjčují u nějaké firmy tza 400Kč jeden!!! Tak co?? nuuna • Dnes ve 14:58 Me ty zidle taky neprijdou prehnany. Nerekla bych ze jsou zlodeji. Tohle je spis chyba organizace. Proste jen kasiruji za kazdou vec zvlast. To je na cloveku, aby si vse zjistil predem, za co se plati. A jak rika maky, na vsechno mit papir. Me to prijde samozrejme. Pak se clovek pri placeni nebude mit cemu divit. luc1979 • Dnes v 17:12 Vašku, jakmile to chcete mimo obřadní síň nějakého úřadu, tak všude zaplatíte za všechno, protože platíte za zajištění věcí, které tam běžně prostě trvale nemají. Tak pokud chcete ušetřit, tak si vyberte nějakou obřadní místnost a ty peníze pak máte buď pro sebe nebo na jinou útratu na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vašek1: je mimo realitu... a tečka. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Vážený pane Václave, ráda bych doplnila Váš příspěvek s varováním před obřadem na zámku Zbiroh. Slečna Hrabětová, o jejíž svatební obřad konkrétně jde, si spolu se svým panem snoubencem vybrala místo obřadu u starého nemocného stromu na polorozpadlé zídce. Oba je uchvátila právě ona "divokost a neúdržba" i poloha místa, které je turisty a návštěvníky míjeno bez povšimnutí. Absolutní soukromí a důstojnost obřadu na 100%. Nepřáli si jakýkoliv zásah, vše chtěli ponechat rozbité, popraskané...což jsem jim slíbila. Co jsem však jako laik netušila, byl problém právě s oním starým stromem, u něhož měl stát oddávající, snoubenci, hosté ... Po konzultaci se zahradníkem a dalšími odborníky bylo rozhodnuto, že strom je pro tuto situaci nebezpečný a při silnějším poryvu větru se může vyvrátit. Byl tedy pokácen s tím, že se do dvou týdnů na jeho místo zasadil nový, zdravý, 6-ti metrový. A to jen pro slečnu Hrabětovou, její svatbu a spokojenost, protože do budoucna se se stromem v tomto místě nepočítá. Snoubencům jsem se snažila situaci vysvětlit, nabídla jim zajištění obřadu na jakémkoliv jiném místě v zámeckém parku, vrácení celé částky za obřad,... Slečna Hrabětová si vybrala svatbu na zámecké terase v altánu - již ve zcela jiném duchu a bez přírodního naturelu a "divokosti". Udala požadavek na počet židlí, které do altánku chce, dále si vybrala délku položení koberce a prostor pro slavnostní stůl, u něhož stojí oddávající a kde připravíme el.varhany. Přidala žádost o možné potažení židlí bílými potahy a výzdobu altánu látkou a břečťanem. Protože nákup potahů vč.mašlí není nejlevnější a náklady na prádelnu po jejich každém použití také ne, jsou tyto potahy pronajímány za 150,-Kč/ks. Chápu, že u svatby, která po obřadu ze zámku odjíždí, se pronájem nevyplatí jako snoubencům, kteří zde pořádají hostinu a židle jsou v průběhu fotografování přeneseny ke stolům do sálu. Vše je tedy na volbě a možnostech každého páru. A totéž se týká dekorování, výzdoby. Altán lze ponechat v jeho přirozené kráse nebo jakkoliv bohatě či střídmě nazdobit. Zatím se mi nepodařilo sehnat aranžérku, která by na zámek o víkendu jezdila dekorovat altán vlastním materiálem a zadarmo. Slečně Hrabětové jsem se snažila snést modré z nebe. Zbytečně. Proč jen se u nás, šizuňků, vdává? Renata Páchová, zámek Zbiroh
Odpovědět
ahoj všem, přídávám se zkušeností na zámku Zbiroh. 27.6. jsem tam měli obřad s následným odjezdem na hostinu kousek od Zbirohu. Myslím, že jednání na zámku je korektní, vše je řádně podložené, a i přesto, že se vyskytla menší nesrovnalost, tak paní Páchová navrhla řešení, které je akceptovatelné, za což bych chtěl poděkovat ! ! ! Vždy se dá najít řešení, jen se musí chtít. Přiznejme si, že ne vždy všechno vyjde, tak jak má... Jinak jsme měli kapelu trio spektrum, která tady byla rovněž velmi nepříjemně propíraná tady v diskuzích a byli jsme spokojeni. Domluvili jsme se na dvou muzikantech, přijeli, zahráli, odmoderovali, bylo to takové free, a všichni byli spokojeni. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
20.6.2009 jsme měli na zbirohu svatbu. Vše jsme věděli předem, s paní Páchovou jsme vše doladili do sebemenších detailů (za což jí velice děkuji, protože já být na jejím místě tak ze sebe zešílím :-D ) a vše bylo nádherné, bez jakéhokoliv problémů. Pokud sl. nechtěla nazdobit altán od pí.Páchové, mohla si ho nazdobit sama stejně tak jako my. S paní Páchovou se dá na všem domluvit a nikdy jsme neměli problém, udělala by pro snoubence COKOLIV.. A podívej se kolik stojí svatba např.na zámku Štiřín...
Odpovědět
Profilova fotka
..po přečtení příspěvku pana Václava a paní Páchové (ze zámku) - udivuje mě, proč si teda nestěžuje sem do diskuze přímo sama nevěsta???? Proč to za ní "řeší" kamarád?? Myslím si, že člověk se má na všechno zeptat sám.. a když jakýkoliv zámek s něčím přijde, tak se automaticky zeptám na cenu (to platí i u restaurace).. jak se říká "nic není zadarmo" ..
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe a svého manžela se musím majitelů zámku Zbiroh také zastat :-) To, co dokázali manželé Páchovi ze zámku Zbiroh vybudovat, v jakém stavu se nacházel, a že i díky nim byl v roce 2005 opět otevřen pro veřejnost to je opravdu úctyhodný výkon! My jsme od první schůzky až po samotný svatební den neměli s majiteli sebemenší problém v komunikaci, ve všem nám vyšli vstříct, paní Páchová v samotný den byla opravdu úžasná a díky ní všichni svatebčané věděli kam se usadit, kam se postavit, kdy a kam se přesunout. Bylo o nás pečováno jako o prince a princeznu a opravdu jsem ten den cítila, že mi bylo sneseno modré z nebe :-) A to i přesto, že jsem nevyužili kompletní servis zámku a měli jsem na Zbiroze "jen" obřad. Majitelé zámku jsou profesionálové na svém místě, kteří by opravdu pro blaho a spokojenost svých hostů udělali cokoli. Nechápu, proč do diskuzí hází špínu jakýsi Vasek1 ve stylu jednapanipovidala a ne samotná slečna nevěsta, pokud se cítí poškozená. Některým lidem se prostě nezavděčíte...
Odpovědět
Take jsem mela svatbu na Zbiroze a musim rict ze vse bylo na jednicku. Co se tyka pokaceneho stromu - pokud se jednalo o strom napadeny chorobou, tak svatebcane mohou byt radi, ze jim behem obradu nespadl na sisku ;-) Kdyz zahradnik usoudi, ze strom realne ohrozuje svym stavem je rozhodne nutne ho skacet. A to pisu nejen jako nevesta..ale take jako zahradnice. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
.. a k tomu kvůli té dotyčné nevěstě a její svatbě tam dali místo nemocného stromu jiný, zdraví.. který tam stejně do budoucna nebude!! Takže si myslím, že zámek a její majitelé vyšli nevěstě se ženichem maximálně vstříc !! Kdo jiný by tohle udělal? Takovou ochotu jsem ještě neviděla.. možná menší rada pro majitele zámku - znáte to přísloví? Podáte prst a sežerou vám celou ruku..? Někdy se ta přílišná ochota a vstřícnost nevyplácí asi.. A podle četnosti kladných příspěvků a ohlasů si myslím, že chyba zřejmě nebude na straně zámku a jejich majitelů..
Odpovědět
Zdravím,my jsme měli svatbu také na zámku Zbiroh. 29.5.2009 také to byl pátek,fotografovala nás paní Pavíková a musím říci,že je to jedna nejskvělejší fotografka. Opravdu se nerada fotím,ale to co vytvořila p.Pavlíková bylo opravdu nádherné,mohu ji velmi vřele doporučit. Co se týče paní Páchové i my jsme byli na všem domluveni předem a bylo to podle našich představ. Ano je to sice dražší,ale je to zámek a to k tomu patří,navíc zámek je naprosto úchvatný.....já bych si to tam klidně zopakovala! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, máte někdo video z kaple?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj všem nevěstinkám :) ráda bych se zeptala, zdali nemáte některá zkušenost s pronájem celého zámku na víkend..?? Plánuji svatbu na rok 2012 a zatím se ještě nechci obracet přímo na p.Páchovou, jelikož je ještě čas, chci to začít řešit podrobněji až na podzim. Zajímalo by mne, zdali je lepší si zámek pronajmout na víkend, ( naší přátelé a známí jsou roztroušení po Evropé a tak to bude svatba a rodinná slezina v jednom, chceme se navzájem užít) a nebo zdali je pohodlné tam strávit pouze víkend (pátek ráno až neděle večer) a nechat zámek veřejnosti přístupný. Máte někdo zkušenost?? Někde jsem se dočetla, že uzavření zámku veřejnosti stojí kolem 600.000,- ale nevím, zdali tato cena stále platí nebo zdali se to změnilo a zdali to byla cena na celý víkend nebo pouze 1 den. Děkuji všem za radu a odpověď :)
Odpovědět
@fajnafinka Ahojky, pí Páchová je moc milá, se ji zeptej na podrobnosti s tím, že svatbu bude až příští rok :-) Ta cena za pronájem je jen za pronájem nebo je v tom i ubytko, jídlo atd?
Odpovědět
Tohle byla bohužel cena jen za pronájem, ale jelikož nás nebude více jak 40 ten zbytek už by neměl být v takové výši.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky,byla jste některá ubytovaná na zámku Zbiroh?Jaké to tam bylo?Uvažuji o třídením pobytu po svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marrsik My jsme tam byli na tři dni na welnes pobytu a můžu jenom doporučit. Měli jsme balíček, který byl na slevomatu a musím říct, že i když jsme to měli za třetinu ceny, tak se i tak starali. Udělali jsme si i výlety do okolí. A večeře v tý krčmě byly užasné. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame Všichni pějou jenom chválu.Ještě někde chytnout slevu,pač ty ceny jsou ohromné.Měli jste to jen se snídaní a zbytek ste si museli přiobjednat?
Odpovědět
Profilova fotka
@marrsik To je nejlepší přes zimu (ty slevy), páč tohle měli udělaný na Valentýna (teda my byli někdy 20.4. - sleva platila do 30.4). To je kvůli tomu, aby i v zimě naplnili kapacitu. Jinak snídaně byly famózní - švédské stoly naprosto se vším... ;-) My v tom ještě měli čaj o páté se sendvičem, posezení u medoviny a koláčků... (dal se koupit i voučr s večeří - ten jsme ale prosekli... ;-) ) Prohlídka zámku taky v ceně, wellnes hodina v bazénu a vířivce. Ale jsk říkám, tyhle akce mají jenom v zimě. Dá se koupit i normálně zážitkový pobyt na jejich stránkách (bez slevy)- tam je ještě navíc piknikový koš a večeře, ale to pak stojí o pět tisíc víc...
Odpovědět
Profilova fotka
@tekame Právě,bez slev to je teda pěkně drahý.Teď maj na romantikon akci za 3900.Ale je to jen se snídaní.Oběd a večeře se musí dokoupit.Je to na dvě noci,1h v bazenu,sauně,solarku.1h/osoba v lanovém centru...atd.Ráda bych někam po svatbě na tři dny,ale vůbec nevím kam :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@marrsik A vidíš, tak zrovna do tohohle bych šla. Je teda pravda, že za večeři pro dva jsme dali vždycky tak 700 korun (hlavní chod, pivo a káva), a na oběd jsme chodili tak za pochodu - v Berouně, v okolí... To jsme se tak nějak odbyli a pak se natřískli večer... ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?