O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Na statku Božtěšice, Ústí nad Labem
Ahojky, přemýšlíme o obřadu a hostině na Statku, chtěla bych poprosit jestli máte zkušenosti s obřa…
hajime
Před 8 lety
3
Svatba na zámku v Chrasti u Chrudimi
Ahojky! Holky, vdává se některá z vás na zámku v Chrasti u Chrudimi ???
janicka16
Před 8 lety
1
2
46
Svatba ve Frýdku-Místku. Máte zkušenost?
Chystáte někdo svatbu ve Frýdku-Místku? Máte zkušenousti se svatbou v tomto městě? Zatím mám ještě …
janna_
Před 8 lety
1
2
...
...
7
8
239
Obřad Jablonné nad Orlicí
Dobrý den, neměla by prosím některá nevěsta fotku obřadní síně v Jablonném nad Orlicí? Případně byc…
lucka394
Před 8 lety
1
Venkovní svatba - Znojmo
Zdravím :-) Hledám, hledám, ale marně. Máte některá typ na místo v okolí Znojma na venkovní svatb…
kalaaarka
Před 8 lety
1
Stodola/statek/maly zamecek na svatebni hostinu brno a okoli (do 100 km)
ahoj nevěsty, tak se přidávám do klubu:) svatbu plánujeme na květen 2018, zběžně jsem hledala místo…
pajita
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Ostrava - svatba levně?
Ahoj holky, mám velmi omezený rozpočet pro svatbu s cca 30 lidmi. Obřad chci na úřadě. Klasický o…
apple2
Před 8 lety
2
Svatba - do 50km od Ostravy, 85 lidí - 70 ubytovat, příroda
Hezký den všem, mohla bych Vás poprosit o tipy na hezké svatební místo v okolí Ostravy, kam se vejd…
apple2
Před 8 lety
2
Svatba v Měšťanském pivovaru (Hylváty)/ Kramářova chata na Suchém vrchu - zkušenosti, dojmy...
Prosím o Vaše názory na svatbu v Měšťanském pivovaru ( Hylváty) případně v Kramářově chatě na Suché…
lucka394
Před 8 lety
3
Místo na hostinu Ostrava
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o tip na místo, kde by se dala uspořádat svatební hostina. Chceme si…
lussad
Před 8 lety
1
Svatba na statku Na Stránce, Zápy
Ahoj, zajímalo by, na kolik se Vám vyšplhala svatba na statku Na Stránce v Zápech? Plánujeme ca 50 …
lolam10
Před 8 lety
6
Svatba v restauraci Na Nové - Drahanovice
Ahojte holky, měla jste některá svatební hostinu v Drahanovicích? Můžete se podělit o zkušenosti? …
perenis
Před 8 lety
3
Přenechám termín 7.7.2017 Ostrava
http://www.beremese.cz/market/jine-svatebni1/ueyt/prenecham-termin-7-7-2017-ostrava/ Přenechám t…
pomykalovak
Před 8 lety
1
Prostory pro svatbu Olomouc a okolí (35 lidí)
Hledáme prostory v okolí Olomouce pro svatbu a nic nemůžeme najít. Rádi bychom prostor, kam si pozv…
avu
Před 8 lety
5
Restaurace OL kraj, kde povolí vlastní akohol
Nemáte tip na restauračku v okolí měst Šternberk, Uničov, Olomouc,bruntál kde povolí tvrdé? Určitě …
fuxinka79
Před 8 lety
1
Místo na svatbu září 2017 - 60 osob
Dobrý den, vím, že je již trochu pozdě, ale přesto bych se chtěl informovat na místo na svatbu p…
svatbaspribehem
Před 8 lety
3
Schanim misto na svatbu v okoli Brna (50km idealne na jih) letos v lete
Prosim o radu jestli nevite o volnem miste na svatbu (obrad hostina a ubytovani) pro 50 lidi v okol…
kytice_s_pribehem
Před 8 lety
8
Svatba 120 lidí východní Čechy
Ahoj hledám místo na svatbu ve východních Čechách pro cca 120 lidí. Nemáte někdo typ na pěknou loka…
digydigy
Před 8 lety
3
Samota u houpaciho koně Tábor
Ahoj,prosim měl někdo svatbu na Samotě u Houpacího koně v Táboře? :-) Měla bych nějaké otázky.Moc d…
fanino
Před 8 lety
16
Místo pro svatbu - Ostrava, Bohumín, Frýdek a okolí do 40 Km - Venkovní, 80 osob, 40 osob ubytování
Ahoj, můžete nám prosím někdo doporučit dle své zkušenosti pěkné místo okolo Ostravy, Bohumína neb…
hanule61
Před 8 lety
2
Svatba a hostina v jednom, příroda, stodola, hájenka. Brno a okolí do 30km
Děvčata zajímají mě nějaké zkušenosti se svatbou v přírodě a hlavně kde :) Děkuji za inspiraci :)
jandiss
Před 8 lety
1
Svadba na Morave
Ahojte, Vedel by nam niekto prosim poradit nejake krasne miesto na Morave? Nasa predstava je mat …
tom_zenich
Před 8 lety
2
Svatba i obřad na Kleti??
Ahoj holky Jihočešky. :) Stala jsem se snoubenkou a s přítelem řešíme místo. Vyhrála jednoznačně K…
cawalett
Před 8 lety
1
The Granary
Ahoj holky mate nekdo nejakou zkusenost? Chteli bychom tam obrad obed i hostinu.... Diky Lenka
faktnevimjak
Před 8 lety
1
Místo pro svatbu Praha-východ?
Prosím, nemůžete mi poradit nějaké pěkné místo v okolí Praha-východ (nejlépe okolí Nehvizd), případ…
svornost
Před 8 lety
16
Statek, hajenka... v okoli České Lípy, Doks
Ahoj holky, s pritelem planujeme svatbu, nekdy pristi rok na jare nebo zacatkem leta. Muj sen je up…
pppotvurka
Před 8 lety
1
Areál Botanika 2017/2018 zkušenosti, dojmy
Ahoj holky, s přítelem uvažujeme o svatbě na Botanice na jaře 2018. Máte někdo zkušenosti z loňsk…
karol93
Před 8 lety
1
Zamek Dolni Kounice,svatba
Ahoj holky :) Chtela jsem se zeptat. Mela nektera svatbu na zamku v D.Kounicich? Jsem z toho napros…
jantar17
Před 8 lety
6
Květnice Praha východ
Ahoj holky, Měl zde někdo svatbu? Děkuju :-)
agenn
Před 8 lety
6
Misto na svatbu, vse v jednom, vse venku, stodoly, mlyny, louky FM a okoli prosim
Ahoj hledam nejake doporuceni na misto na svatbu na pristi leto, chteli bychom to mit kompletne cel…
kead13
Před 8 lety
1
1
2
…
104
105
106
107
108
…
262
263
1
…
105
106
107
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články