Výběr zpevňujícího tělového mléka. Poradíte?

Profilova fotka
Zdravím, potřebovala bych poradit s výběrem vhodného zpevňujícího tělového mléka. Máte nějaké zkušenosti, s jakou značkou? Co byste mi poradili dál ke zpevnění, proti celulitidě a strijím? Co na zjemnění pokožky? Děkuji za rady, chtěla bych už začít se zkrášlující kúrou.
Odpovědět
se zpevněním pokožky mi pomohla vizážistka Irena Krunclová. Doporučila mi Tonizující tělové mléko. Zpevnilo mi pokožku a i strie zesvětlali:)) Skvělé. Mám za sebou i zkoušku svatebního líčení a účesu. Vše proběhlo najednou a byla to nádhera.
Odpovědět
Já bych ti asi poradila, ať si koupíš cokoliv, ci je pro tebe cenově dostupné a líbí se ti značka. Já mám vichi a jsem spokojená, měla jsem AWon a taky dobrý, ale alfa a omega všech těchdle přípravků je to, že při té aplikaci provádíš masáž těch partií, tím se prokrvjou a dochází k odbourávání celulitidy. Sebelepší přípravek bez masáže nemá moc velký účinek.
Odpovědět
@jajdina a jaká značka toho Toniz.mléka to byla?
Odpovědět
Profilova fotka
koupila jsem si Niveu zpevňující mléko, tak uvidím. Ale asi to dopadne tak, že se budu muset začít hýbat
Odpovědět
@bukac celulitidu maj i holky, co sportujou, ikdyž určitě míň. I vychrtliny to maj. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám zpevňující gel od Garnier a pak ještě od Dermacolu...ten Garnier je výbornej...zjěmňuje kůži, celulitida je trochu menší a pokožka zůstává napnutější...jsem trochu oplácaná, ale tohle mi pomohlo...ten Dermacol vůbec...to byly jen vyhozený peníze :-) takže asi i záleží na značce, ale každému může sednout něco jiného...doporučuji vyzkoušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to gabu13: to zní dobře, jestli nezabere Nivea, zkusím Garnie. Bezva tip ;-)
Odpovědět
@bukac Myslím, že bez pohybu to nepůjde
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky jsem toho vyzkoušela už spoustu. Garnier je fajn jen trochu lepí. Co mě ale ted nadchlo je peling proti celulitydě od oriflame. Obsahuje sůl. Při sprchování se lehce namočíte a promasírujete pelingem, paráda. Kdyby měl někdo zájem jsem kosmetický poradce oriflame :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?