Dobré květinářství Brno. Poradíte mi?

Ahojte, mohly byste mi poradit nějaké dobré a prověřené květinářství v Brně? Nebo třeba v blízkém okoli? Dík moc.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Toto téma jsme už tady probíraly. Jednoznačně doporučuji Květiny Matuška na Horové. Je schopný vytvořit nemožné. Zajdi se podívat do jeho květinářství a pochopíš............... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Potvrzuji!!! Má ohromné nápady.
Odpovědět
Diky :) Ja prave nasla jenom jedno tema a tam vsichni doporucovali kvetinarstvi huszarova. Takze kdyby jste nasli odkaz na to druhe tema, tak mi ho sem prosim dejte dik
Odpovědět
Profilova fotka
Tuším, že to bylo Aranžérství Brno. A Huszarovou teda určitě nééééé. Jsem tak trochu z oboru a i floristika jde dopředu a má své trendy, pokud chceš něco jiného a neokoukaného zajdi k Matuškovi :-D :-D
Odpovědět
aha no aranzerstvi to jsem nehledala :-D dik
Odpovědět
tak pod aranzerstvim jsem nenasla vubec nic :-(
Odpovědět
ahojky zkus jaspidea mladé šikovné holčiny, chodím tam kupovat kytky a budu mít od nich i tu svatební
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre kvetinarstvi je Alexandra na Palackeho.
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mít celou výzdobu také od Květiny Matuška. Byli jsme na svatbě kde dělali i květinovou výzdobu stolů a moc se nám to líbilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Doporučuji vázaní květin ve velkoobchodě květin FLOREX v Brně v Horních Heršpicích. Váže je příjemná a ochotná p. Nevrlá a je to opravdová kouzelnice. Udělá květinovou výzdobu na stůl, na auto......květiny má vždy čerstvé - pravidelně objednávané z Holandska a ceny nepřekonatelné. Nám taky vázala svatební kytí. Kontakt poskytnu na IP.
Odpovědět
Profilova fotka
A ten Matuška - asi to není zrovna nejlevnější, že? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se Matuškovi věci moc nelíbí. Jednoduché věci mývá krásné, čisté, ale většinou je to o nedecentní extravaganci za nemalý prachy. Ale spoustě z nás se tento styl zase líbí, takže proti gustu...... Rokosicer, Matuška je opravdu ve vysoké cenové relaci....... :-| Holt, za kytku od mistra floristiky se platí.......
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My měli květiny z květinářství Lucie na Lesné. Jejich práci mám ráda - chodíme tam vždy pro kytky a nikdy nezklamali. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky, já jsem objevila báječnou květinářku ne přímo v Brně, ale v Ivančicích - Květinové studio Aneta (objevila jsem ji tady, má i e-shop s různými svatebními doplňky). Ale myslím, že nabízí i možnost odběru věcí v Brně. Je hrozně ochotná, nápaditá a levná! Věnovala se mi takovým způsobem, jako nikde jinde. Psaly jsme si už spousty mailů, hledá pro mě různé typy vazby (chci kaly), korsáží, kyic pro maminky atd., vychází vstříc cenovým požadavkům. Kytici z kal (kterou mi jinde nabízeli v rozsahu 1.200-1.500Kč minimálně) mi udělá za 900Kč. Dělá to prostě za "normální" cenu a ne se svatební přírážkou a je hodně znát, že jí to fakt baví.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Přidávám se k Miladě 2 - taky jsem měla kytičku od Anety Křížkové - květ. stud. Aneta a naprostá spokojenost a opravdu za normální cenu. My od ní měli svatební kytičku, košíčky na stůl, náramek pro družičku, kytičky pro maminky, babičky a svědkyni a korsáž pro ženicha.....vše nádherné přesně tak jak jsme se domluvili.......takže doporučuji....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj doporučuji Květiny Jana Smištíková v Bystrci, středisko MAX, krásná kytka přeně dle představy a dobrá cena, paní je moc milá a ochotná....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Výborné květinářství a levné je na Křenové, vedle papíren.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj, nemáte náhodou některá zkušenosti s kytkárnou na Veselce?Narazili jsme na ni, když jsme jeli z benzinky z Popůvek a zdá se mi být docela levná. Taky by to měl ženich skoro při cestě.Jen nevím, jak jsou tam šikovní :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já za sebe bych doporučila Květinářství Sfinx. Je to na Hrnčířské. Slečny jsem moc šikovné, obzvláště paní majitelka. Já budu mít celou výzdobu od ni.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit Kvítí Goli na Úvoze. Měli jsme i výzdobu svatebního pokoje a byla velká spokojenost. Chtěla jsem netradiční kytku a byla ještě hezčí než moje představa :-)
Odpovědět
ja doporucuji kvetinarstvi rosebud na gorkeho ci grohove-hnedle za tou rohovou zdravou vyzivou. Mlada a kreativni slecna,moc mila,fakt zajimave kvetiny.i krasne vyzdoby na stul!a cennove urcite neni draha!Vazne doporucuju!vyhrala si na detailech..Uzasna!
Odpovědět
Profilova fotka
@daragaga Nevím jestli je to ještě aktuální, ale snad to pomůže případně jiným . Také doporučuju ROSEBUD, slečna opravdu moc milá a nápaditá, detaily má velmi promyšlené a neotřelé. Výzdoby dělá i pro velké společnosti, takže to beru jako záruku kvalitní práce. Má internetové stránky se spoustou inspirace. Jinak známé je i květinové studio AMMI, s tím nemám zkušenosti, ale zase tam pracuje florista, který je jeden z nejlepších v Čr, vždy se umisťuje na předních místech floristických soutěží. Dělají teda hodně extravagantní věci, ale určitě i "obyčejnější" vazby. Též koukni na stránky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkarroll: absolutně s tebou nemůžu souhlasit..to co píšeš mi ke květinářství paní Huszárové vůbec nesedí.. My měli na svatbu všechny kytky včetně výzdoby na auta od nich a nemůžu si na nic stěžovat..Chodíme k nim pro kytky na různé příležitosti už řadu let a pro mě je to jasně nejlepší květinářství v Brně. Vždycky jsou milí a ochotní..kytky jsou krásné čerstvé a dlouho vydrží a floristky mají super nápady.. Jinak ohledně té výzdoby - nabízí jakoukoli výzdobu, je to jen o domluvě. Když jsem tam byla zadat objednávku, tak se mě floristka ptala co vše budeme chtít..jestli jen řezané, nebo taky ozdoby na stůl ať už do vázy nebo nějaké aranžmá..prostě cokoli.. Moje kytice byla přesně taková jakou jsem chtěla - donesla jsem jim pár obrázků a s floristkou jsem se domluvila na podrobnostech..To stejné kytice pro maminky, babičky, sestry i výzdoba na auta..Večer před svatbou mi ještě floristka volala aby se ujistila, jestli vše co má poznačené platí, jestli nechceme ještě něco doupravit nebo změnit..Jelikož jsme se fotili před obřadem, potřebovali jsem kytky vyzvednout brzo ráno..a v tomhle květinářství byli ochotni kvůli nám i dřív otevřít..No prostě maximální spokojenost..A to nemluvím ani o té ceně, která je na střed města vážně perfektní..
Odpovědět
Ahoj, vdávala jsem se minulý týden. Doporučuji květinářství Arancio.Kytky vydržely a svatební kytice vydržela i to, že ji holky nechytly, když jsem ji v noci házela za sebe. Svatební kytice z růží, korsáž pro ženicha z růžiček, 2 kytice pro maminky po 5 růžích, 2 kytičky pro babičky po 3 růžích, 6x kytička na stoly na hostinu z gerber, kytka na auto z gerber. Kytku na auto jsme využili i na stůl. Všechno za čtyři tisíce. Cena mě příjemně překvapila, protože květinářka, která mi nabídla květiny předtím chtěla 3000 za svatební kytku a 2 pro maminky. To mě uplně dorazilo. Ale nakonec jsme vybrali to pravé květinářství a pohoda ;)
Odpovědět
Ahoj, já doporučuji květinářství Arancio, sídlí na Purkyňové 35, byla jsem opravdu moc spokojená. Paní moc milá, poradila, nic nebyl problém a cena byla taky velmi milá :o) Takže doporučuji, já byla moc spokojená.
Odpovědět
Kvetinarstvi Tulipa v Bohunicich. Prijemne ceny, zvladnou cokolivi poradi. Mela jsem od nich vse z lilii - moji kytici, dve kytky pro maminky, dve kytky pro druzicky, jednu kytku pro svedkyni, jednu pro babicku, korsaz manzelovi a svedkovi, jednu velkou kytici na stul a dve male na stul a kvetinove srdcena auto a myrty. Celkova suma 3000kc coz me prijde super
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Já se tedy byla ptát ve více květinářstvích, ale ten přístup a cenově to bylo úplně mimo jak kde teda. Navíc nebyli ani pořádně ochotné. Člověk chtěl nějaké informace a přesto,že jsem v obchodě byla jako jediná zákaznice, tak se furt spěchalo. Pak jsem dostala doporučení na květinové studio Aneta. v Ivančicích. ANeta je za prvé moc milá , ochotná, ráda poradí a snaží se vá vyjít vstříc, nevnucuje své nápady. A nemluvím o ceně, ceny jsou super a ještě u ní pořídila svatební dekoraci a potahy na židle. Velká spokojenost. :-)
Odpovědět
Mohu doporučit květinářství Arancio a taky květiny Matuška. Bereme od nich i na různé firemní události a maximální spokojenost. Zvlášť květiny Matuška...
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @pejsanek, doporučuji Kvítí Goli na Úvoze,paní majitelka Lenka je moc milá a vstřícná, domluvily jsme si kytici přesně podle mých představ, už se těším na realitu :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?