Dobrá gynekologie v Českých Budějovicích. Poradíte mi?

Profilova fotka
Ahoj holky. Už něaký čas uvažuju o tom, že změním gynekologa-resp. gynekoložku. Zdá se mi, že jsme si zrovna nepadly do oka a kamarádka co k ní chodí má stejný názor-je náladová, kamarádce zanedbala jedno onemocnění, protože se neobtěžovala udělat vyšetření, když jdu pro antiko, tak už u dveří po mě hází recept se slovy nashledanou (to je samozřejme trochu nadsazené) a není prostor se na něco zeptat. Takže:prosím prosim poraďte mi nějakou dobrou gynekologii, kde jste spokojené, jde mi hlavne o přístup těch lidí. Ráda bych gynekoložku-ženskou a vČeských Budějovicích !!! Díky za typy.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
když jsem tam žila, chodila jsem na polikliniku jih, má tam chlapík ordinaci se svou tušim tchyní. On mi přišel teda asi 136x lepší. Bohužel už si nepamatuju, jak se jmenoval, tuším Tůma, ale jistá si tím nejsem.
Odpovědět
Profilova fotka
jeee ale to je CHLAP!! :-N ale zkusim se tam podivat..byl starej osklivej a napul slepej? jinak me tam skoromanza asi nepusti :-D jee koukam ze to mate taky 7.7...
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, zkusila jsem to u nějaký ježibaby na severu a vyhodila mě, že k ní nespadam. A tohle je velice příjemný pán, pokud si vzpomínam, tak vlastně docela i pěknej, i když je to už přes 3 roky, co jsem u něj byla naposled :-) A co já mam zkušenost, tak chlapi jsou jemnější a pečlivější ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak teda nevim, me je to blby jit k chlapovi ale kdyz na nej slysim takovou chvalu, tak to mozna zkusim, aspon jestli by me vzal.. ;-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
Nebyl to náhodou p. Trs?
Odpovědět
Profilova fotka
Teda co to pletu - ta pí doktorka se jmuenuje pí Trsová, on je její zeťák
Odpovědět
Profilova fotka
Já chodím do Suchého Vrbného k MUDr. Skálovi a také si nemůžu stěžovat, je to starší pán cca 50
Odpovědět
Profilova fotka
jako kdo-ta ke ktery chodim ted jestli neni Trsova?neni..hmm hmm Skala..pisu si ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a ze porad sami doktori! :-N kurnik holky, to tu nikdo nechodi k zenskej? :-( 8-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ženskou opravdu neporadím - kamarádka chodila k Turkové a od té utíkala rychle pryč a mamka chodí právě k tomu zeťákovi pí Trsové (jeho jméno si nepamatuji, ale jak pslala elitera moch by to bý p. Tůma)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, Trsová je ta tchyně. Ale v sucháči ten Skála přehlídnul kamarádce rakovinu a přišla o možnost mít děti :-(
Odpovědět
Profilova fotka
což je teda její verze, jak to bylo skutečně, to nevím. Vím, že k němu pak chodila i dál s tím, že už na ní není co zkazit...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a jejej. Skalu skrtam, v tomhle teda riskovat nebudu.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě mrzí, já jsem právě na p. Skálu slyšela jenom samou chválu. Ale já si myslím, že v tomhle si moc nevybereš, na každého doktora je něco.
Odpovědět
Profilova fotka
nojo to je fakt..ale horsi nez u ty moji soucasny to snad nebude..zkusim se zeptat u toho Tumy.. |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já chodila na sever k MUDr.Výborné, páč preferuju ženský(ordinuje i v nemocnici) a nemůžu si stěžovat - i když to asi bude ta ježibaba, o který mluví elitera :-D . Já se odbýt nedala(řekla jsem jí, že jsem se akorát přestěhovala do Riegrovky a že to ještě nemám přepsaný v občance - neřekla ani slovo). Jo bejvaly tam 2 Výborný - já chodila k dceři ;-) Jestli je tam ještě ta její matka, nevím, protože už to jsou 4 roky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D aha..tak ted nevim..Spaagetko mela jsi na svatbe moc krasny saty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mousse-díky za pochvalu, i po skoro roce to potěší x-)
Odpovědět
Holky, já mám s Mudr. Skálou výborné zkušenosti.Chodila jsem k marešovi na Sady a to je děs a hrůza.Hrozila mi operace celého spodku, Skála mě vyléčit a můžu mít ještě děti.Do člověka není vydět, věřit by se mělo. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj :-) jen bych to chtěla upřesnit s pani doktorkou Výbornou - teda oběma :-D Teď ordinují obě, mladší (dcera) převážně čtvrtky a pátky, takže když tam jdu, vyberu si pro jistotu pátek. Ona dělá opravdu svému jménu čest. Je i milá, vtipná. Ale myslim si, že už má tolik pacientek, že nepřibírá, ale můžeš to alespoň zkusit.
Odpovědět
jéé omlouvám se, byla jsem do těch diskusí tak začtená, že jsem si nevšimla, že odpovídám na tři měsíce staré příspěvky. Ještě jednou omluva |-|
Odpovědět
Perfektni gynekolog je doktor Mayer, i kdyz mam pocit ze se specializuje na budouci maminy ;-)
Odpovědět
Já chodím k Vandasové, ale bohužel doporučit nemůžu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zezulicko..kde bych sehnala toho Mayera..?
Odpovědět
Senovazne namesti 2. Tou dvojkou si nejsem tak jista, ale myslim ze je to ono. ja jsem za nim jezdila prevazne do prahy, v budejovicich jsem za nim byla asi 2x. Kdyz jsem ho poprve uvidela, tak jsem si rikala proboha, za kym me to poslali. Ale behem prvnich par minut rozhovoru jsem uplne zmenila nazor!!! Je to uzasny doktor, vsechno vysvetluje, kdyz neco dela tak rika co presne dela a proc to dela. Kdyz neco vidi na te obrazovce, tak vam ukazuje co kde presne je a jestli je to tak v poradku... no super, bydlet v budejovicich tak me k jinemu doktorovi nikdo neodstane ani parem koni... Krome toho si temer vsechny sve pacientky pamatuje!!! A jmenem!!! Hned pri druhe navsteve po pul roce me oslovil jmenem (aniz by mu sestra napovedela) - to jsem teda koukala, pri tom mnozstvi co jich ma... ;-) A sestra je taky uzasna, je hrozne hodna a starostliva, takze doporucuju!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jee tyjo to zni fakt dobre..Ja vim ze na Senovaznym jsou nejaky doktori v ty administrativni budove Metropolu, tak to bude asi tam..a on je z Prahy a tady ordinuje jenom nekdy nebo jak?
Odpovědět
Jo spravne, je v te budove je vic doktoru. Ale k nemu se ta budova projde zkrz nebo jak to rict. Uz si to moc nepamatuju jak to tam je, byla jsem tam vic nez pred rokem. Myslim ze se veslo do te budovy, slo se rovne a pak po schodech dolu a bylo to hned naproti, preslo se pres takove male parkoviste nebo co to bylo. Ale v te budove ho kazdy zna, takze se staci zeptat. On je z Ceskych budejovic, ale 2 dny v tydnu (myslim ze utery a streda nebo streda a ctvrtek) ordinuje v Praze v Iscare. On ale rika dopredu kdy kde je, takze si akorat vyberes den kdy bude v Budejovicich ;-) Nevim ale jestli uz nebude mit plno, co jsem tak slysela tak je hodne oblibeny - a vubec se nedivim, s takovym pristupem k pacientkam... Fakt je zlaty! Kez by takovi byli vsichni. Ja jsem vzdycky mela strach jit k chlapovi, vzdycky jsem chtela zenu stuj co stuj. Ale ukazalo se ze on je lepsi nez vsechny zenske dohromady :-) Je opravdu hrozne hodny a taky citlivy, ne jako nekteri.... Vzdycky mi dopredu rekl, co se bude dit a proc, a kdyz me vysetroval, tak podrobne rikal, co udela, jak, proc.... Na te obrazovce mi ukazoval vsechno mozne - i kdyz ja tele tam toho v te sedive zmeti moc nevidela a nechapala jak se v tom muze nekdo vyznat :-) No proste super, urcite tam zkus zajit.
Odpovědět
Profilova fotka
...tak na kterém ze dvou témat o gyndě v Budějovicích se teda diskutuje? Na obou? Ještě že nejsou dvě od každého tématu.. :-|
Odpovědět
mousse • 30. srpen 2007 ve 12:39 Ahoj holky, už jsem se tady na to jednou ptala-jakého byste doporučily gynekologa-ještě lépe gynekoložku-z českých budějovic. Zaujalo mě doporučení na MUDr. Tůmu a tak jsem se vypravila do jeho ordinace, zeptat se ho jestli by nepřibral ještě jednu pacientku. Bohužel měl dovolenou, ale všimla jsem si že hned vedle jeho ordinace je nějaká doktorka Tůmová-no a teď mám dilema-jít k Tůmovi, kterého hodně z vás doporučovalo, nebo zkusit Tůmovou, u které by mi vyšetření nebylo tak trapné..? Máte s ní někdo zkušenosti? Děkuju za všechny reakce.. zvizatinka • 30. srpen 2007 ve 22:44 Mousse - tak to by me taky zajimalo..... Ja mam Dr. Lisku, ale ze bych ho chtela doporucovat, to zas ne =-) krista Teda o Dr. Tůmové jsem ještě neslyšela :-o Tak vůbec netuším, slyšela jsem taky dobré reference na p. Vandu Hořejší, je soukromá, takže se u ní platí za prohlídky a recepty, ale neni to moc, prohlídka tuším asi 100,- a recept 50,- nevím jak to bude po novém roce když se bude platit všude, ale 100,- jednou za půl roku utáhnu ;-) a teď jsem těhotná a těhotné to mají za 50,- Já teda k ní zatím nechodím, ani teď nemůžu přestoupit, ale pokud se nezlepší přístup mé Dr., tak bych k ní ráda šla - jestli bude ovšem nabírat :-) salomee • 1. září 2007 ve 22:09 ...myslím, že by bylo dobré založit téma gynda všeobecně, aby tu nebylo milion témat o gynekologii pro každý místo zvláště....... ]-( . A to se netýká jen témat o gyndě :-D mousse • Včera v 10:44 Zvizatinka: ten dr.Liska me minulej rok ucil ve skole :-D a k nemu bych fakt nechodila ani kdyby to byl posledni gynekolog na svete =-) :-D tak ze vsech reakci mi z toho vychazi porad nejlip Tuma...ach jo..asi se budu muset smirit s tim, ze budu chodit ke chlapovi.. :-| pettru • Včera ve 13:02 ahojky, ja chodim ke Kravarovy na Maj (a nebydlim na Maji) a sem s ni docela dost spokojena vosicka • Dnes v 19:23 Ahoj holky, doktora Tůmu může vřele doporučit, jen bych se vás chtěla zeptat, jestli nevíte jeho ordinační hodiny. Byla jsem dnes na jihu a tam byla cedulka, že se přestěhoval do lékařského domu na Lidickou.
Odpovědět
Profilova fotka
....žirafko, copak to je? ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?