jj, se do toho koupej ty kulicky a pevnej potah se da usit, dela to tak spousta lidi
ja se chystam, resp. uz jsem nachystana, jen si za chvili domaluju ksicht
domaluju ksicht :-D tak se pekne bav... ja uz sotva drzim oci, asi pujdu spat...
nejak me to uklizeni zmohlo ... mozna bych to mela delat casteji, abych byla trenovana :-D
ted tu byla Hanka tak mi jen pricisla ofinu a dobry.....doufam,ze se moc neopiju, aby mi zitra nebylo blbe.
rano jsem byla cvicit, pohodicka
zitra bych rada na to Bosu
jinak jsme vcera na veceri resili deti a jmena a ani Lea a ani Tea se mu nelibi ze prej Valerie :-o :-o :-o :-o pomoooooc...mne se libi Val, to jo,ale jinak je to dlouhy
tak jsem tu zas :))
dneska super pocasi, byla jsem cele odpoledne venku, tak jsem trochu vymrzla... ale super slunicko... paradaaaaa
a jinak nas o dovolene nemine pohreb... Petrovi dneska umrela babicka :-(
jejda, tak uprimnou soustrast |-|
my uz jsme doma v pohode, Mia je ostrihana, jako ze hodne, zitra vyfotim. Vikend byl fakt fajn, vcera to kino fakt mazec, ja fakt miluju emericky dojaky...brecela jsem asi 20x. A vecer super, jen Roba se opil a i blil, takze jsme sli v pul 3 domu....ja zrovna v nejlepsim, ze? zabit malo....
achoj....
Mia ostrihana hodne?? jako na kluka??? =-)
na čem že jste byli v kine?? nejak mi to uniklo...
pockej, to se Roba opil na te tanecni party, takze jste museli domu??? o ou ... bych ho snad nechala blit venku a vyzvedla bych si ho, az by byl konec :-D :-D :-D
jako hodne, jako skoro na kluka.....ale je krasna :-)
v kine jsme byli na 2012
Roba pil a pac je tam vino zdarma, tak asi hodne, no....proste zahlasil ze jdeme, tak jsem sla, no....jsem ale debil, mela jsem si to uzit a dorazit domu az s Martinou a Romanem
tak to se budu tesit na fotecky Miusky :)))
2012?? pisu si, kdybychom si preci jen udelali cas na to kino...
no, jestli jsi tammela s kym zustat a parit, tak to jooo... i kdyz je fakt, ze ja bych asi s blijicim muzem taky odjela ... bych se bala, co doma provede :-N
ne, pockej...to se ti nebude libit, to neni film pro tebe, ty mas radsi takovy narocnejsi, ne?
ja se spis bala, aby me pak pustil domu, kdyz mel jedny klice a vim jak spi, ze?
narocnejsi?? no nevim... chystame se na 2Bobule :-D a doma na DVD nas čeká Líbáš jako Bůh x-)
nojo, tak to bys taky mohla spat na terase ... protoze tomu bych verila, ze se domu uz nedostanes .... a nebo bys prespala u Martiny ;-)
dobre ranko...
jsem tu, jeste dneska.... potom uz dovolenaaaaa
a mam na sobe svoje prvni jeleni nausnice, co jsem si v patek koupila... jsou uzasny a nemuzu bez nich byt... uz se tesim, az si poridim dalsiho jelena x-)
zdravím po víkendu
my jsme zase fotili, tentokrát to byl ješt větší mazec než minule ... dětičky nespolupracovali
na 2012 jsme byli v pátek ... taková oddychovka, ale dalo se
jsem si v sobotu vzpomněla na Elis ... kamarádka co měla termín stejný jako ona porodila v sobotu chlapečka
... asi se mu na svět chtělo dřív ... váží 2,2 kg a je vše ok ... tak doufáme že to všechno brzo dožene když tak chváltal
do Ikei mě včera lákal kámoš ... jsem ale byla strašně líná a šla jsem po obědě radši spinkat ... teda původně jsem se šla koukat na TV ale moc jsem toho neviděla :-D
neplatí na ně ani Ježíšek :-D :-D :-D
jezis, ja v ty praci dneska prd udelam... porad koukam na hodiny, jeslti uz nemam jet... a to pojedu az tak ve dve
bréééééééé rááánko
Jaji, ty voe, tys mi to přivolala :-D
kristi: Valerie náhodou není špatný ;-) , ani Melanie
satyyy: s babi Petra je mi to líto :-( , upřímnou soustrast
dobry den vsem, ty voe to zase byla akce.-..
net jde, tak to je hlavni. Mame spatnej kabel ve zdi, developer ze prej to neni jeho problem, se fakt poseru.
Eli, zeptam se Lucky ke komu chodi a dam vedet