Ročník 1980 III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládáme tímto naše třetí téma jako poctu k narození nového života, a to Maxíka fon Dedulka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, se do toho koupej ty kulicky a pevnej potah se da usit, dela to tak spousta lidi ja se chystam, resp. uz jsem nachystana, jen si za chvili domaluju ksicht
Odpovědět
Profilova fotka
domaluju ksicht :-D tak se pekne bav... ja uz sotva drzim oci, asi pujdu spat... nejak me to uklizeni zmohlo ... mozna bych to mela delat casteji, abych byla trenovana :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ted tu byla Hanka tak mi jen pricisla ofinu a dobry.....doufam,ze se moc neopiju, aby mi zitra nebylo blbe. rano jsem byla cvicit, pohodicka zitra bych rada na to Bosu
Odpovědět
Profilova fotka
kuk http://www.marksandspencer.com/Autogr...
Odpovědět
Profilova fotka
jinak jsme vcera na veceri resili deti a jmena a ani Lea a ani Tea se mu nelibi ze prej Valerie :-o :-o :-o :-o pomoooooc...mne se libi Val, to jo,ale jinak je to dlouhy
Odpovědět
Profilova fotka
Valerii ma kamaradka... me se to docela libi... ale me dlouhy nevadi x-) ale ty bys ho urcite zpracovala i na Leu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem tu zas :)) dneska super pocasi, byla jsem cele odpoledne venku, tak jsem trochu vymrzla... ale super slunicko... paradaaaaa a jinak nas o dovolene nemine pohreb... Petrovi dneska umrela babicka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, tak uprimnou soustrast |-| my uz jsme doma v pohode, Mia je ostrihana, jako ze hodne, zitra vyfotim. Vikend byl fakt fajn, vcera to kino fakt mazec, ja fakt miluju emericky dojaky...brecela jsem asi 20x. A vecer super, jen Roba se opil a i blil, takze jsme sli v pul 3 domu....ja zrovna v nejlepsim, ze? zabit malo....
Odpovědět
Profilova fotka
achoj.... Mia ostrihana hodne?? jako na kluka??? =-) na čem že jste byli v kine?? nejak mi to uniklo... pockej, to se Roba opil na te tanecni party, takze jste museli domu??? o ou ... bych ho snad nechala blit venku a vyzvedla bych si ho, az by byl konec :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jako hodne, jako skoro na kluka.....ale je krasna :-) v kine jsme byli na 2012 Roba pil a pac je tam vino zdarma, tak asi hodne, no....proste zahlasil ze jdeme, tak jsem sla, no....jsem ale debil, mela jsem si to uzit a dorazit domu az s Martinou a Romanem
Odpovědět
Profilova fotka
tak to se budu tesit na fotecky Miusky :))) 2012?? pisu si, kdybychom si preci jen udelali cas na to kino... no, jestli jsi tammela s kym zustat a parit, tak to jooo... i kdyz je fakt, ze ja bych asi s blijicim muzem taky odjela ... bych se bala, co doma provede :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ne, pockej...to se ti nebude libit, to neni film pro tebe, ty mas radsi takovy narocnejsi, ne? ja se spis bala, aby me pak pustil domu, kdyz mel jedny klice a vim jak spi, ze?
Odpovědět
Profilova fotka
narocnejsi?? no nevim... chystame se na 2Bobule :-D a doma na DVD nas čeká Líbáš jako Bůh x-) nojo, tak to bys taky mohla spat na terase ... protoze tomu bych verila, ze se domu uz nedostanes .... a nebo bys prespala u Martiny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no,tohle je fakt pohadka o konci sveta, mrkni nekde na trailer a uvidis...
Odpovědět
Profilova fotka
no,tak priste....uz se fakt tesim na tu Pink, treba se moc neozereme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko... jsem tu, jeste dneska.... potom uz dovolenaaaaa a mam na sobe svoje prvni jeleni nausnice, co jsem si v patek koupila... jsou uzasny a nemuzu bez nich byt... uz se tesim, az si poridim dalsiho jelena x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zdravím po víkendu my jsme zase fotili, tentokrát to byl ješt větší mazec než minule ... dětičky nespolupracovali na 2012 jsme byli v pátek ... taková oddychovka, ale dalo se jsem si v sobotu vzpomněla na Elis ... kamarádka co měla termín stejný jako ona porodila v sobotu chlapečka ... asi se mu na svět chtělo dřív ... váží 2,2 kg a je vše ok ... tak doufáme že to všechno brzo dožene když tak chváltal
Odpovědět
Profilova fotka
dobre ranko :-) my dneska vyrazime na nakupy a do Ikei, cekam az se Mia vzbudi
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Jaji... foceni s detickama musi byt legrace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v Ikee jsem nebyla ani nepamatuju... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
do Ikei mě včera lákal kámoš ... jsem ale byla strašně líná a šla jsem po obědě radši spinkat ... teda původně jsem se šla koukat na TV ale moc jsem toho neviděla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, ja tam neco potrebuju a stejne vedle do Globusu na nakup, takze to aspon budem mit pri jednom...
Odpovědět
Profilova fotka
satyyy: jo jo zvláště když se zaseknou a neplatí na ně ani Ježíšek ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
no, asi o nervy to musi byt, prtata jedny
Odpovědět
Profilova fotka
neplatí na ně ani Ježíšek :-D :-D :-D jezis, ja v ty praci dneska prd udelam... porad koukam na hodiny, jeslti uz nemam jet... a to pojedu az tak ve dve
Odpovědět
Profilova fotka
mas to za par, vid? to utece
Odpovědět
Profilova fotka
no zpracovávali je rodiče ... už seděli v autě že pojedou domů ale nakonec je nějak zlomili až mě těch dětí bylo líto ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
bréééééééé rááánko Jaji, ty voe, tys mi to přivolala :-D kristi: Valerie náhodou není špatný ;-) , ani Melanie satyyy: s babi Petra je mi to líto :-( , upřímnou soustrast
Odpovědět
Profilova fotka
kristi: nemáš tip na nějaké dobré kadeřnictví v Pardubicích? nebo nějakou konkrétní osobu?díky
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den vsem, ty voe to zase byla akce.-.. net jde, tak to je hlavni. Mame spatnej kabel ve zdi, developer ze prej to neni jeho problem, se fakt poseru. Eli, zeptam se Lucky ke komu chodi a dam vedet
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?