Ročník 1980 III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zakládáme tímto naše třetí téma jako poctu k narození nového života, a to Maxíka fon Dedulka x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi... tak to jsi byla uspesná ... ja dneska nic, jela jsem hned domu a Petr se asi dovedel datum navratu ... zatim to vypada na 11.2.2010
Odpovědět
Profilova fotka
takk to jde, ne? tam maji pekny prusery v ty armade tedka
Odpovědět
Profilova fotka
brý fešer měla jsem tady kamarádku na návštěvu, dostala jsem dvě kytky v květináči (doufám, že už mi nikdo kytku nedonese, páč tady máme trochu překytkováno ) a disney chrastítko Tygřík pro ma
Odpovědět
Profilova fotka
Petan dojede až v únoru? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
nojo, prusery v armade... konecne o tom i pisou... pritom je to vsechno uz docela stary... asi uz nemeli o cem psat :-D :-D :-D nojo, Petan dojede az v unoru, ale hrozil i brezen, takze unor je vlastne OK Eli, takze nemáme vozit kaktus??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
proč kaktus? :-) já vám psala, že můj super kaktus nepřežil stěhování?
Odpovědět
Profilova fotka
kaktus je snad taky kytka, ne??? jak super kaktus?? jak neprezil?? jste ho nekde zapomneli???
Odpovědět
Profilova fotka
no jak jsme měli v Praze v obýváku ten můj kaktus až do stropu, tak jsme furt řešili jak ho přestěhujem, Bobík pak přijel transitem pro něho, pak mi volal, jestli ho může zkrátit, tak já že teda jo, ale jemně, tak ho zkrátil o metr a když ho chtěl přenést, tak se celý rozpadl ;-( ... ještě, že jsem u toho nebyla ... pak jsme jeli k našim, kde mám naštěstí jeho mimina, tak jsem si hned jedno krásné huňaté vzala sem do bytu jako náhradu
Odpovědět
Profilova fotka
neboj, kytku nedovezem :-) my jsme samy doma, veget
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky sama doma, Bobík šel na fotbal, prej po něm chtějí, aby chodil pravidelně, tak jsem se zasmála, že jako super, že měsíc před porodem chce chodit pravidelně v úterý na squash, ve čtvrtek na fotbal a o víku na kolo HAHAHA :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to je vtipnej, zase lepsi nez aby se valel a vis jak....sport je dobra vec ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mia oblepila kocarek naplasti, ze prej ma BO :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Eli, kaktus umřel :((( já tu čekám, až prijde Petan ze sprchy a zavolá Bobik dobrej... nojo, tak musí mít nějaký aktivity, že ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no mě je jasný, že se mnou nebude dřepět doma, ale zase chci, aby si uvědomil, že bude vše jinak, jemu to vůbec nedochází kristi: mia dobrý :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Eli, tak rodit budes ty a ne on ;-) Mia je dobra... budouci zdravotnice :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak nevim, vid.....nekterym to nedojde ani po 5-ti letech :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
co s tím má společného porod? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jinak Bobík byl dnes v Ikee a zase přijel nasraný, páč tam nemaj základní věci jako obal na CD, krabice do knihovny apod. ... nevím co tam dělaj poslední dobou
Odpovědět
Profilova fotka
maji plno, rikala kamoska, ze masakr hned od rana...chjo ja chci v sobotu jet pro ten stromek do Makra, to me R zabije
Odpovědět
Profilova fotka
no prej tam bylo málo lidí ale ted poslední dobou tam toho nemaj hodně a takový základní věci a dodací lhůty měsíc
Odpovědět
Profilova fotka
no vidis to, paka....aspon ze to ma kazdej den po ceste, vid?
Odpovědět
Profilova fotka
no to jo :-D , ale to byla výjimka, že tam jel, šel tam hlavně pro botník a věšák do chodby, at to můžem o víku udělat....potřebujem natřít v chodbě kousek zdi spešl barvou, aby se pověšené bundy neotíraly o zed
Odpovědět
Profilova fotka
minule meli v Jak se stavi sen tu barvu jako na tabuli, na tom ty hodiny a psali na to kridou fakt super
Odpovědět
Profilova fotka
no nějaký takový vzkazovník by se mi taky líbil
Odpovědět
Profilova fotka
sikovna to vec, to jo.... jdu si dolejt
Odpovědět
Profilova fotka
jsem tu v M§S jsem koupila dneska krasny vune do lampy, mnam....
Odpovědět
Profilova fotka
jaký lampy? jako vonné?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, do vonny lampicky....fetak, no :-)
Odpovědět
Profilova fotka
čéče na tom jsem ulítávala tak před 10 lety a nějak mě to pustilo, ale vonnou lampu myslím někde mám....anebo jsem jí vyhodila při stěhování páč byla chnušná a stará :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja to mam rada, ne kvuli nalade,ale proste doma to tak hezky voni, je to prijemny tenhle stromek se fakt povedl http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?