brý fešer
měla jsem tady kamarádku na návštěvu, dostala jsem dvě kytky v květináči (doufám, že už mi nikdo kytku nedonese, páč tady máme trochu překytkováno ) a disney chrastítko Tygřík pro ma
nojo, prusery v armade... konecne o tom i pisou... pritom je to vsechno uz docela stary... asi uz nemeli o cem psat :-D :-D :-D
nojo, Petan dojede az v unoru, ale hrozil i brezen, takze unor je vlastne OK
Eli, takze nemáme vozit kaktus??? ;-)
no jak jsme měli v Praze v obýváku ten můj kaktus až do stropu, tak jsme furt řešili jak ho přestěhujem, Bobík pak přijel transitem pro něho, pak mi volal, jestli ho může zkrátit, tak já že teda jo, ale jemně, tak ho zkrátil o metr a když ho chtěl přenést, tak se celý rozpadl ;-( ... ještě, že jsem u toho nebyla ... pak jsme jeli k našim, kde mám naštěstí jeho mimina, tak jsem si hned jedno krásné huňaté vzala sem do bytu jako náhradu
já jsem taky sama doma, Bobík šel na fotbal, prej po něm chtějí, aby chodil pravidelně, tak jsem se zasmála, že jako super, že měsíc před porodem chce chodit pravidelně v úterý na squash, ve čtvrtek na fotbal a o víku na kolo HAHAHA :-D :-D :-D :-D
no mě je jasný, že se mnou nebude dřepět doma, ale zase chci, aby si uvědomil, že bude vše jinak, jemu to vůbec nedochází
kristi: mia dobrý :-D :-D :-D :-D
jinak Bobík byl dnes v Ikee a zase přijel nasraný, páč tam nemaj základní věci jako obal na CD, krabice do knihovny apod. ... nevím co tam dělaj poslední dobou
no to jo :-D , ale to byla výjimka, že tam jel, šel tam hlavně pro botník a věšák do chodby, at to můžem o víku udělat....potřebujem natřít v chodbě kousek zdi spešl barvou, aby se pověšené bundy neotíraly o zed
čéče na tom jsem ulítávala tak před 10 lety a nějak mě to pustilo, ale vonnou lampu myslím někde mám....anebo jsem jí vyhodila při stěhování páč byla chnušná a stará :-D