Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
ahoj všem, tady červen 1978. ze mě si příklad neberte, stihla jsem otěhotnět, vdat se, rozvést... teď jsem ale šťastně zadaná a doufám, že třicítka bude moje nejšťastnější období :-)
Jojo, to tě čeká "třicítka" měsíc po mě. Já z ní také nemám mindrák, na ten věk se vůbec ale vůbec necítím. Ikdyž je fakt, že poslední dobou jsem hrozně unavená, ale to je hlavně svatebními přípravami, zdr. problémy. Jinak jsem čilá jak rybička ;-) :-D . Každopádně už by mě bodla mateřská dovča
8-)
rybičko :-) zdr. problémy se snad brzo zlepší. já teď hledám práci, takže na druhé mimčo zatím můžu zapomenout. i když už jsme uvažovali o tom, že když nic neseženu, zkusíme do toho praštit :-) když to teda půjde.
Jééé, no to já mám opačný problém :-) , už se těším až otěhotním a tudíš si pěkně od práce odpočnu ;-) . Už pracuji dlouho, skoro 13let, do toho bylo nějaké to dálkové studium, tak už si docela zasloužím nějakou tu změnu v podobě mateřský ;-) . Moc se těším, a skoro manžel také ;-) .
Jak máš velké baby??? A jakou prácičku scháníš???
to máš pravdu, zasloužíte si to oba. mám prvňáčka - je to docela zápřah, docela jsem ráda, že jsem zatím doma a můžu se mu 100% věnovat. před tím jsem dělala v jedné firmě dispečerku, ale dělala jsem na směny. když byl malý ve školce, dalo se to zvládat s pomocí rodičů, ale první třídu jsem už nechtěla zmeškat. naštěstí přítel mi zatím umožňuje být doma, ale hledám a hledám. jsem kancelářská krysa :-) po mateřské jsem nemohla najít práci, tak jsem šla dělat dělnici a během roku poznali, co ve mě mají :-) a vytáhli si mě nahoru :-) koukám, jsem se nějak rozpovídala :-)
zvládla bys to. kamarádka má pětiletého kluka a tříletá dvojčata - kluky a přežila to :-) když dvojčata začala chodit, přikšírovala si je na pásek, z každé strany jednoho, aby jí neutíkali :-) nechala jsem se s nimi taky vyfotit. vypadalo to fakt srandovně, když jsme takhle chodily po městě :-)
Vypadá to, že asi brzy rozšířím řady snažilek. Je to ale boj. Jedna půlka říká, že se na to necítí a ta druhá, že už je nevyšší čas. Tak raději nechám rozhodnutí na přírodě. :-D
Já mezi snažilkami jsem na Koníkovi. Kdybych to nechala na přírodě, tak jsem asi bezdětná :-( . Příroda si s námi opravdu umí zahrávat. Snad na ni přeci jen vyzraju |-| .
držím palce vám oběma. taky mám v koutku duše strach, bavila jsem se s gynekologem a říkal, že před třicítkou má žena šanci otěhotnět dvakrát do roka a po třicítce jednou za dva roky. ale snad to nejde takhle paušalizovat.
čauky "větve", jak se dneska máte? dneska jsme měli v práci fofr, tak jsem ani nestíhala nakouknout, co se tady děje :-) . zítra mám volno, tak si to vynahradím a všechno dočtu.
jojo: fotky s připásanými dvojčaty bych chtěla vidět :-)
ženský by neměly tolik makat, jak se může mimi uhnízdit? ;-)
až budu chtít otěhotnět, vemu si půlroku neplacenýho volna a budu vyrábět :-D