Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

Zobraz úvodní příspěvek
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
Odpovědět
a zní to rozhodně líp než Darina...
Odpovědět
Profilova fotka
ja o tom neuvazuji, ale ve jmenu a prijmeni bude mit 3r, u chlapecka 2r
Odpovědět
no nic, já mizím, jsem zvědavá co se tu pak dočtu za další tipy... ;-)
Odpovědět
gtver,ale dobroš,jen toho není takový množství na vymyšlení...na deset holčičích jmen vymyslíme tak půlku klučičích ;-) jinak se nesmějte,ale když jsem tenkrát čekala holku,kluka jsem chtěla Samuela a všichni mi ťukali na čelo ]-(
Odpovědět
:-D tak vy máte inspirace plno, já bych se u případné druhé holčičky musela hooodně zamyslet (teda museli zamyslet, samozřejmě :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
se k těm klučičím možná i dopracujeme:-) Dara,nevím je to zvláštní
Odpovědět
Nevim, kdo tu zmiňoval Tinu Pletánkovou, myslim, že ivett. Tina Pletánková je úředně Martina Pletánková ;-) Tina si jen říká... Ale jinak jde dát i jméno Tina úředně ;-) V ČR jich je 348 ;-)
Odpovědět
nunac vidíš, to jsem ani netušila, že je Pletánková Martina :-N
Odpovědět
ivett: Já to taky netušila, ale kolegyně z práce s ní chodila do školy, tak mi to řekla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v sobotu som sa dozvedela že známi dali meno Rafael ( možno sa dali zapísať Raphael)..to meno sa mi vôbec nepáči..
Odpovědět
Rafael? No, na naše končiny lehce netradiční teda :-D Mě se celkem jak jméno líbí, ale asi by se muselo hodit k příjmení a vůbec k typu člověka...Třeba takový tenista Nadal, na něj to sedí, ale na nějakého vensického pepika, to by asi vypadalo dost divně...
Odpovědět
Profilova fotka
Aj tá naša moderátorka má syna Raphaela - Raphael Vadkerti..
Odpovědět
wow tak jako zní to pěkně, tak cize ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a prvú dcéru má Sophie Vadkerti..
Odpovědět
Rafael je v našem okolí tradiční příjmení romské menšiny :-N Jako křestní jméno si to do Čech nějak nedovedu představit :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ved práve aj u nás je to tradičné priezvisko u romov, preto mám k nemu takú averziu..
Odpovědět
Článek se načítá
Švagrová nadhodila pro jejich druhého prcka, kdyby to byla holka, jméno Valerie. Není to ošklivé, ale znám jednu holku Valerii, říkalo se jí Valina, měla asi 160 kg, byla nesympatická, nepříjemná, líná, no hrůza, takže mám k tomu jménu v tuhle chvíli averzi 8-(
Odpovědět
jachin.. deti Andrey Vadkerti nemaju prezvisko Vadkerti, ale po po ich otcovi Vasilišin...
Odpovědět
Profilova fotka
hej, ja som čítala že im dala meno po sebe, nejak to tam opisovala že nechce po otcovi..no teda to zmenila, som nevedela..tak sorry :-N ale Vadkerti by sa k tým menám hodil viac..
Odpovědět
to faaakt?? tak potom mas asi ty pravdu :-D ved to, ze jej priezvisko vyznieva lepsie...
Odpovědět
spa: A proč si všichnu ťukali na čelo? Samuel je nádherný jméno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jachin,to souhlas Vadkerti by se hodila,co je za národnost ona,že má takové příjmení?:-)
Odpovědět
denisska, Vadkerti je Madarka
Odpovědět
Profilova fotka
ona má meno maďarského pôvodu..ale sa mi zdá že národnosť má slovenskú..
Odpovědět
Profilova fotka
no příjmení je super,to se to pak vybírá:-)
Odpovědět
Vadkerti viac krat spominala, ze chodila na hodiny slovenciny k jednej slovenskej herecke, aby sa zbavila priserneho madarskeho prizvuku :-) ale priezvisko ma fakt pekne.. no v mojom pripade bude nad menom deti uvazovat hooodne...
Odpovědět
Profilova fotka
gret....no zní to každopádně hoodně zajímavě a hodí se k tomu snad cokoliv.-)
Odpovědět
Příjmení je při výběru jmen hodně důležité... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to jo,pak nám vznají ty nesmysly...pamelá nožičková,rachel slaninová....:-D
Odpovědět
Profilova fotka
obcas mi prijde,ze rodice nejsou soudni... Pavel Pavlicek atd...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?