Co příteli na Valentýna

Ahoj, ráda bych založila novou diskuzi na téma Velntýn 🙂. Najdu tu někoho, kdo Valentýn slaví ? S přítelem budeme přes tento svátek poprvé a vůbec nevím, co by se hodilo mu koupit, když jsme spolu krátce ?
Odpovědět
Nejsem zastáncem Valentýna ve smyslu kupování drahých dárků a Valentýnských pobytů atd... Takže za mě/nás je ideální květina 💐, čokoláda 🍫 nebo jiná drobnost a pak třeba večeře, kino, procházka... Záleží na domluvě a náladě. Letos chci udělat dort 🍰 ve tvaru srdce ❤️ tak uvidím jestli se mi povede. S přítelem jsme spolu 3 roky a půl roku spolu bydlíme, ale Valentýna slavíme od začátku takto.
Odpovědět
Taky si dáváme spíš symboliky věci, co s Valentýnem souvisí. Já partnerovi nechám udělat asi nějakou mikču s nápisem 🙂
Odpovědět
Mně se líbí co má nekupto takže příteli koupím do práce hrníček a je to 🙂 žádné drama
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu skoro 4 roky a většinou jsme to slavili tím, že jsme si zašli např. do kavárny a na zákusek, jeli na výlet nebo jsem dostala růžičku. Já jsem dávala např. čokoládu, víno, šampus nebo něco upekla. Letos mám v plánu upéct něco sladkého 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
My oba s tradicí Valentýna nesouzníme, zdá se nám komerční a cizí - nicméně já mu strašně ráda dávám dárečky a dělám drobné radosti 🙂 Takže to i přesto beru jako další příležitost k tomu něco vymyslet. Většinou jen drobnost, ale i tak mě to baví - třeba veselý hrníček, nějakou fakt kvalitní čokoládu, loni jsem myslím dávala péči po holení. Pokud jste spolu krátce, přijde mi super volba nějaké to kvalitnější mlsání, co si třeba sám jen tak nekoupí.
Odpovědět
Já jsem si pro přítele nachystala překvapení a vzala ho na únikovku do Brainfaq. Večeře a vysedávání v restauraci moc nemusíme, ale toto jsme si užili 🙂
Odpovědět
a ještě jsem manželovi k Valentýnu nepogratulovala.
Odpovědět
@eli_ska123 Už se můžeš dočkat příštího roku. 🙂 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?