Mám přítele, ale myslím na kolegu. Co s tím?

Profilova fotka
Ahoj,resim ted jeden z dalsich problemu.S pritelem jsem skoro 2 roky jediny problem ktery jsme ted meli je ,ze jsme nemela chut na sex,vysadila jsme prasky ,zlepsilo se to.V patek jsem byla s kolegou z prace zaparit ,byli jsme lehce v nalade,probehli nejake doteky .V praci se vidame docela casto,musim ted porad na neho myslet,vi ,ze mam pritele.Nebavime se o tom co se stalo/ikdyz se vlastne nic nestalo/ ale je citit mezi nami takove to napeti,aspon ja ho citim.Proste se mi zbourili hormony a ja nevim co mam delat.Rozum rika ne .Kdyz ho nevidim pul dne tak si rikam ,za to mi to nestoji a pak staci aby prosel kolem me a usmal se a rozum je pryc.Na jednu stranu nechci aby z toho bylo neco vic ale na druhou me predstavy se odehravaji s nim.nevim co mam delat
Odpovědět
vem si dovolenou, pak to třeba uvidíš jinak ;-) - vlastní zkušenost.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
TO co se ti stalo se stat muze.Osobne bych to brala jako ulet a vic bych o tom nepremyslela.Bylo to pro tebe takove zpestreni a oziveni,tak to tak ber a neres to dal.No je pravda,ze chodit vedle kolegy se kterym jsi mela ulet,asi nebude nic prijemneho,ale co s tim nadelas.Povznes se nad to ;-)
Odpovědět
taky si myslím, že to to stát může....i když po dvou letech to je docela brzy.....ale co, stalo se a vrátit se to nedá....
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolenou si vzit nemuzu,na dovcu jedu az za mesic :-( nevim jestli je to nahoda ale minuly vztah taky trval 2 roky a vlete jsme se zblaznila do nekoho jineho.Pritel rika ,ze jsme delsi dobu jina,ze to nejsme ja,to pritulne kotatko.Prikladala jsme to tomu,ze mi uz spadly ruzove bryle.
Odpovědět
Profilova fotka
tak pokud se opravdu nic nestalo jak píšeš, jen nějaké doteky tak to neřeš přesně jak píše Benes a pokud ti v hlavě pořád lítá tak si vezmi na pár dní dovču a někam vyraž s přítelem, abys věděla, že je ti s ním fajn a pokud není tak bych uvažovala spíše než nad kolegou tak co ve vztahu se hroutí a proč. Možná máš pocit stereotypu ve vztahu a zájem kolegy v tobě probudil pocit, že jsi sexy, kočka a že se ti chlap zase dvoří ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dovcu s ivzit nemuzu ,to by tadu uz v praci nikdo nezustal ]-( dneska mam jit s kolegou na brusle pokud se pocasi umoudri.nevim co delam,ale jdme s nami snad i moje kamaradka.Katy mas pravdu ze mi dela dobre ze ma nekdo o me zajem.
Odpovědět
Profilova fotka
nehrotila bych to.....proste se to stalo tobe to udelalo svym zpusobem dobre na dusi,tak jakypak copak.Normalne se bav s kolegou a nehrot to.Ted uz nic nevymyslis.Hlavne to nerikej mladymu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ted misto brusli navrh jit si nekde sednout ,nevim nevim
Odpovědět
jo a jeste bych s kolegou nikam uz nechodila, protoze tim, se to muze jeste zhorsit a pak na neho budes myslet, kudy budes chodit a i doma, kdyz budes s pritelem a pritel to urcite pozna. Takze nikam s kolegou a snaz se na neho nemyslet a snazit se to hodit za hlavu. Kdyz to nehodis za hlavu, tak na neho budes porad myslet, pak si reknes, ze ten tvuj nynejsi vztah neni ono, tak se rozejdete a pak kdyz se das dohromady s kolegou, tak zjistis, ze to nema moc cenu a budes se chtit vratit....uvidis. Takze hlavne nemyslet a nikam s nim nechodit a vic se venovat priteli. Timhle tim si snad projde uplne kazda holka.
Odpovědět
Profilova fotka
Lu23: daragaga má pravdu! POkud se s kolegou budeš dále stýkat bude ti čím dál tím více příjemná jeho pozornost a pak můžeš hledat chyby a zbytečné! ve vašem fungujícím vztahu, aby jsi neudělala nějakou koninu a zbytečně kvůli kolegovi neopustila přítele, neublížila člověku, který tě má rád a záleží mu na tobě. KOlega tě může třeba jen zkoušet, nebo si udělat další čárku v diáři, kde máš jistotu, že pak se takto nebude chovat i k jiné slečně? Samozřejmě že nemusí. Ale zvážila bych vše pro a proti a zbytečně nepokoušela osud a nedráždila hada bosou nohou. Pokud máš stereotyp ve vztahu zkus ho společně s partnerem nějak okořenit ;-)
Odpovědět
já bych pamatovala jen na to, že každá zamilovanost jednou opadne, takže tu hrozí, že ztratíš přítele a pak budeš třeba s člověkem, který nebude ani s poloviny takový, jako byl tvůj přítel. Nebo jsi ještě nepotkala toho pravého, potom bych nechala věcem volný průběh ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pritel je prave skvely.Proste clovek s kterym si dovedu predtsvit rodinu,udle pro me prvni a posledni.Ted dokonce zarezervoval hotel na jestedu ,pry aby mi zpatky nasadil me ruzove bryle.Porad mluvi o tom jak se tesi az budeme mit mimi.proc tak blbnu a nevazim si toho co mam?Nekdy mam pocit ,ze nevim co chci .na jednu stranu usadit se mit rodinu,na druhou stranu nekdy pocit,ze chci bydlet sama a uzivat si zivota.je mi 23let
Odpovědět
No vidis, kdyz pritel je skvelej, tak neni co resit. Proste si rada zaflirtujes to je vsechno. Dobre vis, ze s tim kolegou by to nemelo moc smysl. Takze hlavu vzhuru. Takovy ty problemy, ze clovek nevi presne co chce, to jsem mela taky. Myslim, ze rodinu nema smysl tedka zakladat, protoze bych rekla, ze na to nejsi jeste poradne pripravena. A taky by nebylo spatny si jit nekam vyrazit sama s kamoskama a nebo jet na dovcu sama s nejakou kamaradkou bez pritele. Uvidis, ze se k nemu po dovce budes rada vracet a na dovce se muzes pobavit, jak chces (teda urcity meze tady jsou :) ). Ale me to vzdycky pomohlo, proste si jit zaparit sama bez pritele a pak jsem si hned uvedomila, ze mi chybi a ze ho mam fakt rada, ale ty chvilky pro sebe jsem proste potrebovala a potrebuju do tedka.
Odpovědět
Profilova fotka
lu23mana:přesně tohle jsem řešila též, bylo mi 22 let, nastoupila jsem po škole do práce, zbláznila se do kolegy, nebyl v tom sex) samozřejmě na to přítel přišel, dal mi šanci se sním rozejít(tím druhým), já jsem nevěděla co chci, pak jsem to zkusila s tím druhým, ale jak jsem zjistila, že si přítel taky někoho našel, tak jsem ho chtěla zpátky, on zase nechtěl, ale nakonec to dobře dopadlo a loni jsme měly svatbu. Rada na závěr pořádně zvážit, jestli stojí za to riskovat a hlavně odolat občasným schůzkám, dotykům atd., ono se to teda lehce řekne, kdo byl v podobné situaci tak ví.
Odpovědět
Profilova fotka
daragaga.nejspis mas pravdu,za mesic jedu s mamcou a mladsim brachou na dovcu tak se snad vzpamauji.kez bych jela hned zitra.taky mas pravdu,ze musim mit ten pocit ze jsem zadana,ze se libim. Ted jak to vysvetlit kolegovi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to jo odolej pokuseni.je to jako kdybych mela cokoladu vedle sebe a nesmela ji ochutnat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
naprosto Tě chápu a vůbec Ti tuto situaci nezávidím :-(
Odpovědět
Jo ja jsem taky byla v takove situaci, byla jsem ve vztahu skoro 4 roky a nasla jsem kluka, kterej se me strasne libil a pritahoval me. Tak jsem se po par mesicich trapeni a nerozhodnosti, rozesla s mym pritelem a dala dohromady s tim druhym, ale hned jsem zjistila, ze flirtovani bylo super, ale chozeni neni nic moc. Vydrzela jsem to par mesicu a pak jsem se chtela strasne vratit k memu byvalemu. Nakonec jsme se dali zase zptaky dohromady, ale uz tam bylo neco pokazenyho, takze nam to dlouho nevydrzelo a rozesli jsme se. Ale hodne jsem litovala toho, ze jsem flirt brala za neco vic nez to bylo. Ono je krasny citit se zase zadana a ze se libim atd atd, ale pak to nestoji za to, kvuli tomu si nicit vztah. Takze pokud ti kolega neda pokoj, tak mu to rekni na rovinu, ze to sice bylo hezky s nim flirtovat, ale ze mas pritele, ktereho milujes a ze si nenechas ten vztha zkazit. Takze at ti da pokoj :-D Pokud te to zase chytne, tak se pekne oblec a jdi nekam na disku, kde te nikdo nezna a zatancujsi s nejakym peknym klukem a je to :-D To neni zadna nevera a pomuze ti to uvidis.
Odpovědět
Profilova fotka
lu23, tak nějak jsem poznala svého nynějšího manžela ;-) . Úplně tě chápu, tehdy mě bylo také 23let. Rozum říká NE, srdce říká ANO. Nakonec jsem šla za hlasem srdce a nelituji toho, ikdyž rozhodnutí bylo nelehké, zato dobrodružné :-). S bývalým přítelem jsem byla 6 let. Jen se neboj, ono se to vyřeší téměř samo ;-) , držím pěsti!!!!! :-)
Odpovědět
taky bych řekla, že ještě nejsi pro rodinný život připravená, pokud máš ještě potřebu si užívat, udělej to teď, dokud nemáš rodinu.Já to měla stejně, teď už na tyto věci pomyšlení nemám, užila jsem si a už mi tyhle věci vůbec nechybí.
Odpovědět
Ja by som si naopak pomyslela svoje o chlapovi, ktory vie, ze mam priatela, a napriek tomu ma bali! Sice kecy je prijemne pocuvat, ale asi to tiez nie je uplne v poriadku ked vie, ze si zadana? Snazila si sa vyzistit o co mu ide? O sex? Kamaratstvo?
Odpovědět
Lu, zakladala jsi i diskuzi kdyz neni chut na sex...nenapadlo te, ze treba to, ze nemas chut na sex a koketujes s nekym jinym muze byt dusledek toho, ze v soucasnem vztahu uz nejsi tak spokojena? mozna to s tim souvisi...jinak ti preju aby ses rozhodla spravne, ale vim jak tezke to je...drzim palec:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si myslim, ze dva roky je kratka doba na to, aby prestal vzath jiskrit. Pokud se ti to stalo v tvem soucasnem vztahu, tak s nim neni neco v poradku a podle me nema smysl. Ty si musis rozhodnout, jak moc sveho pritele milujes a jak moc si s nim umis predstavit budoucnost .... pokud vam vasen vyprchala uz ted, tak se to asi nezlepsi. Jinak se mi stalo neco podobneho, ale ustala jsem to ... asi proto, ze jsem rozumove vedela, ze by v tom nebylo nic vic nez vasen a flirt, ale ze vazny vztah by nefungoval. Vycouvala jsem z toho vcas a jsem strasne rada. Asi kdybych tenkrat v tom vztahu videla budoucnost, sla bych do toho a asi bych se s manzelem hned rozesla a riskla bych to - nedokazala bych totiz mit dva vztahy. cuttysark, to je tezky - "pritel neni nemoc", jak rikal jeden muj kamarad .... a pro nekoho neni prekazkou ani manzelstvi :-).
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s holkama, co tady napsaly... ale zalezi na tobe.. jestli si chces znicit vztah, ktery popisujes jako bezproblemovy a fajn, tak jdi do toho... a hodne stesti.. at pak v hlave nemas jeste vetsi zmatek. Jen mysli na to, ze jestli to udelas, uz nikdy tvuj vztah nebude s tvym nynejsim pritelem takovy, jaky ho mas ted. Jestli si ale nedovedes predstavit, ze bys svemu priteli ublizila... tak se vzpamatuj a okamzite sveho kolegu pust z hlavy. Je normalni, ze cas od casu zenska si predstavuje jake by to bylo, kdyby zila sama.. chtela byt mit ten svuj klid pro sebe... takze bych v tom nevidela az takovou nejakou napovedu, ze je s tebou neco v neporadku, ale jak rikam... zalezi na tobe...ale paklize sveho pritele milujes.. je ti s nim dobre, mate si o cem povidat, smejete se spolu....tak odpoved snad uz znas sama.......
Odpovědět
zažila jsem to samé...kolega z práce mě okouzlil, současně mi začal skřípat vztah, bezhlavě jsem se do toho vrhla, zničila vztah a začala s kolegou...už po 2 měsících jsem zjistila, že to za to nestálo....naštěstí jsme se k sobě s přítelem vrátili...a jsme spolu další rok a je to ještě hezčí...můžu říct, že nás to posílilo :-) Ale takovou hloupost už v životě neudělám..tim myslim tu unáhlenost :-) Přeju hodně štěstí
Odpovědět
Josefka ja viem, kamarat taky rad sa hovori :-D . Len som tym chcela povedat, ze ja by som do takeho chlapa nesla, ked vie, ze mam priatela a nerobi mu problem ma balit. Lu Asi by som sa kamarata na ferovku spytala, what's going on. Ci chce byt len kamarat alebo co? Vie kamarat aky mas vztah s priatelom? Ze je vsetko ok ako si tu pisala len trochu to skripe v sexe? No nezavidim ti, viem ze je to tazke, hlavne maj na mysli to, ze niektore veci sa nikdy nedaju vratit..teraz mozno uvazujes o niecom, no ked to urobis uz sa to odcinit neda. Skus pockat mesiac, mozno je to len nejaky osial z nudy ci co, hlavne nekonaj neuvazene....aby si nedopadla ako pisala tejejka a ostatne baby.....drzim ti palce nech to dopadne akokolvek. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji holky za rady.uz bych konecne chtela vedet co chci.Vcera se me dokonce pritel zeptal jestli po me ten kolega nejede,pracujeme totiz v jedne firme ale kazdy na jine pobocce,takze se od videni znaji :-| nejspis tomu necham volny prubeh,treba to ten kolega bere jako kamarastvi a kdyz to uz tak nebude vypadat tak se ho na to zeptam o co se snazi.
Odpovědět
Profilova fotka
Lu23: nemyslím si, že kolega to bere jako kamarádství tak se kamarádi nechovají nezlob se. A pokud pracujete všichni ve stejné firmě, byť na jiných pobočkách, tak tím tuplem bych nad něčím takovým neuvažovala. Aby se pak vše neprofláklo a nedivili jste se pak všichni 3!Jak by se tobě zamlouvalo, kdyby ses dozvěděla, že nějaká kolegyně jede po tvém příteli, že spolu šli na brusle a pak na kafe nebo kam tě to zval? Asi moc ne. Chovej se k lidem tam jak bys chtěla aby se oni chovali k tobě. Pokud ti jde o flirt a "dokázání" že jsi stále kost a chlapi po tobě jedou jako po uzeným tak raději běž kokotovat někde do baru či disku, ale v práci bych to opravdu nedělala. Co je v domě není pro mě! Ale je to můj názor ;-)
Odpovědět
lu, já zase nevidím nic špatného na tom, že po tobě jde, i když ví, že máš přítele. Divný je to, že ty to děláš, když jsi zadaná. Já v minulém vztahu udělala to samé a ne jednou, vztah skončil a já si potom našla skvělýho mužskýho a to současného manžela. Taky jsem ho přebrala jiné, nepřijde mi na tom nic divnýho, jelikož jsem se s tou holkou pomalu neznala. Kdybych do toho nešla, tak bych s ním dnes nebyla. Pokud se do tebe třeba zamiloval, tak se mu nedivím, že ho nezajímá, zda někoho máš nebo ne ;-) rozhodnutí je vždy jen na tobě a ať už se rozhodneš tak nebo tak, bude to správné rozhodnutí ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?