Rodina nemá ráda mého přítele; co mám dělat?

Ahoj holky, prosím poraďte co dělat. Jsme s přítelem téměř 3 roky a moje rodina ho prostě nechce přijmout. Všichni v mé rodině jsou velmi dynamičtí, rychlí, rádi cestují, sportovci. Můj přítel naopak je pohybově pomalejší, není zas tak aktivní a je spíše přízemní. Pro mě je spíše důležité to, že je velmi chytrý, hodný a máme se rádi. Vždy i přes občasné hádky se nakonec shodneme a přemýšlíme podobně. Chtěli bychom se k sobě nastěhovat, ale moje rodina ho prostě ráda nemá a za každou cenu jsou proti. Už teď ho z principu nechtějí přijmout a bojím se, že se to nezlepší. Máte to některá podobně?
Odpovědět
Profilova fotka
A žít s ním budeš ty, nebo tvoje rodina? Pokutd jsi s ním štastná, tak proč ne? Mým rodičům se nikdy žádný můj přítel nelíbil, až ten současný, dneska už ty chyby, co viděli oni tehdy, vidím taky, ale na to si musí přijít každý sám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ma mamka nemala pritele rada snad deset let...ze zacatku sem pokazde co mela mamka narazky ji v palila do oci ze ho miluji az to polevilo. Pak samozrejme vyuzila kazde chybi me zvyklat ze me podvadi .....az to doslo do takoveho extremu ze si na vanoce pred rodinou rekly ze se nemaji radi rodina cumela az nakonec ji nic jineho nezbylo nez ho prijmout protoze 3.6.2016 bude muj manzel ;-) takze jestli citis ze je to ten pravy se kterym chces byt tak vydrz :-)
Odpovědět
@jannetta85 Máš můj obdiv, žes takový tlak vydržela!
Odpovědět
nemůžou ti přece bráni se k němu nastěhovat. Normálně spolu žijte a rodina ho časem přijme, uvidíš ;-)
Odpovědět
Díky za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ketu dekuji :-) jsem moc rada ze jsem vytrvala ;-)
Odpovědět
@jannetta85 Někdy bych si přála, aby přítel udělal to stejné. Jeho matka zase nenávidí mě. Přes rok jsem ji neviděla - nejsem zvaná, neoslovuje mě jménem - pouze nadávkami...dělá nám (hlavně příteli) strašné naschvály. Myslím, že je lepší být v pozici, kdu s tím něco dělat můžeš (jako ty a zakladatelka Míša), než být ten, kdo není v oblibě a jen čekat, co se stane...
Odpovědět
Profilova fotka
@ketu to me mrzí že budeš mít takovou tchyni...:-( a co teď když se budete brát to misi byt ještě horší :'( hlavně se držte záleží jen na tom ze se milujete;-)
Odpovědět
@jannetta85 No ona v podstatě žádná tchyně není:-). Nesmím ji navštěvovat, takže se pro mě v podstatě nic moc nemění :-) No je to neuvěřitelný, ajký můžou být matky! Dík za milá slova.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
také se přidávám, nevím, jestli je to dané tím, že jsou si oba trošku povahově podobní, ale občas je to dost drsné. I když, dříve to bývalo horší... To se hádali pořád a já jako mezi dvěma kameny. A šlo víceméně o blbosti. Takže jsem od mamky poslouchala, jak je přítel takový a makový a pak doma jaká je mamka. A pak mě jednou chytil rapl - jinak jsem velice klidné povahy, vzala jsem přítele za ruku, dovedla k mamce a řekla jsem jim, že jestli si to nevyřeší, tak se na ně vykašlu na oba. šla jsem ven a vykouřila jsem krabičku doutníků. Výhoda mého přítele je, že ho moje mamka potřebuje, takže seká latinu. Přítelovo maminka je taky takový naše zlatíčko. 3 roky se mnou nemluvila, každé narozeniny příteli přála, ať dostane rozum a konečně se se mnou rozejde, neoslovila mě jinak než ty krávo. Fakt pecka. Nakonec jsme naše vztahy trochu narovnali, už kvůli příteli její chování prostě kousnu. Vidíme se jednou za čas. Takže vlasně máme takový hodně variabilní život, každý den nás štve jiná maminka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný problém a vůbec nevím co mám dělat. Žijeme spolu už dva roky, jsme št´astní, rodiče mi ale říkají, že bych měla hledat někoho jiného, že ten můj přítel je línej atd. Zrovna mají fixní ideu: shánějí mi byt, abych mohla žít zvlášť... :-( A je to, i když jsme naplánovali svatbu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?