Valentýnský dáreček pro manžela

Profilova fotka
Ahoj holčiny, máte nějaká nápad na hezký dáreček pro manžela? Máme měsíc po svatbě,tak nad tím pořád přemýšlím....
Odpovědět
chtěla jsem ti navrhnout pozitivní těhotenský test, ale teď vidím, že na fotce jsi s prckem, takže už mimi nejspíš máte....může to být cokoli, co má rád..nebo řetízek, náramek, parfém, něco na oblečení, nebo nějaký romantický víkend pro vás dva...
Odpovědět
Profilova fotka
malou jsme si moc prali,takze kdyz jsem mela pozitivni test,tak ho dostal a na druhy by bylo jeste brzy ;-) ale dekuji....
Odpovědět
Profilova fotka
My Valentýna neslavíme, jen první máj - lásky čas :-D . Ale na výročí jsem manželovi uvařila dobrou večeři a upekla jeho oblíbený koláč ve tvaru srdíčka ;-) . Nemusí se jednat o drahý dárek, ale spíš něco od srdíčka :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
taggy také bych chtěla dát manžovi pozitivní testík x-) uvidíme zda se to vydaří,jinak asi zajdem někam na večeři a koupím mu co má rád ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
murynko,my se o ní snažili dlouho anic. Pak jsme si koupili pejska a v den kdy jsme si pro něj jeli jsem zjistila,že budem mít ještě jeden přírustek...ještě krásnější.
Odpovědět
Profilova fotka
katka mi o mimi přišli v listopadu :-( a tenhle měsíc už jsme to nějak nechali volně ;-) no uvidíme x-)
Odpovědět
Profilova fotka
murynka tak drzim palecky at je vse v poradku a at vam to vyjde
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji a ty už jsi k tomu valentýnu něco vymyslela??
Odpovědět
Já jsem před sto lety vzala na Valentýna přítele na střelnici, do té doby nikdy nestřílel, moc se mu to líbilo. Vzal si ten prostřílený papírový terč a dal si ho na koleji zvenku na dveře. Takže mu tam visela prostřílená silueta člověka s datem 14.2. 2000 :-D :-D :-D . Mooooc romantický . Maximální spokojenost. Letos už taky fakt nevím, už jsme to slavili různě. Tak budu ráda za tip. Jen ne těhotenský test, to u nás není aktuální (to bych totiž mohla být vdova už před svatbou, by ho asi trefil šlak :-D :-D :-D )
Odpovědět
já taky ještě pozitivní testík nemám, ale až to bude po svatbě aktuální, chtěla bych ho dát příteli jako dárek buď k svátku, narozeninám, vánocům, výročí nebo k valentýnu...uvidíme, kdy to bude a je to podle mě moc krásné....jinak než pro dárky jsem spíše pro nádhernou atmosféru, připravit super véču, dát si vanu při svíčkách s šampańským a jahodami nebo nějaký pěkný výlet...
Odpovědět
ja budu nechavat delat puzzle z nasich fotek a nebo proste a jednoduse neco co ma rad:) a ze ten muj je na sladke:)
Odpovědět
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id... kdysi jsem upekla neco podobneho a melo to hoooodne velky uspech :-D ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak holky, no my nikdy valentýna neslavili a dávat mu jako dárek těhotenskej testík, no to teda nevim to mi příde uhozaný :-D to mu to snad spíš normálně hezky řeknu né než mu ukazovat 2 čárky, třeba to ty chlapi ani nepochopí :-D :-D :-D jinak letos se nám povedlo že na valentýna budeme mít super víkendovej pobyt v lepšim hotelu na Královský cestě v Praze za perfektní cenu (vydraženo na aukru),
Odpovědět
juuu, tak to gratuluji, aspon chvili vypadnete brumdinko z baraku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
itchi: taky už se nemůžu dočkat :-)
Odpovědět
zezu :-D :-D :-D j sem teda uplne zapomnela, ze nejakej valentyn bude :-N :-N asi se vzajemne pozvem na nejaky dobry jidlo, videla bych to na nejakou mexickou nebo spanelskou restauraci :-D
Odpovědět
nu coz, manzelovi se to veeeelmi libilo :-D byla sranda a jeste si pochutnal :-D
Odpovědět
ja nechapu, jaks to technicky provedla! to muselo byt desne pracny, ne?
Odpovědět
ne, nebylo ;-) upeces piskot normalne v kruhove forme, pak to vykrajes do srdicka, rozdelis na pul nebo na tretiny, napatles kremem a ty odrezane zbytky smichas s kremem a vytvoris prsa. a pak to potahnes obarvenym marcipanem (ja ho delala v pekarne a krasne se s tim pracovalo)... no a pak to nazdobis jak uznas za vhodne ;-) ja jsem koupila to pekarske barvivo a udelala jsem jakoby krajkove spodni pradlo ;-) a pak to das do lednicky stuhnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak já neřeším Valentýna,ale čeká nás páté výročí! Nedávno jsme mluvili o tom, že by jsme letos strávili velikonoce trochu jinak než obvykle, tak hledám nějaký pěkný ubytovaní na Valašsku přez velikonoce. Když by jste měla nějaký typ,tak budu ráda.-) Aspoň si trochu odpočineme od těch svatebních příprav!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky si nad tím lámu hlavu, protože pro ty naše drahý polovičky je to přece jenom těžší. No takže to u nás vypadá taky na véču, ale jelikož Valentýn připadá letos na sobotu, mám strach, že v restauracích bude hodně narváno =-)
Odpovědět
Ahoj holky, doporučuji jako dárek (k čemukoliv) výlet do termálů do Maďarska. My jsme tam byli před 14 dny v Gyoru, venku -11, svítilo sluníčko, ležíte venku ve vodě (nebo vevnitř), okolo pára,....já jsem si to vybrala pod stromeček, ale manža z toho byl nadšený (já teda ještě víc) a prý musíme brzo znovu. S cestovkou nás to vyšlo na asi 1500,- celkem. Valenýna nějak neslavíme, ale dostane parní hrnec, který se mu líbil, abych to teda nekuovala a nedávala mu ho "jen tak"l :-D
Odpovědět
No my vlastně budeme slavit Valentýna na svatebním veletrhu :-) , asi ho oslavíme tím, že koupíme snubní prstýnky. Pak je ovšem otázka, jestli zbude vůbec ještě něco na nějakou večeři =-) .
Odpovědět
Ahojky tak Valentýna nějak extra neprožíváme většinou je to dobrá večeře a pro mého přítele nějaké čokoládové srdce nebo tak něco má rád sladké a pro mě to bývá krásná kytička myslím si že stačí i maličkost :-) taggy:Taky už se těším až svému budoucímu manželovi tento krásný dárek předám ale spíš bych mu dala fotku z ultrazvuku než test tak do budoucna uvidíme jestli to vyjde kolem jeho narozenin nebo na naše výročí či na vánoce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem mu koupila doru ve tvaru srdicka parfem od antonia banderase blue krasne voni :-D a nasi male valentince bombonieru a meli radost vsichni kazdy dostal sldkou pusinku od maminky a by lo to.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Blani.k prosím tě jaká cestovka nabízí ty termály? Zní to krásně romanticky a odpočinkově :-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?