O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dovolená ze zákona
Holky, chci se zeptat jak je to s nárokem na dovolenou na svatbu. Svatbu budeme mít v sobotu. Já j…
stastnevdana
Před 9 lety
14
Hostina na zahradě pro 16lidí?
Ahoj, je tady někdo, kdo si dělal hostinu na zahradě a měl tam do 20lidí? Co jste měli za jídlo? Uv…
mio14
Před 9 lety
5
Jaké květiny v září v modré barvě
Potřebovala bych radu v květinách se nevyznám a ráda bych živé květiny do kytice i na výzdobu. Kyt…
luw
Před 9 lety
15
Vřes
Prosím vás, nevíte, jestli se dá v tuto roční dobu (květen/červen) sehnat vřes? Jak jsem googlila, …
sudra
Před 9 lety
3
Boty pro děti
Holky co davate dětem k obleku za boty? Nějaké spol.mi asi nevemou a nevydrzí v nich celý den, tak …
alelui
Před 9 lety
5
Kde uspořádat svatbu v okolí Jihlavy cca pro 60 lidí? Děkuji za nápady....
rádi bychom uspořádali svatbu v pěkném prostředí s chutným jídlem a milým personálem...nemáte prosí…
gabi70
Před 9 lety
1
Kolik Vás stál DJ? / Sháníme DJ na 30.7.2016 za rozumnou cenu
Ahoj, už jsem tady jednou DJ poptávala, ale všechny nabídky byly dle mě cenově přemrštěné, ceny se …
kv_production
Před 9 lety
1
2
33
Šumpersko, místo obřadu
Ahoj všichni :) Potřebovala bych poradit. Kde v okolí Šumperka, Bludova,...by se dal udělat svateb…
sarahtaylor
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Restaurace, sály v okolí Hluboké nad Vltavou
Ahoj holky, máte nějaký tip na hostinu v okolí Hluboké nad Vltavou kde to není předražené? Na kolik…
sarikp21
Před 9 lety
1
VÍNO
Holky prosím doporučíte mi některá vinaře (jižní morava, slovácko, Brno), kde bychom mohli na svatb…
denisa1511
Před 9 lety
8
Květiny do váz z přírody na přelomu července / srpna
Ahoj, nemáte tip co natrhat do váz na tabuli ve volné přírodě na přelomu července / srpna? Celou vý…
ircza007
Před 9 lety
5
Zkušenosti s Dolce Viva
Ahoj holky, máte některá zkušenost s Dolce Viva? Konkrétně by mě zajímala příprava na svatbu (líčen…
budu_nevesta
Před 9 lety
1
Donna Hair nebo Donna Hair Forte?
Ahoj holky, kdysi mi pár holek doporučilo Donna Hair a já si ho chci koupit, ale teď nevím, co je l…
rencik_a
Před 9 lety
1
Musí být na manžetové knoflíčky speciální košile?
holky, prosím Vás musí být na manžetové knoflíčky nějaká speciální košile? jak se tam vlastně připe…
misha21
Před 9 lety
8
Čištění svatební šatů OSTRAVA
Ahoj, zajímalo by mne zda znáte nějaký spolehlivý salon ve kterém mi vyčistí mé saténové šaty s kra…
marypka
Před 9 lety
1
Najde se kadeřnice a vizážistka v jednom na svatbu 18.6. v Lešanech?
email d.dasa@centrum.cz
simeonalanta
Před 9 lety
2
Font se srdíčkem
Holky, klasická situace - v některém zdejším fotoalbu jsem viděla krásný druh písma - bylo to takov…
isabelafuentes
Před 9 lety
10
Úkoly pro nastávající nevěstu na rozlučce?
Zdravím všechny a prosím o radu. Chceme vymyslet nějakou zábavu na rozlučce, ale nějak už nám dochá…
hanynkah
Před 9 lety
6
Kameraman 24. 9. 2016 okolí Uherského Hradiště
Hledáme kameramana na 24. 9. 2016 v okolí Uherského Hradiště. Těšíme se na vaše nabídky, Katka a H…
ltevideo
Před 9 lety
5
Bláznivé balerínky
Holky, nemáte některá typ na obchod s "bláznivými balerínkami"? Budu mít krátké bílé šaty a chtěla …
ellinkasebudevdavat
Před 9 lety
8
Baleriny malá velikost
Děvčata, kdo máte podobný problém...prosím o pomoc. Mám velikost nohy 35-36. Kde jste koupily pěkné…
harnic_greieras
Před 9 lety
6
Cesta po svatbě na 4 dny do černobylské uzavřené zony
Ahoj holky, trošku netradiční cesta. Snoubenec má v létě narozeniny a tak mu chci dopřát to po če…
luw
Před 9 lety
14
Jaké boty na svatbu?
Nevím zda toto téma patří sem. Když tak se omlouvám > jdu sestře na svatbu a i jako svědek. Můžu …
stastnevdana
Před 9 lety
5
Vtipná scénka pro ženicha
Chtěly bychom s družičkami vymyslet nějakou originální scénku i s písničkama (jsme muzikantská rodi…
michalici
Před 9 lety
1
Obřad, hostina a ubytování na jednom místě, Olomouc
Chceme aby byl obřad venku na zahradě a nejlépe aby byl v blízkosti nějaký rybníček (není podmínkou…
proka
Před 9 lety
5
Zosvetlenie vlasov prípravkom Loreal Efassor.
Ahojte, prosím máte niekto skúsenosti s prípravkom Efassor na odstránenie tmavej farby z vlasov ? …
viera1107
Před 9 lety
1
Ubytování Itálie - Benátky
Ahoj všem, máte někdo nějaké dobré typy na ubytování v Benátkách, představovala bych si blízko cent…
denindak
Před 9 lety
4
Samoopalovací přípravky. Poraďte, který?
Ahoj holky a nevěsty, prosím Vás poraďte mi nějaký samoopalovací přípravek,aby byl dobrý, i s kréme…
silvapokorna
Před 9 lety
1
2
...
3
75
Vizážistka na 5.7. Ostrava, Dolní Lutyně?
Zdravím potřebovala bych nějakou šikovnou vizážistku na svojí svatbu... bude někdo i na svatebn…
yamsick
Před 9 lety
2
Svatba olomouc a okoli
Nevíte o nějakém místě v Olomouci a okolí kde by se dala uspořádat svatba i s obřadem a nejlépe mís…
abecicova
Před 9 lety
1
1
2
…
913
914
915
916
917
…