Jaké boty na svatbu?

Nevím zda toto téma patří sem. Když tak se omlouvám > jdu sestře na svatbu a i jako svědek. Můžu si vzít svoje svatební boty? Nenosí to nějakou smůlu? Je to vhodné? Nejsem teď bohužel při penězích (já na RD a manžel už 4 měsíce na neschopence) a jakýkoliv vedlejší výdaj je hodně znát. Boty bych měla na obřad a hostinu a pak se přezuji do balerín - na podpatku dlouho nevydržím (ani na svojí svatbě jsme neměla střevíce celou dobu) Měla bych bordó šaty a k tomu bílé doplňky - mám i bílé bolerko na večer a kabelku ale budu mít ještě jednu velkou na pleny a oblečení pro malého Děkuji
Odpovědět
Že by to nosilo smůlu, jsem teda ještě neslyšela. Ale jak to tady popisuješ, nějak si tou kombinací nejsem jistá. Nechceš hodit fotky?
Odpovědět
já myslím že to je fuk jestli jsi ty botky měla na svatbě, určitě to nikdo zkoumat nebude. A pokud máš ty balerínky ladící ke zbytku, tak si je vezmi klidně na celý den a nemusíš se vůbec trápit v podpatkách :)))
Odpovědět
@denina00 já právě mám krátké nohy a tlustá lýtka a prý podpatky mít musím :-) @stastnevdana děkuji, fotky nevím :-) >ale ještě kouknu co má sestra prý mi když tak půjčí ;-)
Odpovědět
@ladyhacek Já mám obavy z kombinace tmavých šatů a bílých bot, bolerka a kabelky. Připadá mi to takové nějaké vesnické a laciné. K bílému bych určitě volila šaty v nějaké světlé pastelové barvě, a k vínových šatům zase doplňky černé, metalické, tělové nebo pudrové.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?