Ubytování Itálie - Benátky

Ahoj všem, máte někdo nějaké dobré typy na ubytování v Benátkách, představovala bych si blízko centra nebo v centru s cenou do 1300 za dvě osoby noc. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud myslis 1300 Kc, tak to bude max. nejaky hostel. Benatky jsou v sezonu priserne drahe. lepe ubytovat se mimo (napr. v Mestre) a dojet si tam vlakem, je to kousicek. levnejsi jsou i ostatni ostrovy (Murano, Burano,..), ale pak byste byli odkazani na lodni prepravu denne.
Odpovědět
@reys tak mě hostel nebo penzion nevadí...nepotřebuju luxus stačí mi postel a toaleta na pokoji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme bydleli minuly rok v Hotelu Stella Alpina, neni to zadny luxus, ale na prespani bohate staci. Nepamatuju si cenu, ale vim, že to byl jeden z tech levnejsich, ale objednavali jsme ho skoro pul roku dopredu. Snidane byla v cene, nemeli jsme teda na pokoji toaletu a sprchu, bala jsem se toho, ale bylo to uplne v pohode, cisto a nikdy jsem tam ani nikoho nepotkala. Vyhodou je ze je to blizko autobusovyho a vlakovyho nadrazi, takze se nemusi clovek tahnout s kufrem pres cely Benatky. Jinak jsme vsude chodili pesky a dalo se to, naopak to bylo paradni chodit tema ulickama a tak :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?