O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Poradte nějaké pěkne misto na obřad v přirodě a hostinu v okolí brna směr Rajhrad,Židlochovice....
Ahoj hledáme nějaké opravdu pěkne misto na obřad venku a hostina je nam v celku jedno kde ideal by …
gadoda
Před 9 lety
1
Svatební účes Karlovy Vary
V září mám svatbu a hledám velmi šikovnou kadeřnici nebo studio, buď v Karlových Varech nebo Sokolo…
izie96
Před 9 lety
1
Kadeřnice 13.8.2016 Brno
Hezký den, bohužel jsem nechala hledání kadeřnice až na poslední chvíli a nedaří se mi nikoho sehna…
katkarobert
Před 9 lety
1
Amatérský fotograf Brno a okolí (červenec 2016)
Sháním fotografa na vyfocení svatby dne 9. 7. 2016, přičemž požaduji vyfotit pouze obřad, pár skupi…
karol06
Před 9 lety
9
Živá hudba 11.6.2016 Zlin-Kroměříž
Akutně shanime živou hudbu na tento víkend 11.6., před chvílí nám zrušila účast objednana kapela. M…
mavej43
Před 9 lety
2
Pujdou tyto saty upravit?
Holky,mam od ledna zaplacenou zalohu 3000kc na saty,kdyz jsem si je zkousela chybel mi kousek abych…
vavrinec
Před 9 lety
13
Kapela, Dj na svatbu Plzeňsko
Dobrý den, hledáme hudební skupinu nebo Dj na svatbu, termín 6.8.2016, nedaleko Plzně. Předem děk…
jaromiro123
Před 9 lety
5
Svatba do 3měsíců
Ahojky chci se vás zeptat jestli je vůbec možné zrealizovat svatbu do třech měsíců?
br_han
Před 9 lety
31
sponzor fóra
Kapela 27.10.2016
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějakou dobrou kapelu z Jižní Moravy - svatba bude v Radějově…
kapelapesla
Před 9 lety
3
Levná oznámení - máte zkušenosti?
Ahoj, máte některá zkušenost s touto firmou: http://www.levne-oznameni.cz/ ? Popřípadě, jestli znát…
abbynka
Před 9 lety
23
Svatba 11.6.2016
Ahojte, máte některá naplánovanou svatbu na 11.6.2016?
elaniee
Před 9 lety
1
2
40
Kapela z Benešovska
ahoj, sháním tipy na kapelu z Benešovska na 6.8. děkuji :-) :-)
veronika_suchankova
Před 9 lety
6
Romantické místo svatby Zlínsko
Nevíte o nějakém romantickém místu na svatbu? Bude nás asi jenom 15, nejde mi jenom o nějakou resta…
mafoto
Před 9 lety
2
Nabídka volného termínu 2.7.2016 dvůr olšiny Karviná
Zdravím všechny budoucí nevěsty, musím zrušit svoji svatbu, která je 2.7.2016 v restauraci Dvůr …
maleckal
Před 9 lety
6
Brož na závoj
Zdravím. Nevíte čím dozdobit závoj u hřebínku? Chtěla jsem tam nalepit nějakou pěknou brož nebo něc…
martinau5
Před 9 lety
2
Kapela 6.8. 2016 v okolí Prahy
Prosím o doporučení nějaké kapelky - 3-4 lidi, známé písničky...
svatbajanaahonza
Před 9 lety
14
Kde si nechat ušít tyto šaty?
Ahoj holky, nevíte některá kde by se dali, ne moc draze, ušít tyto šaty? Před pár měsíci jsme …
cali_girl
Před 9 lety
2
Kde mít velkou svatbu (statek, ranč, farma...)?
Ahoj děvčata, poradíte mi kde bysme mohli mít velkou svatbu do100 lidí? Někde Chomutovsko, Liberec…
romana_prchalova
Před 9 lety
11
Kde nahrát instrumentální hudbu?
Prosím poraďte na ulož.to mi jde jen klasika se zpěvem nemůžu najít tu píseň krom YouTube na housle…
andilek85
Před 9 lety
3
Prosím o pomoc se svatebním dortem
Děvčata prosím mohla by jste mi nějaká doporučit nějakou šikovnou cukrářku z Brna, která by mě mohl…
luci_k
Před 9 lety
6
Kameraman 2.7. Praha
Hledám kameramana na natočení svatebního klipu 2.7 v Praze. Nabidky a ukázky prace prosím do zpráv:)
picturesofmoments2015
Před 9 lety
7
Video 24.9.2016 V Bechyni?
Dobrý den, scháním kameramana na termín 24.9.2016 v Bechyni. Doporučíte mi někoho?
picturesofmoments2015
Před 9 lety
4
Svatební auto na 23.7. Praha do 3.000 Kč
Zdravím hledám auto na svatbu v Praze, datum 23.7. Měl jsem nějaké nápady, ale všechny mi je sno…
kataskubankova
Před 9 lety
5
Zbytky látek
Ahoj všichni, sháním zbytky látek na výzdobu - barevné . Neměl by někdo nepotřebné kousky?
manelka88
Před 9 lety
1
Villa Voyta - kde se fotit?
Ahoj nevěsty, zvažujeme svatbu (příští srpen) ve Ville Voyta a jediné, co mi trochu vrtá hlavou, k…
digi94
Před 9 lety
7
Ahoj, je tu někdo, kdo měl svatbu na Šrámkové statku v Pileticích u Hradce Králové?
Ceny, možnost nějakého vlastního alkoholu, personál....
gabinaak
Před 9 lety
1
Vetrán kabriolet - Jižní Morava
Měli jsme domluvený kabriolet veterán z Blanska, ale bohužel auto je nepojízdné a pan majitel ho ne…
pavzal
Před 9 lety
1
Svatební účes 18.6.2016 Olomouc, Přerov, Prostějov okolí Akutní
Hledám šikovnou kadeřnici, která mi vykouzlí svatební účes nejlépe u mne doma. Případně do Olomouc…
evakaspar
Před 9 lety
1
Účes + líčení Praha 18.6.2016 Spěchá!
Prosím o pomoc. Nevíte někdo o kvalitní kadeřnici z Prahy, která by mě udělala krásnou 18.6.2016. I…
jaamie
Před 9 lety
5
Kadeřnice+vizážistka Praha 27.8.2016
Sháním kadeřnici a vizážistku ( nejlépe 2 v 1:) na svatbu v Praze 27.8. Děkuji za doporučení!
jaamie
Před 9 lety
9
1
2
…
910
911
912
913
914
…