O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výzdoba svatby - jak řešíte???
Ahoj všem..ráda bych se zeptala, jak řešíte výzdobu svatebního místa - obřad, hostina, raut - vše n…
janea823
Před 9 lety
17
Hudba na obřad Brno 17.6.2016
Dobrý den, sháním hudbu na obřad který se uskuteční 17.6.2016 v Brně. Ideálně nějaké smičcov…
missy_x
Před 9 lety
1
Líčení a účes - 30.7.2016, Vizovice (Zlín)
Ahoj ženy, prosím o doporučení či nabídku slečny/paní na svatební účes a líčení, dne 30.7.2016, Viz…
aandelkaa
Před 9 lety
4
Figurky na svatební dort
Ahoj holky, neprodává některá z vás přesně tyto figurky na svatební dort za nějakou rozumnější cenu…
petastastna
Před 9 lety
7
Spolucestující Dominikánská republika září 2016
Jedeme na svatebku Dominikánskou republiku, IFA Villas Bavaro Resort & Spa **** od 24.10.-1.10. , n…
blondynaa
Před 9 lety
1
Harmonogram svatebního dne 10.9.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda Vás s harmonogramem dne někdo pomáhal, či jste si to dělali …
ircza007
Před 9 lety
9
Svatba homosexuálních párú.
Všichni na severu Moravy co se chcete registrovat.Nejlepší agentura je AGENTURA PRISCILA . Vedou to…
srdicko101
Před 9 lety
1
Vizážistka z okolí Brno-venkov, víte o nějaké?
Nevíte o nějaké dobré a zároveň levné vizážistce z okolí Tišnov nebo Kuřim. :-)
beatrix21
Před 9 lety
10
sponzor fóra
Vizážistka 30. 7. 2015 Čejč (okres Hodonín)
Zdravím, neznáte šikovnou vizážistku z Čejče, Hodonína, nebo blízkého okolí? Klidně i z Brna, pokud…
spalkovar
Před 9 lety
5
Nechceme slavnostní nástup. Je to vhodné?
ahoj nevěsty, prosím Vás o zkušenosti a názory. Nikdy jsem netoužila jít slavnostně k oltáři a s p…
amazonkaaa
Před 9 lety
6
Svatební kadeřník a vizážista - 21.6.2014, Lednice
Dobrý den, sháním kvalitního kadeřníka / kadeřnici a vizážistu / vizážistku na přípravu nevěsty …
spalkovar
Před 9 lety
5
Šikovná kadeřnice a vizážistka - okolí Brna / Rosicka
Ahoj, hledám šikovnou kadeřnici a vizážistku klidně v jedné osobě ;-) z okolí Brna nebo Rosic. Má…
spalkovar
Před 9 lety
12
Fotograf Jižní Čechy (Tábor) 16.7.16
Dobrý den sháním fotografa na celodenní focení svatebního dne (od ranních příprav až do večera) dne…
anofoto
Před 9 lety
6
Hostina s rodinou - Obřad - Oslava s rautem
Ahoj nevěsty, měla některá svatební harmonogram uvedený výše? Jak jste to provedly a bylo to ke spo…
lendra
Před 9 lety
1
Je na obřad lepší živá hudba (klávesy+housle), nebo pustit písničky originál i se zpěvem?
Ahoj holky, nevím si rady, jakou hudbu zvolit na obřad. Zda objednat muzikanty (klávesy+housle) a n…
markeeta
Před 9 lety
4
Cena živé hudby za svatební obřad
Ahoj holky, kolik by cca stála živá hudba na obřad v Praze? Jednalo by se pouze o obřad, tzn. max. …
markeeta
Před 9 lety
4
Rozlučka se svobodou - Jižní Morava
Ahoj, hledám tip na rozlučku se svobodou pro 6 holek! V plánu bylo Vinařství U Kapličky, ale nem…
vinkad
Před 9 lety
1
Smyčcový kvartet, 20.8. 2016, okolí Olomouce
Nevíte prosím o smyčcovém kvartetu na obřad? Nejlépe housle a cello, klidně jen housle- okolí Olomo…
llenas
Před 9 lety
2
Svatební salony v Hradci Králové 2016
Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi, protože jsem bohužel dala otázku na svatební salony a tam …
malasedmikraska
Před 9 lety
19
Dobrý den,sháním na svatbu 29.7.2016,dj a moderátora za rozumnou cenu...poradí někdo?
:-(
lukashsax
Před 9 lety
6
Ziva hudba k obradu Olomoucký kraj
Dobrý den, sháním živou hudbu k obradu na 25.6.016. Předem děkuji.
evabeda
Před 9 lety
3
Kameraman jižní Morava - 13.8.16
Sháníme kameramana, který bude schopný nám natočit náš den - jsme romantici a tak bychom chtěli něc…
ikarl
Před 9 lety
9
Živá hudba na obřad okolí Vsetína
Zdravím, prosím o pomoc - potřebuji kontakt na duo housle nebo i kombinace cello. Termín 16.7. 2016…
valcovi
Před 9 lety
1
Svatební obřad 25.6. Praha
Sháním kapelu/zpěváka/zpěvačku s klávesy na svatební obřad v Břevnově 25.6. ve 12:00, jednalo by se…
bohnka
Před 9 lety
3
Dali byste si na svatební dort figurku Willow Tree?
Znáte figurky Willow Tree - http://www.bellarose.cz/clanky/74-reknete-to-willow-tree/? Já na ně teď…
lelik1
Před 9 lety
5
Pěkný wellness hotel Poděbrady?
Holky, chci dát mamince prodloužený víkend v Poděbradech, trochu cyklistiky a večer nějaké wellness…
saffy
Před 9 lety
1
Dobrý fotograf Brno
Ahoj, můžete mi doporučit nějaké dobrého fotografa z Brna? Díky moc :-)
gonzalofoto
Před 9 lety
29
Kapela 10.9.2016 jižní Čechy
Dobrý den, hledám kapelu na naši svatbu 10.9.2016 na českokrumlovsku/českobudějovicku. Děkuji za n…
nanani
Před 9 lety
3
Líčení - 8.7.2016 - Praha?
Hezký den, sháním vizážistku pouze pro nalíčeni nevěsty a obou maminek,bez česání. Svatba se koná 8…
natalie_jachimova
Před 9 lety
6
Jihlava
Ahoj holky, za rok budu mít svatbu, vybrala jsem si poměrně lukrativní datum a když sem si chtěla z…
sramkpa
Před 9 lety
4
1
2
…
909
910
911
912
913
…