O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatební proslov
děvčátka má některá super svatební proslov.
magdalenatomkova
Před 8 lety
2
Kameramn a fotograf ? (Příští rok svatba)
Našel/a by se kameraman či fotograf v okolí Hodonín, Kyjov, Bzenec, atd za přijatelnou cenu? Děku…
michalpleva
Před 8 lety
12
Sikovna kadernice na svatebni uces i liceni 15.7.2017 Praha
Prosim, hledam kadernici prip. i vizazistku v jedne osobe, ktera dojede domu (Praha 10). Uces,dle f…
dolcediva
Před 8 lety
6
Svatební cesta přes slevový portál
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s cestováním přes slevové portál…
szuzi
Před 8 lety
13
Hledám kadeřnici/vizážistku na svatbu v termínu 22/7/17 v okolí Chotěboře. Můžete mi prosím poradit?
Zdravím všechny a moc prosím o kontak na nějakou šikovnou kadeřnici/kadeřníka (případně i na mace-u…
karra12
Před 8 lety
1
Svatební líčení pro vílu
Ahoj holky, vy co jste mely nebo budete mit svatbu v přírodě, ve vintage stylu, lesní nebo na louce…
lobella
Před 8 lety
2
Svatební účes + líčení 9.9.2017 jižní čechy
Dobrý den, Našla by se ještě nějaká šikovná vizážistka + kadeřnice, která by ze mě udělala krásnou…
natalie_jachimova
Před 8 lety
4
Hudba na svatební obřad 19.8.2017
Dobrý den, hledám hudbu na svatební obřad Praha 19.8.2017 od 10:00 hod. Obřad bude venkovní. Dí…
harfistka_simona
Před 8 lety
7
sponzor fóra
Hledám DJ
Hledám DJ na poslední chvíli na 27.5.2017 do Prahy Březiněves, na svatbu, původní odřekl ze zdravot…
tami2017
Před 8 lety
7
Svatební dary
máte některá rady a návrhy jak říct hostům aby nenosily dary ....
imminence
Před 8 lety
5
Špatný výběr?
Ahojki holky prvni svedkyne mi odrekla z pochopitelnych duvodu.. Dcera ma priblizny termin porodu j…
leniiis
Před 8 lety
1
2
36
DJ na svatbu 12.8 Kokorinsko
Dobrý den, Sháním DJ na večerní program pro svatbu, která se bude konat 12/8/2017 na zámečku v Lo…
djliborek123
Před 8 lety
6
Šaty 2v1
Ahoj holky, jak se Vám líbí tyto šaty? Máte některá zkušenost s kvalitou s eshopem dressilyme? N…
renata_svobodova
Před 8 lety
12
Nízký krevní tlak a citlivost na počasí
Ahoj holky, máte s tím některá problém? Dozvěděla jsem se totiž z mnoha seriózních zdrojů, že motán…
saliska
Před 8 lety
1
2
...
...
7
8
212
Barva a typ kabelky
Ahoj, už pár týdnů řeším, jakou kabelku si na svatbu pořídit. Budu v ní mít telefon a nějaké věci d…
maxannie
Před 8 lety
5
DJ na svatbu 24.6.- Praha západ
Dobrý den, hledáme DJ na večerní zábavu na svatbu v Tursku. Prosím o nabídky do interní pošty. Před…
djliborek123
Před 8 lety
4
Mražené mini dortíky
Nevíte kde seženu? U nás je prodávají v pekárně za 15kč ks a jsou takové pěnové (čokoládové i ovocn…
agenn
Před 8 lety
1
Fotograf 29.7. Olomouc
Na "poslední" chvíli nám odřekl fotograf, proto hledám touto cestou svatebního fotografa pro kamará…
vitcernycom
Před 8 lety
15
Prosím sháním DJ na svatbu dne 29.7 2017 Praha-východ
Dobrý den sháním se po levném DJ, který by nám byl nápomocen s hudbou při obřadu a hostině. Naše sv…
simcarnas
Před 8 lety
5
Holky-kde seženu :)
Holky,nevíte některá,kde sehnat takovéto šaty nebo nějaké s vínovým za rozumnou cenu ???
k2katka
Před 8 lety
3
Svatba venku - okolí Chomutova, kde by se dala udělat?
Ahoj holky, neměla jste některá z vás svatbu venku v okolí Chomutova? Nebo nevíte o něčem, kde by s…
andyjirka
Před 8 lety
18
Modrobílá jednoduchá kytice / září
Ahoj všem, jdu s dotazem nebo spíše pro rady a tipy ohledně kytice. Vázat si budu sama, jen nevím,…
sorania
Před 8 lety
3
Cena za cukroví?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak se pohybuje cena za cukroví za 1ks. Všude mi nabízí za 1ks a n…
hanavka
Před 8 lety
6
Pomoc :-)
Dobry večer. Ráda bych Vás požádala o pomoc. Budeme mít s přítelem svatbu na chatě. Bude to spíš ta…
lizarde
Před 8 lety
4
"Nahý" svatební dort - vydrží převoz, teplo?
Holky, teď mi cukrářka napsala, že by pro nás nerada pekla "nahý" dortík (tedy bez marcipánu či jin…
mpavelkova95
Před 8 lety
5
Fotograf 2.9.2017 Rouchovany (okres Třebíč)
Poptávám fotografa pro nafocení přípravy obřadu, obřadu, skupinového fota a portrétů novomanželů. Č…
krutejhonza
Před 8 lety
2
Pochlubte se výrobou SVATEBNÍHO MENU na stoly =)
Ahojky nevěsty, pochlubte se prosím svojí tvorbou, co se týká svatebního menu ? pro nás ostatní pro…
fizuz
Před 8 lety
2
Obřad u Mumlavského vodopádu
Ahoj,vdávala se některá z vás u Mumlavského vodopádu v Harrachově?My to plánujeme letos v červnu,rá…
verien
Před 8 lety
12
Pharmatex. Máte s ním zkušenost?
Ahoj holky, zakládám nové téma, protože bych chtěla vysadit HA. Beru ji už asi osm let, takže si m…
looo
Před 8 lety
1
2
...
...
32
33
985
Kabelka pro nevěstu
Ahoj nevěstinky, pochlubte se, jakou kabelku volíte pro svůj svatební den ? Přeci jen, i v takový …
taitey
Před 8 lety
1
2
35
1
2
…
693
694
695
696