Svatební dary

máte některá rady a návrhy jak říct hostům aby nenosily dary ....
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud byste raději chtěli hotovost, tak několik vhodných textů přímo do pozvánek, naleznete na naší stránce na úplně na konci.
Odpovědět
Mame to podobne a nechteli jsem zadne - pro me trapne- basnicky a rikanky. Takze jsme napsali primo, ze nezveme lidi na nasi svatbu, aby nas zasypali dary, ale pokud nam prece jen chteji neco maleho dat, tak bysme byli radi, kdyby se nejednalo o vecny dar. A pak tam bylo napsano neco ve smyslu, ze nam hoste treba muzou na oslave zazpivat, predvest nejake vystoupeni, anebo nam prispet na spolecne bydleni. A v zavorce cislo uctu. Jinak nepsali jsme to na pozvanku, ale na info, ktere bylo k pozvance prilozene a na kterem byly prakticke instrukce ohledne oslavy - dresscode, parkovani, dary, prosba o oznameni alergii atd.).
Odpovědět
Dělali jsme si svatební web, odkaz na něj našli hosté v pozvánce s tím, že na webu najdou všechno podstatné o průběhu svatby apod. (měli jsme okolo 100 hostů a mrkli se všichni kupodivu, babičky s námi:D ) a udělali jsme tam sekci "Svatební dary" , kam jsme napsali větu, že pro nás bude nejhezčím dárkem jejich přítomnost v tento důležitý den, a že pokud nám budou chtít něco věnovat, budeme rádi za malý příspěvek na svatební cestu =) pochopili to všichni, babičky sice stejně dotáhly nějaké maličkosti, kamarádi taky , ale nebyly to žádné mísy a vázy ...prostě jenom maličkůstky a přáníčka=)
Odpovědět
Profilova fotka
Naštěstí na svatbu nám jde nejbližší rodina a přátelé, s každým jsem o svatbě už asi desetkrát mluvila, takže všichni osobně ví, že budeme rádi za jejich přítomnost a maximálně pokud nám přispějí na svatební cestu, budeme rádi. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?