Pharmatex. Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, zakládám nové téma, protože bych chtěla vysadit HA. Beru ji už asi osm let, takže si myslím, že je načase se vyčistit a taky bych se nezlobila, kdyby se nám stala taková nehoda ;-) Ale manžel ještě nechce, proto bych chtěla používat zatím jinou ochranu, ale kondomy nemám ráda :-| Dočetla jsem se o tomto přípravku a chtěla bych se zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenosti?
Odpovědět
1
2
33
Mám, ptej se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, zajímá mě všechno :-) Cena, spolehlivost, nežádoucí účinky, v jaké formě se to prodává, jestli krém nebo čípky a tak. Prostě zda je to lepší než prášky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prodávají krém i čípky. Stojí to něco málo pod 300 Kč, spolehlivé je to dost, koukni ja jejich weovky, já to používám už víc než půl roku, a pořád nic :-)
Odpovědět
Takže, v prvé řadě spousta informací vč. příbalového letáku je na pharmatex.cz :-)
Odpovědět
Dále cena (píšu ceny z Prahy cca do června letošního roku): krém - cca 10-12 použití, kolem 270,- Kč globule - 10 ks, kolem 240,- Kč Krém - zavádí se pomocí aplikátoru, hezky voní, milovat se můžeš téměř ihned po zavedení Globule - zavádí se ručně, docela smrdí (subjektivní pocit), milovat se můžeš po cca 5-10 minutách
Odpovědět
Spolehlivost - při správném použití (vysvětlím dále) se udává velice vysoká, cca 1-2 těhotenství na 100 holek, které to rok pravidelně používají (pro srovnání HA 0,5-1, kondom 3-7, přeruš. soulož 8-15, nechráněný styk 85).
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s Len co se týče hodnocení vůně....
Odpovědět
Použití - je třeba nutně dodržet několik zásad: - před každým stykem použít novou dávku (i když se doba použitelnosti uvádí až 10 hodin po zavedení, jedna dávka Pharmatexu zlikviduje jednu dávku spermií) - při použití globulí nutno pár minut čekat, než se rozpustí - Dvě hodiny po styku nepoužívat mýdlo ani sprchové gely (mýt se v těchto místech pouze teplou vodou - jde to ;-) )
Odpovědět
Nežádoucí účinky: Vzhledem k tomu, že se tento přípravek nevstřebává do krve, jakkoli neovlivňuje organismus, dokonce je doporučován i pro kojící ženy, a to je co říct! Jediný případ, kdy není vhodné ho používat, je přesitlivělost na některou z obsažených látek (pro oba partnery). Jinak se samozřejmě dá používat ještě i s jinými formami antikoncepce, krém zároveň funguje i jako lubrikant :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dělají se vaginální globule, tampony, čípky a krém. Jesti chceš, pošli mi do IP adresu a pošlu ti příbalové letáky.
Odpovědět
Osobní zkušenost - výborná, mohu jen doporučit :-) Oproti práškům má nevýhodu v tom, že se u toho musí trochu přemýšlet, nezapomenout ho použít pokaždé a hlavně nezapomenout se ve sprše vyhnout mýdlu :-D Co se týče ceny, záleží, jak často se milujete, při průměrné spotřebě jednoho balení měsíčně to vyjde o něco dráž než průměrná HA, s dražší HA je to cenově srovnatelné. Jinak jsem na něm ocenila hlavně to, že jsem mohla nechat svoje tělo fungovat přirozeně, zbavila jsem se všech vedlejších účinků HA (podrážděnost, nechuť k sexu, nabrala jsem pár kilo...) a nějak jsem si to líp užívala, spokojen byl i manžel, který není zrovna nadšený z kondomů ;-)
Odpovědět
Ty příbalové letáky jsou fakt kompletní na wéwéwé.pharmatex.cz :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsem taky pro Pharmatex. Používáme krém a maximální spokojenost. :-) Jen ta vůně nám moc nejde pod nos, ale nic není dokonalé. :-D Cena za krém (cca 10 použití) kolem 300 Kč (hodně to záleží na kraji! Třeba v Praze vychází o něco levněji. Ovšem nejvýhodněji ho prodávaji na Slovensku. Krém stojí okolo 240 SK). Globule jsem nezkoušela. Krém mi přijde pohodlnější.
Odpovědět
Tak to my museli vyzkoušet oboje ;-) A krém jsme teda shledali lepší ;-) A fakt je ta Praha vážně asi nějak levnější, kupovala jsem to v lékárnách v centru a nikde jsem za to nedala víc jak 275,- :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no já to kupovala v Chrudimi za 320... :-(
Odpovědět
Teda to je síla, takové rozdíly :-| Jo, ještě jsem zapomněla dodat, pro ty, kdo chtějí Pharmatex vyzkoušet, že je v lékárnách volně prodejný - bez předpisu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nás cca 240-250 (odvozuju z nákupní ceny od VO)
Odpovědět
Profilova fotka
no a jak psla Len, nám to tedy vyjde o dost dráž než HA, spotřebujeme tak dvě balení za měsíc, tz. 600 Kč. Za antikoncepci jsem dala 500 na tři měsíce (TriMinulet), tz. 170 Kč na měsíc, nás to tedy vyjde cca 3 krát dráž
Odpovědět
Profilova fotka
Ladido: 320 Kč, to je bestiální. Já už prskala za těch našich 295.
Odpovědět
No, já mám naštěstí tak krátké cykly, že nám jedno balení za cyklus stačilo :-D Ale stejně jsem nelitovala :-)
Odpovědět
Také doporučuju, už rok používám s naprostou spokojeností (akorát v létě měli výrobní výpadek a bylo těžký pharmatex sehnat, ale už je to ok) a v porovnání s HA se cítím po všech stránkách mnohem lépe.
Odpovědět
len - chodím i na modrýho koníka, kde jsem si přečetla pár diskusí o HA. Už dřív jsem přemýšlele o vysazení HA, ale doktor mě od toho odrazoval, že HA neni škodlivá atd.... Takže po tom, co jsem si přečetla diskuze o Pharmatexu, tak jsem se rozhodla do něj jít, takže mám před sebou posledních 12 dní s HA a jdu na to ;-) Akorát mi přišlo paradoxní, že doktor mi sice tvrdil, že HA neni škodlivá, ale když jsem mu řekla, že chci vysadit a používat Pharmatex, tak mi na to řekl, že holky co braly Minervu (dřive Diane 35), tak jim trvá třeba i půl roku, než začnou menstruovat....
Odpovědět
Nojo, no, ono je to těžký, mně třeba po HA najel okamžitě vzorný cyklus, někomu to trvá měsíce :-| Nevím, jestli je HA přímo škodlivá, ale bezpečně mohu říct, že naše těla umí pořádně ovlivnit ]-( To jsem s Pharmatexem nezažila ;-) Nicméně přiznávám, že při tom letním výpadku, o kterém píše Macik, jsme se vykašlali i na ten a od té doby se snažíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme s Pharmatexem moc spokojeni, vysadila jsem HA po 7 letech - uz to na me melo prilis vedlejsich ucinku. Rozhodne jsem rada, ze jsem do toho sla, HA se mi opoustela tezce, ale zdravi bylo prednejsi.
Odpovědět
Profilova fotka
Další spokojená s Pharmatexem (sakra už to vypadá jako že si nás Pharmatex platí abychom chválily :-D ) Paradoxně s HAK jsem měla cyklus nepravidelnej, po vysazení v červnu jsem najela na 30 dní, takže vím, že 7. v měsíci přijde mrcha, mizí náznaky na křečáky, miláček je rád že mu "tam" hezky voním (a že si můžem střihnout i rychlovku, to víte, krémík je i dobrý zvlhčovadlo :-D ) no prostě spokojenost. A u nás krém stojí 260 - 280 kč
Odpovědět
Profilova fotka
Já na tom teda jedno negativum vidím a to je to domlouvání a plánování před akcí :-D Buď se při mém odchod do koupelny domluvíme, že něco bude, nebo na to musí přijít v prostřed předehry. Trošku zabiják romantiky... Ale jinak si neztěžuju...
Odpovědět
Tak v tomhle já jsem problém nikdy neměla, Pharmatex byl vždy připraven na nočním stolku :-D Rozhodně mi to nepřišlo o nic míň romantické než otevírání balíčku s kondomem a jeho nasazení ;-)
Odpovědět
ja sa tiez pridavam do klubu spokojnych :o) pouzivame ho asi od juna a v pohode... len s tym rozdielom, ze tu na Slovensku stoji tuba s kremom cca 230,- Sk..
Odpovědět
Profilova fotka
To plánování mi nepřijde tak hrozný. Ale je pravda, že teď už aplikujeme raději hned na začátku. :-D grettka: Asi se vydám na Slovensko. Joj, to bych ušetřila při dnešním kurzu koruny. Škoda jen, že bydlím až na druhém konci republiky a k vám to mám hodně daleko.
Odpovědět
No, ono taky když to má být účinné deset hodin... Takže když byla chuť aplikovala jsem Pharmatex a pak se snažila manžela nalákat do postele :-D
Odpovědět
1
2
33
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?