Barva a typ kabelky

Ahoj, už pár týdnů řeším, jakou kabelku si na svatbu pořídit. Budu v ní mít telefon a nějaké věci do hotelu na večer. Takže je vlastně jen na přesun do hotelu a na cestu druhý den ráno zpět. Mám na převlečení bílé koktejlky viz obrázek, nakonec jsem k nim pořídila zcela bíle baleríny (lesklé)a teď nevím, zda pořídit kabelku taky bílou (když už tak už, na svatební den/noc to je dle mě ok), nebo nějakou jinou barvu, ať se naopak ta bílá šatů a bot trochu rozbije. Co myslíte? Dívala jsem se na psaníčka, když by nebylo úplně malé, vše potřebné do něj dám, ale nejsem schopna si nic vybrat :/ Ale zas bílé psaníčko už pak nikdy asi nevyužiju, tak já fakt nevím :/
Odpovědět
Profilova fotka
v bati měli krásné pastelové, ta růžovoučká co ted frčí a modrá. To využiješ i po svatbě a je to jemné, doladí to šatky :)
Odpovědět
díky za tip, podívám se, růžová by zrovna šla :)
Odpovědět
Ja bych osobne urcite nesla do bile, ale prave do nejake vyrazne ale jemne barvy - mint, ruzova, klidne i treba zluta. Zalezi take treba na tom, jake budes mit liceni, budes mit treba nejakou ozdobu ve vlasech nebo na krku, nausnice?, nebo jaky lak na nehtech?
Odpovědět
jj, souhlasím, ta růžová od Bati je super, budu mít růžovou i v kytce, takže to pěkně půjde k sobě :) Moc díky za tip!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?