O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Fotograf na svatbu v Rakovníku?
Dobrý den, hledám profesionálního fotografa na focení svatby v Rakovníku. Podmínka je, že cena …
miravodicka
Před 8 lety
5
Čistírna Olomouc?
Poradi někdo kde nechat vyčistit svatební šaty v Olomouci a okolí? Aby byly bez újmy ;-)
wewi87
Před 8 lety
1
Stavební obřad + hostina na jednom místě Berounsko a okolí
Dobrý den , s partnerem bychom rádi uzavřeli sňatek příští rok v červnu. Rádi bychom si nechali…
lucie_zas
Před 8 lety
5
ANIMÁTORKA pro děti
Dobrý den, svatbu budeme mít 18.8.2018 u Divišova. Na svatbě bude minimálně 7 dětí ve věku od 2 do …
kjlb
Před 8 lety
2
Svatebni makeup a vlasy, Plzen a okoli
Nevesty nemate nektera prosim doporuceni na nekoho sikovneho kdo by me pristi rok ucesal a namalova…
janadufkova
Před 8 lety
4
Výběr šatů
Ahoj nevěsty. Prosím o radu. Dnes jsem byla na zkoušce šatů. Nesmělo se tedy fotit ale moje top 2 v…
lorrothina
Před 8 lety
14
Civilní obřad - Lanškroun
Hezké ráno, najde se tu někdo kdo měl svatbu v obřadní síni v Lanškrouně, nebo civilní sňatek mimo …
lucka394
Před 8 lety
3
Kapela rimortis zkušenost?
Zdravím máte někdo zkušenosti se skupinou Rimortis? Nehráli někomu při oslavě?
eris055
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Zirkony ve snubních prstenech
U zirkonů se píše, že časem ztratí lesk a nejdou už vyleštit. Oproti tomu diamanty se přeleštit daj…
kitykiki
Před 8 lety
13
Svatební hostina.. Dvůr Králové
Dobry den. Chtela bych se zepta jestli nevite o nejake restauraci kde by se dala uspořádat svatební…
smoulikovci
Před 8 lety
1
Je tu nektera nevesta zijici v Londyne?
Ahoj, je tu nektera z budoucich nebo uz vdanych nevest zijici v Londyne? Ozvete se prosim, …
lucineni
Před 8 lety
7
Nevěsta 49
Je tu nějaká starší nevěsta? Moc ráda bych znala názor na šaty, účes a tak..... :-)
mischack
Před 8 lety
1
Housle/smyčce na obřad venku
Ahoj, 8.6.2018 Máme svatbu na zámku Trnová za Prahou, venku na zahradě. Doporučíte Prosím někdo spo…
veronika_8_6_2018
Před 8 lety
1
Vše na jednom místě - oběd a raur - PORAĎTE.
Ahoj, mám dotaz, nebo spíš potřebuji poradit. Máme všechno na jednom místě včetně příprav i přespán…
petaamisa
Před 8 lety
14
Fotograf na svatbu 29.6.2018
Dobrý den, hledám fotografa na svatbu 29.6., která bude na Blaníku. Zájem máme o focení příprav až …
verronique
Před 8 lety
14
Svatební oznámení a Vánoce.
Ahoj. Mám takový dotaz. Dávali jste nekdo svatebni oznameni na Vanoce pod stromecek? Asi né jako d…
ssmokie
Před 8 lety
7
Netradicni lzice na spolecnou polivku
Holky, poradte. Hledam opravdu netradicni lzici na prvni spolecne jidlo. Nekde jsem na fotkach vide…
noterka
Před 8 lety
3
Manžel u počítače, co s ním mám dělat?
ahoj všichni, potřebovala bych radu -když jsem se seznámila s mým manželem byl velmi pozorný, furt …
ellinkasebudevdavat
Před 8 lety
1
2
...
3
89
Šance na prodej svatebních šatů
Ahojte dámy :-) přemýšlím, že bych si svatební šaty koupila. Myslíte, že je vysoká šance je potom p…
tionawow
Před 8 lety
9
Čarodějnice, kouzelníci, věštkyně, voodoo, magie .. věříte tomu?
Hezký den všem Jaké máte zkušenosti s černou magií? V poslední době mám jen samé neštěstí. Kámošk…
sonara
Před 8 lety
1
Svatba na Vysočině/blízko Humpolce
Ahoj, prosím vás o pomoc s tipem svatby v okolí Humpolce. Potřebuji místo, kde se můžeme oddat, mít…
tennessee
Před 8 lety
6
Přenechám termín 7.7.2018 na Dočkalově mlýně v Michalovicích
Z důvodů zrušení mé svatby přenechám termín 7.7.2018 na Dočkalově mlýně v Michalovicích. Pro více i…
tennessee
Před 8 lety
1
Make-up and hair stylist - 29.6.2018
Ahoj, dobrý den. Hledám make-up and hair stylistku v jedné osobě, která by mě nalíčila a učesala na…
janadufkova
Před 8 lety
6
Fotograf na 17.12.2017 z Brna/okoli
Hledam fotografa na svatbu 17. 12. 2017 v 11:00. Obrad bude na zamku Hostacov (137 km/1,5 h od Brn…
photomichals
Před 8 lety
4
Hledám kameramany na svatební video dne 18.08.2018 Vsetín
Dobrý den, hledám kameramany na svatební video. Svatební Místo bude na Vsetíně.Obřad i hostina budo…
filipmatejka
Před 8 lety
8
Šikovná švadlena Brno
Ahoj, zjistila jsem, že co se týče svatebních šatů v ČR, tak je skoro vše katastrofa :-( V každém …
zuzkka88
Před 8 lety
11
Jsem tady nová - smoulikovci
Ahoj. Jmenuji se Marie a zde mě můžete najít pod přezdívkou smoulikovci. :-) Přítel mě na vánoce …
sorticek
Před 8 lety
6
Jsem tady nová - sorticek
Sorticek
sorticek
Před 8 lety
2
Změna názoru na svatbu v průběhu vztahu
Milé dámy, setkaly jste se někdy u muže s radikálnější změnou názoru na svatbu v průběhu vztahu? …
la_dryade
Před 8 lety
1
Statek/stodola či jiný zajímavý prostor okolí Teplic? :)
Dobrý den, v září příštího roku plánujeme svatbu a sháníme nějaké zajímavé misto v okolí Teplic. Za…
eventino
Před 8 lety
4
1
2
…
594
595
596
597
598
…