Šance na prodej svatebních šatů

Ahojte dámy :-) přemýšlím, že bych si svatební šaty koupila. Myslíte, že je vysoká šance je potom prodat nebo s tím spíše nemám počítat?
Odpovědět
Určitě bude záležet na spoustě aspektů... na velikosti šatů, ceně apod. ... Obecně si myslím, že čím dražší šaty, tím se budou hůř prodávat, stejně tak čím menší velikost, tím bude prodej taky horší. Je potřeba taky počítat s tím, že cena šatů potom bude daleko nižší než byla cena pořizovací. Já osobně jsem si ale i přes to koupila dražší a kvalitní šaty v salonu v zahraničí s tím, že za necelý den nošení je oproti původní ceně prodávám za polovic. Zatím je teda neprodávám moc dlouho, ale nepočítám s tím, že rozhodně nebudou prodané hned.
Odpovědět
Jsem taky koupovala.. Mam ty z fotky. Musim prodat, ale zatim se moc nechce..)) moc se mi libi.. Myslite ze bychom nekdo mel zajem ? Jsou to taky moc drahy saty)) a mala velikost. Ale jsou moc elegantni. proste kralovsky.
Odpovědět
Taky záleží, odkud jsi... Já jsem si kupovala šaty z druhé ruky a tím, že bydlím v Praze tak to bylo v pohodě - mohla jsem leccos vyzkoušet. Byla jsem zkoušet asi destery šaty a pravda, ani jedny nebyly cenově přes 10.000, to jsem si říkala, že bych si už mohla nechat ušít i své vlastní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, koupila jsem si saty a za polovinu je prodala do tydne... Ale nabizej je i jinde nez tady, ja vetsinu veci a hlavne saty prodala na bazaru od seznamu. Tady se mi skoro nikdo neozval a kdyz, tak to vysumelo... Velka konkurence ;)
Odpovědět
Ono je taky rozdil pokud jsou saty na knoflicky nebo na snerovacku a kde se nechaji vyzkouset a taky velikost,vyska
Odpovědět
Děkuju moc všem za reakce :) Nakonec si šaty přece jen půjčím, našla jsem pěkné a levné :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@tionawow noo vypadají pěkně, velikostně jsou jak, a délka?
Odpovědět
Velikost 2 (USA)nebo 36.Delka je dlougam.. a staci, pokud slecna nema 2.5 metru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?