O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
JH Rest Ždánice - máte zkušenost?
Ahojte holky, máte prosím někdo zkušenost s touto cateringovou společností? Byli jste spokojeni? …
isin
Před 7 lety
11
Dj na 18.8. U Teplic v Cechach
Najde se nejaky hobby dj za rozumnou cenu?
kv_production
Před 7 lety
2
Prosím o radu- finální zkouška
Ahojky holky prosím,líbí se vám tyto šaty? Hnedka sem si je oblíbila byla sem ve více salonech. Vče…
m_kristynka
Před 7 lety
7
Moc prosím poraďte-Mám široké ramena a velká prsa, štíhlejší pas a silná stehna. Jaké svatební šaty?
Dobrý den, jsem už bezradná, v salonech mi řekli, že mám velice nesouměrnou postavu,každý mi ale ra…
smajiska
Před 7 lety
1
2
43
Housle na obřad 11.8.2018 Velké Pavlovice
Pěkný den, na poslední chvíli nám odřekl houslista, kterého bychom rádi na obřad (ale klidně může b…
eliskavostra
Před 7 lety
2
Hotel Port u Máchova jezera
Hezký den všem, máte prosím někdo zkušenosti z Hotelu Port u Mácháče? Moc se nám to líbí, tak bycho…
klaroova
Před 7 lety
1
Stodola Dub nad Moravou
Holky mel prosím někdo svatební obřad a hostinu ve stodole v Dubu nad Moravou ? Jak jste byly spoko…
mautina84
Před 7 lety
3
Fotograf/ka - okolí Beroun - konec srpna/začátek září - svatba v přírodě?
Dobrý den, s přítelem bychom rádi na konci srpna nebo na začátku září 2018 (čtvrtek nebo pátek) …
fotomaslo
Před 7 lety
12
sponzor fóra
Fotograf 1.9. Dobruška/Mělčany
Dobrý den, Hledám služby fotografa/fotografky na svatbu 1.9. (venkovní civilní obřad ve 12:00) v …
fotomaslo
Před 7 lety
5
Hotel Orion Liberec. Máte s ním někdo čerstvé zkušenosti?
ahoj, planujeme svatbu v hotelu Orion, ale prave jsem si precetla ty strasidelny recenze, tak jsem …
alfonsopavla
Před 7 lety
17
Klasika SVÍČKOVÁ versus "něco jiného" :-)
Ahoj holky, nějak pořád přemýšlíme, k čemu se nakonec přiklonit - SVÍČKOVÁ a nebo něco jako je např…
anicak_p
Před 7 lety
31
Fotograf Blansko 22.9.2018
Prosím o doporučení fotografa ohledně focení svatby v Blansku a okolí. Děkuji moc :-)
4eyes
Před 7 lety
14
Kameraman na 1 září
Prosím nenajde se volný kameraman na naši svatbu? :)
4eyes
Před 7 lety
6
Video 8. 9. 2018
Zdravím, na poslední chvíli přemýšlíme o svatebním videu. Je tu nějaký kameraman, který by měl č…
4eyes
Před 7 lety
4
Kolik by stálo ušití?
Zdravím, chtěla bych podobné šaty jako jsou tyhle https://www.bonprix.cz/produkt/krajkove-aty-pi…
a_heidenreichova
Před 7 lety
3
Prosím, poraďte látku šatu - z obrázku
Prosím poradíte, co je na obrázku za látku ,,sukně" ??
a_heidenreichova
Před 7 lety
8
HELP!! Pátrání po krajce!
Zdravím Vás ženy, jdu s takovým dotazem. Je tu některá nevěsta, která si nechávala šít šatičky a s…
a_heidenreichova
Před 7 lety
7
Účes a líčení 24.8. Praha
Dobrý den, Sháním šikovnou vizážistku, která by se mně ujala v den svatby. Bohužel co jsem byla n…
luciechromavizazistka
Před 7 lety
5
Kameraman 28.7.
Dobrý den, hledame, prosím, kameramana na tuto sobotu 28.7. lokalita Potštejn. Najde se tu někd…
martintrabalik
Před 7 lety
5
Cena svatebního líčení. Máte zkušenost?
Ahojte nevěstinky.Zajímalo by mne kolik si mám připravit peněz na zkoušku líčení akolik tak muže …
janadufkova
Před 7 lety
1
2
...
3
81
Svatba Hradec Králové - místo na hostinu?
Ahoj holky, prosím o radu. Nevíte o nějakém pěkném místě v Královehradeckém, případně Pardubickém …
smajiska
Před 7 lety
4
Penzion U Farmáře, Moraveč u Chotovin
Nevěsty máte někdo zkušenosti? Máme tam mít svatbu 20.září a dost mě děsí jejich přístup. Když jsme…
smille_le
Před 7 lety
10
Španělsko
Doporučíte někdo destinaci ? Rozhodujeme se kam na svatební cestu Tenerife, Costa Brava, Andalusie …
iitaka
Před 7 lety
4
Nevěsta a ženich sami v čele???
Ahoj holky, prosím pomoc...takže...obě strany jsou rozvedené, s mým tátou jsem se teď potkala po x…
nevimsiradypomoc
Před 7 lety
9
Album po svatbě
Prosím vás , fotografie sem do alba atd jdou vkladat jen prez pc ? z mobilu ne ? Rada bych se s Vá…
terezlu
Před 7 lety
4
Místo svatby Vysočina
Ahojky holky potřebovala bych od Vás pomoc. Hledám prostor na svatbu na Vysočině, kde si můžeme při…
zoufalkaj
Před 7 lety
11
Pujceni drevenych stolu
Dobry den, shanime nekoho, kdo by nam pujcil na hostinu drevene stoly, cca 6-8 kusu (podle rozmer…
malinaphoto
Před 7 lety
2
Fotograf 22.9.2018 Lázně Bělohrad
Ahoj, poptávám fotografa na naší svatbu. Už jsem tady sice poptávala, ale trochu jsem s tím otálela…
zuzana_mazurova_foto
Před 7 lety
13
Fotolíčení - praha 5 - 25. 7. 2018 ráno!!!
Hledám někoho nebo tip na někoho, kdo by mě nalíčil na předsvatební focení ráno 25. 7. cca od 7,00 …
studiovisagep5
Před 7 lety
3
Akutně kapela na 18. 8. 2018
Ahoj, dobrý den, dnes nám klekla kapela, kterou jsme měli domluvenou na svatbu, proto akutně shání…
krchovaiv
Před 7 lety
1
1
2
…
457
458
459
460
461
…