Penzion U Farmáře, Moraveč u Chotovin

Nevěsty máte někdo zkušenosti? Máme tam mít svatbu 20.září a dost mě děsí jejich přístup. Když jsme tam byli poprvé tak nic nebyl problém, zato včera už bylo všechno jinak. Z původně domluveného korkovného na naše vlastní víno 60 Kč za litr už to najednou bylo 100 Kč za 0,7 l láhev! Pořád je na všechno hrozně času a o cenách se nikdo bavit nechce a neustále mi paní předhazovala její představu výzdoby a další věci které opravdu nechceme. Opravdu kdyby to nebylo za měsíc tak bych oželela tu zálohu a hledala jinde :-(
Odpovědět
@nicol22 Dobrý den, výzdobu si v Penzionu U Farmáře můžete udělat podle svého. Klidně může přijít i aranžérka nebo paní Alexová z Tábora. Dělá nádherné výzdoby. Se špuntovným to určitě bude nějaká chyba. Špuntovné se vždy bere za 1litr vína. Pokud Vám to tam nevyhovuje, tak můžete zkusit Karolín u Malšic nebo Pintovku, Houpacího koně nebo Gold v Chotovinách. Užijte si svůj den.
Odpovědět
Zdravíčko, místo je to krásné, obsluha OK. Našel jsem i více názorů zde: http://www.beremese.cz/forum/misto-sv... http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam měli svatbu teď v srpnu. My jsme se s nimi domluvili na tom, že veškeré pití budeme brát od nich, sami si nic kromě uvítací slivovice nepřivezeme. Přístup personálu a především starší paní Roˇždálové byl opravdu skvělý. Svatba se velmi povedla i díky nim. Výzdobu jsme si udělali úplně sami, nebyl s tím žádný problém. Fakt nám vyšli vstříct ve všem. Na co si dej ale velký POZOR je konzumace tekutin. My to s nimi bohužel řešíme dodnes, kdy to vychází, že by každý člověk měl průměrně a bez vody (ta byla kohoutková zdarma) vypít asi 7 litrů tekutin (džusy, víno, pivo...). Je pravda, že nás tam bylo pár i v pátek večer a neděli dopoledne, ale i kdyby to bylo průměrně 5 litrů + voda (které se i podle slov majitelky vypila spousta), nedává to smysl :-( Řešení je asi pověřit osobu, která bude potvrzovat převzetí džbánů s vínem, džusy nebo naražení nového sudu. Je to vopruz, ale v důsledku ti to může ušetřit zbytečný starosti i peníze. Kdybys chtěla víc informací, napiš do zpráv, ráda ti pomůžu.
Odpovědět
@hanici moc děkuju za info :-) právě mám docela strach z toho účtu za pití...už jsem tady několikrát četla, že si účtovali úplný nesmysl. Jinak už jsme se vcelku rozumně domluvili a snad nebude žádný zádrhel :-)
Odpovědět
Přesně, bude to skvělý. Fakt kromě toho vyúčtování si nemůžu stěžovat vůbec na nic! Lepší svatbu jsme si nemohli přát :-) A to, co následuje a řešíme to teď, se s tím snažím nespojovat. Ale fakt bacha na to! Nic příjemnýho :-)
Odpovědět
Tak to nakonec dopadlo skvěle :-) všichni byli spokojení a my při placení také :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj nevesty, nemela jste nektera svatbu v Penzionu u Farmare v poslednim roce? Prispevky vyse jsou malicko rozporuplne, ale zatim mame dobre pocity z jednini a prostoru, tak to zvazujeme jako vazneho kandidata. Malicko nas strasi, jak vyresit pripadny problem s nesmyslnym uctovanim piti.. Dekuju za kazdou aktualni zkusenost. :-)
Odpovědět
@kaxyz Ahojky, jojo měli jsme ji tam před 2 lety :), ptej se co tě zajímá, my jsme byli spokojení, s vyúčtováním jsme neměli problém, jediné co, tak se moc nepovedla svíčková - kapela i fotografové se divili, protože tam bývali pravidelně a prý jídlo vždy povedené, holt jsme měli asi nějakého špatného kuchaře nebo nevím, ale jinak vše klaplo :)
Odpovědět
@kaxyz hezky den, My mame aktuální zkušenost a s vyúčtováním je to katastrofa. Nauctovali si totální nesmysly a za piti jsme platili 60 000kč. Pak kdyz jsme videli, co vse nauctovali tak s nimi hodláme jeste řešit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?