Místo svatby Vysočina

Ahojky holky potřebovala bych od Vás pomoc. Hledám prostor na svatbu na Vysočině, kde si můžeme připravit jídlo sami (prase, krůta atd...), samozřejmě i pití. Stručně udělat si svatbu jako párty v podobě rautu. Hledám všude možně, ale pořád tam mají to, že jídlo připraví oni. Jenže to nechci, chceme tam mít rodinu a přátelé a to by vyšlo tak na 120lidí a to bychom se nedoplatili. Nejlépe by to bylo někde na statku, kdy mi majitel(ka) předá v pátek klíče a v neděli si pro ně přijede. Moc Vám děkujuuu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kde konkretneji na Vysocine? Mela bych tip, ale 120 lido bude uz moc :/
Odpovědět
Zkusila bych penzion Na Lukách u Poličky, ale 120 lidí je možná hodně. Hodně štěstí při hledání ;-)
Odpovědět
Podívejte se na Usedlost Gerstein, Zálesí 21
Odpovědět
@radushka89 muzu poprosit o ta místa? Je jich moc už jsme si rikali ze toto stahnem na méně budou to muset pochopit. Jinak holky moc děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoufalkaj Nn, to pro tebe asi nebude, je to pronájem chaty na Křižánkách, max 50 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Statek U nás, ale též max. 60 lidí. Je to nově zrekonstruované a moc krásné :-)
Odpovědět
@xrozinka ten statek je nádherný a ta stodolaaa :) to je opravdu skvělééé, kde to přesně je? x-)
Odpovědět
Pilnuv statek v Libici nad Doubravou, cca 65 lidi dole a nahore je patro, kam se vejde dalsich asi 45 lidi (ale jsou to dve patra, kdyz se nahore chodi, tak to pry vrze hodne)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoufalkaj Jo jo, myslim ze lepsi misto na svatbu jsme si nemohli vybrat :-) Vsichni moc chvalili jak je to tam krasne, majitele jsou moc fajn, takze urcite doporucuju :-) Pro nas to byl trochu stres, protoze jsme tam byli teprve druha svatba a ctyri tydny pred svatbou tam tedy meli jeste dost dodelavek, ale všechno stihli a ještě to bylo krásně a zároveň decentně vyzdobene :-) Je to v Okřesanči, taková menší vesnice kousek od Žlebů (mezi městy Golčův jeníkov a Čáslav).
Odpovědět
Náádhera holky moooooc Vám všem děkuju :-*
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?